sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

SINÄ TEET TIETTÄVÄKSI MINULLE ELÄMÄN TIET

 


 Shalom! Herran Rauhaa..

Tänä aamuna kun olin jo rukoillut vuoteellani, sain nähdä kaksi kuvaa joista ensimmäinen oli minulle merkityksellisempi, mutta saattoivat kertoa samaa kieltään, viimeinen vain maallisesti kuvattuna.

Ensin näin asfaltoidun keskitien. Katsoin sen aivan keskikohtaa, jossa oli maalattuna nuo valkoiset keskiviivat. Sitten siihen keskelle eteeni ilmestyi laskeutuen  pilvi ja se oli astinlaudan muotoinen. Kohta pilvi lähti rauhallisesti kohoamaan takaisin ylös. kuva pilvestä joka oli kuin astinlauta ja laskeutui siihen keskelle tietä, mutta muutama sentti irtaantuneena tiestä oli kaunis. Ja sitten kun sen kohosi takaisin ylös ... koin sen maallisen vaelluksen kohokohtana ja lopulta sai astua tuohon astinlaudalle, pilveen joka vei ylösnousemukseen. Se puhutteli kauniisti ja siinä oli rakkaus ja rauha.

 Apost.1.9. Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. 10Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa;

Mietin tuota, että oliko se minulle? Eilen tulimme mökiltä kotia ja olin valtavan väsynyt ja koin heikkoutta. Olinhan kokenut tuolla mökillä olessa tuon yön, jossa sain jonkun kohtauksen tapaisen joka kesti tovin ja sydän löi kiivaasti. Rukoilin koko sen ajan. Päätin etten herätä miestäni, en turvaudu ihmisapuun, vaan menin Herrani kasvojen eteen rukoukseen, jonka jälkeen lauloin hänelle sydämessäni: " Pyhä Henki.. Jumalan Henki..". Lakkaamatta sitä Hänelle lauloin ja lopulta tilanne meni ohi. Sen jälkeen olin päivisin hyvin väsynyt ja heikko. Sanoin Herralle, että tapahtukoon Sinun tahtosi, minä olen valmis. Näin tuolloin myös unen jossa edesmennyt tätini seisoi tuvassaan mustassa mekossaan. Hän seisoi hyvin suorassa, puhumatta mitään. Se oli nopea kuva hänestä, enkä aiemmin ollut nähnyt unta hänestä. Se oli kuin viesti tuon puoleisesta.

Toisessa kuvassa näin vasemmalla puolella maantien ja siitä oikealla oli ojan reuna ja pelto, jossa oli pari autoa nurin ja jotain tavaraa pellolla levällään.  (tämä kuva oli maallisempi, selittävämpi, ensimmäinen kuva antoi hengellisen selityksen).

Halusiko Herra, Jeesus Kristus näyttää minulle tulevaa edeltäkäsin? Tapahtuu mitä tapahtuu, ei minussa pelkoa ole. Tuon kohtauksen jälkeen nämä ovat olleet ihmeellisiä hetkiä. Rukoilin kuitenkin Herralta suojelusta ja turvaa ettei mitään onnettomuuksia tule. Tapahtukoon Jumalani tahto, Jeesuksessa Kristuksessa. 

Mietin tuohon Sanaa ja tämä tuli vastaan siihen sopien, olkoon tämä Sana rukoukseni Herrani puoleen:

Apostolien teot 2:25-36 FB38

Sillä Daavid sanoo hänestä: 'Minä näen alati edessäni Herran, sillä hän on minun oikealla puolellani, etten horjahtaisi. Sentähden minun sydämeni iloitsee ja kieleni riemuitsee, ja myös minun ruumiini on lepäävä toivossa; sillä sinä et hylkää minun sieluani tuonelaan etkä salli Pyhäsi nähdä katoavaisuutta. Sinä teet minulle tiettäviksi elämän tiet, sinä täytät minut ilolla kasvojesi edessä.' Te miehet, veljet, on lupa teille rohkeasti sanoa, mitä kantaisäämme Daavidiin tulee, että hän on sekä kuollut että haudattu; onhan hänen hautansa meidän keskellämme vielä tänäkin päivänä. Koska hän nyt oli profeetta ja tiesi, että Jumala oli valalla vannoen hänelle luvannut asettavansa hänen kupeittensa hedelmän hänen valtaistuimelleen, niin hän edeltä nähden puhui Kristuksen ylösnousemuksesta, sanoen, ettei Kristus ollut jäävä hyljätyksi tuonelaan eikä hänen ruumiinsa näkevä katoavaisuutta. Tämän Jeesuksen on Jumala herättänyt, minkä todistajia me kaikki olemme. Koska hän siis on Jumalan oikean käden voimalla korotettu ja on Isältä saanut Pyhän Hengen lupauksen, on hän vuodattanut sen, minkä te nyt näette ja kuulette. Sillä ei Daavid ole astunut ylös taivaisiin, vaan hän sanoo itse: 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi.' Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
FB38: Kirkkoraamattu 1933/38 

