torstai 17. tammikuuta 2019

JOS JOKU ON KRISTUKSESSA, NIIN HÄN ON UUSI LUOMUS


Näin tänään aamusta unta, jossa oli kyllä vertauskuvallisia elementtejä, mutta nyt tässä olen sulatellut, tarkoittaneeko mitään. Ja jos tällä on Sanomansa, se tulee avautumaan vasta myöhemmin, näin minulle on aina käynyt unien kanssa. Ne avautuvat sitten , kun asiat alkaa tapahtumaan ja voi vain todeta, että tästä uni siis silloin kertoi ... :


Kuva
" Näin kuinka kävelin maantieltä tulevaa sivutieltä meille. Jostain syystä työnsin tyhjiä kottikärryjä edessäni. Tiellä oli valtavasti esteitä, puunkannot oli sikin sokin tien varessa, ne oli kuin räjäytyksen jäljiltä. Pystyin kuitenkin hyvin liikkumaan eteenpäin, mutta kuitenkin mutkitellen.
Pelolla ja metsän reunoilla huomasin vaanivia susia ja mietin jo, miten puolustautua jos tulevat kohti?
Yksi susi yrittikin mutta työnsin vain kärryjä väliin, eikä sillä ollut valtaa minuun.

“Minä tiedän, että lähtöni jälkeen teidän keskuuteenne tulee julmia susia, jotka eivät laumaa säästä, ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka vääristelevät totuutta vetääkseen opetuslapset mukaansa.” Ap.t. 20:29-30.

Mieheni oli sanonut minulle että minun tulee vahtia meidän metsänreunassa työskenteleviä miehiä, etteivät tule meidän puolelle. Ja kun tulin kotipihalle, näin kuinka nämä miehet olivat ulkorakennuksiemme kimpussa. He purkasivat niitä.
Huusin heille kovaan ääneen että lopettaisivat, että soittaisin poliisit! Mutta he jatkoivat ja yritin etsiä puhelintani, mutta en löytänyt sitä mistään. Epäilin että se unohtui töihin.
Miehet näyttivät rakennusta jonka kimpussa nyt olivat, he rakensivat siihen uutta seinää. Purkivat lauta seinät pois ja uutta ja kaunista hirsiseinää tilalle. Olin hämmennyksissä ja vihainen. Mitä tämä oli? Emme olleet tilanneet tällaista? Mitä kaiken takana oli?
Mutta miehet vakuuttivat, että ei ollut mitään taka-ajatuksia, vaan he vain purkivat ja rakensivat uutta ja parempaa tilalle, ilman että se maksaisi mitään.
Jäin ihmettelemään, voisiko oikeasti olla niin että he tekevät tämän kaiken hyvässä tarkoituksessa? Tätä siinä mietin ja sitten uni loppui ...

16 Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne.
17 Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut. 
2. Kor.5.


Kirje roomalaisille 12

1. Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.
2. Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.
3. Sillä sen armon kautta, mikä minulle on annettu, minä sanon teille jokaiselle, ettei tule ajatella itsestänsä enempää, kuin ajatella sopii, vaan ajatella kohtuullisesti, sen uskonmäärän mukaan, minkä Jumala on kullekin suonut.
4. Sillä niinkuin meillä yhdessä ruumiissa on monta jäsentä, mutta kaikilla jäsenillä ei ole sama tehtävä,
5. niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itsekukin olemme toistemme jäseniä;
6. ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu; jos jollakin on profetoimisen lahja, käyttäköön sitä sen mukaan, kuin hänellä uskoa on;
7. Jos virka, pitäköön virastaan vaarin; jos joku opettaa, olkoon uskollinen opettamisessaan;
8. jos kehoittaa, niin kehoittamisessaan; joka antaa, antakoon vakaasta sydämestä; joka on johtaja, johtakoon toimellisesti; joka laupeutta harjoittaa, tehköön sen iloiten.
9. Olkoon rakkaus vilpitön, kammokaa pahaa, riippukaa hyvässä kiinni.
10. Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisianne kohtaan; toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne.
11. Älkää harrastuksessanne olko veltot; olkaa hengessä palavat; palvelkaa Herraa.
12. Olkaa toivossa iloiset, ahdistuksessa kärsivälliset, rukouksessa kestävät.
13. Pitäkää pyhien tarpeet ominanne; harrastakaa vieraanvaraisuutta.
14. Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkääkä kirotko.
15. Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa.
16. Olkaa keskenänne yksimieliset. Älkää korkeita mielitelkö, vaan tyytykää alhaisiin oloihin. Älkää olko itsemielestänne viisaita.
17. Älkää kenellekään pahaa pahalla kostako. Ahkeroikaa sitä, mikä on hyvää kaikkien ihmisten edessä.
18. Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa.
19. Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra".
20. Vaan "jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle".
21. Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.

 UUSI LUOMUS - https://www.youtube.com/watch?v=EenBnKGUzFwUuden luomuksen elämään nousemisen rukous:
"Jeesus, kiitän Sinua täydellisestä pelastuksen lahjasta. Kiitos, että olet uudestisynnyttänyt minut elävää uskoon. Otan vastaan uuden ilmestyksen uuden luomuksen elämästä. Hylkään vanhan ihmisen ja antaudun muutokseen, jossa Sinun Sanasi ja Pyhä Henkesi saa nostaa minut uutena luomuksena Sinun määräämääsi asemaan ja tehtävään. Anna Jeesus anteeksi kaikki syntini, penseyteni, epäuskoni, tappioni ja kompromissielämäni. Nousen jaloilleni ja päätän ottaa voiton synnistä lihassani ja vanhassa ihmisessäni. Käännyn pois tämän maailman ruhtinaan valtapiiristä ja suuntaudun Hengen johtamaan elämään Jumalan valtakunnassa. Otan vastaan veresi puhdistavan voiman ja Pyhän Hengen uudistavan läsnäolon elämääni. Kiitos Jeesus, että saan nousta uutena luomuksena ja voittajana Sinussa ylösnousemusvoimassa elämiseen! Kiitos, että uusi Hengen voima ja elämä laskeutuu minuun! Kiitos Jeesus, ylistys, kunnia ja kaikki palvontani Herra sinulle yksin! Amen!"

Herrani, Jeesus Kristus, avaa tämä uni, jos se on sanomaa sinulta. Mielelläni otan tuota uutta vastaan jos se on meille rakennukseksi ja kasvuksi ... ja onhan siinä 👼
Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti