maanantai 21. tammikuuta 2019

AUTUAITA NE, JOTKA KUTSUTTU KARITSAN HÄÄATERIALLE.

Kuva


Shalom, kaikille tähän päivään ja hetkeen!
Tänään näin taas kuvia ja niitä olen tässä puntaroinnut, onko ne jaettavaksi? Mutta kuka minä olen sanomaan, etteikö niitä pitäisi jakaa.

1. Näin kaupungin keskuskadun, joka oli täysin tyhjä ja hiljainen.
 10. Näin sanoo Herra: Vielä kerran kuullaan tässä paikassa, josta te sanotte: 'Se on oleva rauniona, vailla ihmisiä ja eläimiä'. Juudan kaupungeissa ja Jerusalemin autioilla kaduilla, joilla ei ihmistä, ei asukasta, ei eläintä ole,
Jeremia 33.

2. Näin ihmisen syövän "kakkua", tai kakuksi sen ajattelin, koska sen sisltä pursui jotain marjaisan näköistä täytettä.

Kyselin Herralta taas näitä, ovatko ne Häneltä, moneen otteeseen sitä hoin ...?

Sitten, kuin vahvistukseksi:
3. Näin kuin kakkupohja kasan, joka oli korkea. Niitä ei oltu vielä täytetty, mutta ne kaikki oli leikattu kolmion muotoon. Sitä hetken mietin ja koin että se muoto tarkoittaa, Isää, Poikaa ja Pyhää Hengeä.
4. Näin taas nuo rappuset ylös ja ensin ne oli hiljaiset ja kohta näytettiin niillä liikettä. Ajattelin ensin että nuo "ihmiset" tulivat rappuja alaspäin. Sitten mietin, katsoinko heitä ylhäältä, jolloin hekin tulivat ylös, vaiko täältä alhaalta, jolloin tulivat alas? Se jäi epäselväksi. Jos he tulivat alas, olivat ehkä enkeleitä, jotka tulivat meitä noutamaan?

Tällaisia tänään pohdittavaksi."Jos olemme panneet toivomme Kristukseen vain tämän elämän ajaksi, olemme säälittävimpiä kaikista ihmisistä.
- - -
Sitten kuulin äänen, joka oli kuin suuren kansanjoukon kohinaa, kuin suurten vesien pauhua ja voimakasta ukkosen jylinää. Se lausui:

- Halleluja! Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut kuninkuuden.
Iloitkaamme ja riemuitkaamme, antakaamme hänelle kunnia! Nyt on tullut Karitsan häiden aika. Hänen morsiamensa on valmiina, hänen ylleen on puettu hääpuku, hohtavan valkea pellavapuku. Se pellavapuku tarkoittaa pyhien vanhurskaita tekoja.

Enkeli sanoi minulle: 'Kirjoita: Autuaita ne, jotka on kutsuttu Karitsan hääaterialle.' Ja hän jatkoi: 'Nämä ovat tosia Jumalan sanoja.'"
1. Kor. 15:19; Ilm. 19:6-9 [kr92] [kr38]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.