tiistai 29. tammikuuta 2019

"PYSY ALALLASI, TYTTÄRENI ..."


Shalom!
Aamuyöstä kun hetkeksi heräsin, näin kuvan , jossa oli paljon eri rotuisia kissoja. Se oli tuollainen yllä olevan kuvan tyylinen.
Koin sen kertovan huomisesta (keskiviikko) päivästä, joka voi olla kuntouttavassa työssäni, viimeinen työpäivä. Se jää nähtäväksi ja olenkin harmitellut, että palaveri asiasta on järjestetty viimeiseen päivään, todella viimehetkeen. Aivan kuin minulle päästäisiin näin helposti sanomaan:
- " hyvästit .."
No kävi niin tai näin, olen jo siihen hieman valmistautunut. Asiakas, jonka kanssa vedämme vanhuksille lukupiiriä, rakastaa kissoja ja kaikenvaralta ostin hänelle kissatyynyn ja kauniin kissa kortin.
Siksi tuo kuva jonka joskus aamuyöstä sain, aivan kuin vahvistaisi, sitä, mitä huomenna tapahtuu, saan hyvästellä tämän rakkaan " tiimityoläiseni".💏
No, huomenna kaikki vahvistuu ..

Sitten näin vielä toisenkin kuvan, jolle en ole saanut vielä selitystä.
Näin maassa kuin siihen poratun reiän. Se oli täysin pyöreä reikä, eikä mikään kovin iso, siinä olisi voinut olla esim. jokin pyöreä tolppa, joka oli siitä poistettu. Sen reiän reunalla näkyi juuria ..
Tarkoittaako mitään? Nyt tätä kirjoittaessa, nousee mieleen tämä, että kun työni loppuu (?), niin minut on kuin reväisty irti sieltä ja jää tuo tyhjä reikä, johon on kerinnyt juuriakin juurtua.
Tiedän, että tälle asiakas, työparilleni se tulisi olemaan kova paikka, sillä niin monasti kun minulla on ollut lomia, on hän ikävissään itkenyt minun pois oloa, eikä siihen ole sijaisetkaan auttanut, hän vain aina sanoo:
- " .. mutta ne ei ole sinä.."
Hoitajatkin usein sanoivat, että;,, "hyvä kun tulit, sinun perääsi on täällä kovasti itketty."
On hienoa, että olen saanut häneltä tuollaisen luottamuksen, mutta samalla ikävää tällaisen hetken koittaessa. Joskus vain tulee se eron hetki ...😭
Rukoilin Herraa, että Hän avaisi tätä kaikkea. Ja jos nyt on tuo hetki, olisi se Herran vapautus minut "maallisesta työstä" ja saisin vihdoin alkaa tekemään Hänen työtään täysipäiväisesti.
Sitä olen rukoillut jo kauan ja olisiko nyt tämä hetki?

Huomenna nostetaan 😸 kissa/asia pöydälle. Herra ohjatkoon tuota hetkeä.

 JEESUS JOHDATA : https://www.youtube.com/watch?v=au1rYdK4aZ0


 "Sillä minulle on avautunut ovi suureen ja hedelmälliseen työhön ja vastustajia on paljon." 1 Kor. 16:9

 "Pysy alallasi, tyttäreni, kunnes saat tietää, kuinka asia päättyy." Ruut. 3:18Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.