tiistai 31. toukokuuta 2022

PYHÄ HENKI, JUMALAN HENKI!

 


 Jumalan Henki kanssasi ...

 Mökki terveiset täältä Kainuun korvesta. Viime yönä koin todella olevani vain minä, paljasjalkaisena Herran edessä.

En tiedä mitä tapahtui, mutta heräsin kauhean oloon jota kesti pitkään. Tuntui että sydän löi tuhatta ja sataa. Närästi ja oli oksettava olo.

Meinasin jo herättää mieheni, mutta sitten ajattelin siinä yön tuntina, että turvaan vain Jeesukseen Kristukseen. Kiitin Häntä ja ylistin Hänen kunniaansa. Sanoin sydämessä Hänelle jos tahdot että tämä olo menee ohi, eikä ole vielä aikani, olkoon Niin! Mutta jos on Sinun tahtosi että päiväni päättyy nyt, tapahtukoon siinäkin Sinun tahtosi. Olen valmis jos haluat ottaa minut pois, Taivaan kotiin. En turvaa tässä ihmis voimaan.

Lauloin Hänelle laulua jota päivän aikana olin jakanut.

Tilanne meni ohi lopulta ja tässä nyt kirjoitan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Olin yksin siinä hetkessä Herrani kanssa. Hän kannatteli läpi tuon tuskaisen hetken, tuskaisen yön.

Kiitos Jeesus Kristus.

Olet Herrani. Olet Pyhä Henki minussa.


Amen.

 Lauloin hengitykseni tahtiin hiljaa sydämessä: Pyhä Henki.. Jumalan Henki.. Pyhä Henki.. Jumalan Henki ...

https://youtu.be/oPerroU6txk


Olin Hänen edessään paljasjalkaisena.. joka ei tahtonut maailmalta enää mitään. En irroittanut katsetta pois Hänestä, vaan jaoin tämän Hänen kanssa. Hän on minun turvani johon voin luottaa. Hän kuitenkin nyt näytti että aikani ei ollut vielä.

Tänään täällä mökillä askareita tehdessä olen laulanut rakkaudella noita öisiä sanoja:" Pyhä Henki.. Jumalan Henki .. "

Ne soi minun sydämessäni.

❤🕊❤


2 kommenttia:

 1. 1. Pietarin kirje 1
  5 jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen, joka on valmis ilmoitettavaksi
  v i i m e i s e n ä a i k a n a.
  6 Sentähden te riemuitsette, vaikka te nyt, jos se on tarpeellista, vähän aikaa kärsittekin murhetta moninaisissa kiusauksissa,
  7 että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä.
  8 Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla,
  9 sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen.
  10 Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta,
  11 ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta.
  12 Ja heille, koska he eivät palvelleet itseänsä, vaan teitä, ilmoitettiin se, mikä nyt on teille julistettu niiden kautta, jotka taivaasta lähetetyssä Pyhässä Hengessä ovat teille evankeliumia julistaneet; ja siihen enkelitkin halajavat katsahtaa.
  13 Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä.
  14 Niinkuin kuuliaisten lasten tulee, älkää mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte,
  15 vaan sen Pyhän mukaan, joka on teidät kutsunut, tulkaa tekin kaikessa vaelluksessanne pyhiksi.
  16 Sillä kirjoitettu on: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä".
  17 Ja jos te Isänänne huudatte avuksi häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika,
  18 tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne,
  19 vaan Kristuksen kalliilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan,

  20 hänen, joka tosin oli edeltätiedetty jo ennen maailman perustamista,
  mutta vasta v i i m e i s i n ä a i k o i n a on i l m o i t e t t u teitä varten,
  21 jotka hänen kauttansa uskotte Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kirkkauden, niin että teidän uskonne on myös toivo Jumalaan.
  22 Puhdistakaa sielunne totuuden kuuliaisuudessa vilpittömään veljenrakkauteen ja rakastakaa toisianne hartaasti puhtaasta sydämestä,
  23 te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.
  24 Sillä: "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu, ja kukkanen varisee,
  25 mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti". Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu.

  VastaaPoista
 2. Hes. 22
  18 "Ihmislapsi, Israelin heimo on kuonaksi tullut.
  He ovat kaikki tyynni
  vaskea, tinaa, rautaa ja lyijyä ahjossa;
  he ovat tulleet hopean kuonaksi.
  19 Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Koska te kaikki tyynni olette tulleet kuonaksi, sentähden, katso, minä kokoan teidät keskelle Jerusalemia.
  20 Niinkuin hopea, vaski, rauta, lyijy ja tina kootaan keskelle ahjoa, että niihin lietsottaisiin tulta ja ne sulatettaisiin, niin minä vihassani ja kiivaudessani teidät kokoan ja asetan ahjoon ja sulatan.
  21 Minä kerään teidät ja lietson teihin vihani tulta, ja te sulatte keskellä Jerusalemia.
  22 Niinkuin hopea sulatetaan keskellä ahjoa, niin sulatetaan teidät sen keskellä. Ja te tulette tietämään, että minä, Herra, olen vuodattanut kiivauteni teidän ylitsenne."
  23 Ja minulle tuli tämä Herran sana:
  24 "Ihmislapsi, sano sille: Sinä olet maa, jota ei ole puhdistettu, joka ei ole saanut sadetta vihan päivänä.
  25 Profeettain salaliitto sen keskellä on niinkuin ärjyvä, saalista raateleva leijona: he syövät sieluja, ottavat aarteet ja kalleudet ja lisäävät sen keskuudessa sen leskien lukua.
  26 Sen papit tekevät väkivaltaa minun lailleni ja häpäisevät sitä, mikä on minulle pyhitetty, eivät tee erotusta pyhän ja epäpyhän välillä, eivät tee tiettäväksi, mikä on saastaista, mikä puhdasta, ja sulkevat silmänsä minun sapateiltani, niin että minä tulen häväistyksi heidän keskellänsä.
  27 Sen päämiehet siellä ovat niinkuin saalista raatelevaiset sudet: he vuodattavat verta, hukuttavat sieluja kiskoaksensa väärää voittoa.
  28 Sen profeetat valkaisevat heille kaiken kalkilla, kun näkevät petollisia näkyjä ja ennustelevat heille valheita sanoen: 'Näin sanoo Herra, Herra', vaikka Herra ei ole puhunut.
  29 Maan kansa harjoittaa väkivaltaa, riistää ja raastaa: kurjaa ja köyhää he sortavat, muukalaiselle tekevät väkivaltaa oikeudesta välittämättä.
  30 Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.
  31 Sentähden minä vuodatan heidän ylitsensä kiivauteni, hukutan heidät vihani tulella ja annan heidän vaelluksensa tulla heidän päänsä päälle, sanoo Herra, Herra."

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.