 

Siunattua Helluntaita teille.
Kasta mua Hengellä Helluntain:

3 kommenttia:

 1. Arviossani: Pilvi tiellä kuvannee yhteyttä Jumalaan eli Raamatun lopunajan lopunjakson totuuden sanan muistuttajan (Joh. 14:26) saapuneen, jolloin on viimeinen aika pelastua ja jo tuomion saaneilla pelastautua ennen tuomionsa täytäntöönpanoa.
  (Tuomion täytäntöönpanon päivä arviossani 1.5.2029 ja muistuttajan 7-vuoden aika alkoi nyt 1.5.2022 annetulla Joonaan merkillä)

  He ketkä eivät käänny totuuteen eivät pysy tiellä, "ja kaatuvat" mutta he ketkä keskitietä kulkevat, kuullen mm. muistuttajaa (Joh.13:20) saavuttavat etsimänsä päämäärän.
  (Tukholman profetia 1984 kuvaa kaatumista: "kun muut ympäriltä kaatuvat...")
  https://www.youtube.com/channel/UCoG4r2_lJgmIwpC51odQlfg  Hepr. 10:37
  Sillä "vähän, aivan vähän aikaa vielä,
  niin
  tulee hän, joka tuleva on, eikä viivyttele;
  (saapuu muistuttaja joka tulee ottaa vastaan, hän on mm. ihmisen pojan kaltainen, tehtäväänsä arvollinen... Hän muistuttaa totuudesta kun lähennymme tuomion käytäntöönpanon päivää, jolloin yhteys Jumalaan palautuu ja Jumalan asumus (maja) on taas ihmisten keskellä?)
  (Tämä tuleva on merkitsee Jumalan paluuta ihmisten keskelle, joka tapahtuu arviossani 1.5.2029, jolloin Ihmisen Poika saapuu pilvessä, jolloin on myös Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivä ja alkaa uusi aika joka on lopullinen järjestys ja siitä asti ei toista laumaa enään kerätä. (Joh. 10:16)

  2. Piet. 3:9
  Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä,
  niin
  kuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.
  (Pitkämielisyys on Raamatun salattu Pyhä käsky (2. Piet. 2:21), jonka saa tiedokseen kun Jumala ilmoittaa (Joh. 14:21) itsensä ilmestyksessä sanoin "Ole pitkämielinen" - jolloin sen jälkeen ihmisen suoriutuessa tuossa käskyssä Rakkauden kaksoiskäskyn mukaan, on ihmisen vastaus Jumalle "Minä olen." Jos käskyssä ei suoriudu lähentyen Jumalaa ja tarkoituksena tavoittaa Jumala uudelleen voi liitto myös lakata syntiin tai liiton kavaltaa synnillään.)
  Ennen Jumalan paluuta on kumminkin vielä kuljettava Raamatun loppusodan 7-vuoden ajanjakso, joka alkoi 1.5.2022 ja jona aikana voi eksynyt vielä etsiytyä totuuteen, huomioiden kumminkin se, että 7-vuoden jakson ensimmäinen jakso on jo alkanut ja päästäkseen toiselle jaksolle on suoriutuminen aloitettava jo ensimmäiseltä jaksolta, koska kyseessä on synnin kaupungin 7-vuotinen piiritys, jossa jokaisen tulee siis piirittää omaa syntiään sen voittaakseen eli kääntyä totuuteen ja alkaa siinä suoriutua rakkauden kaksoiskäskyn mukaisesti, joka on Jumalan vaatimus jotta tahtonsa mukaan edetäisiin ja se täytettäisiin henkilökohtaisella suoriutumisella. Tarkentuvassa arviossani ilmeisesti tämä 7-vuoden jakso on jaettu kahteen 3,5 vuoden jaksoon, jotka jaksot ovat ilmestyskirjan kolmas ja neljäs ratsastaja https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmestyskirjan_ratsastajat Tällöin kolmannen ratsastajan 3,5 vuoden ajanjakso on alkanut nyt 1.5.2022 ja nälkä kuvaa sanan nälkää eli pelastuksen sanan nälkää joka nyt alkoi ja koittaa. Tukholman profetia 1984 kertoo myös, että ruoka piiloitetaan...)
  Luuk. 4:25 ja 2. Sam. 24:13 ja 2. Kun. 4:38 ja 2. Kun. 8:1 ja Jer. 15:2 ja Jer. 38:2

  Aam. 8:11 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra,
  jolloin minä lähetän nälän maahan:
  en leivän nälkää enkä veden janoa,
  vaan
  Herran sanojen kuulemisen nälän.

  VastaaPoista
 2. Olen ´osannut tutkia´ - tutkinut tätä asiaa, koska koin erikoisen ilmestyksen, ilmeisesti Jumalan suunasta valveilmestyksen 28.8.2013 ja jossa Raamatun salattu Pyhä käsky "Ole pitkämielinen" ilmoitettiin. (2. Piet. 2:21)
  Tässä imoituksessa minulle mm. luettiin ensin joitain jakeen tapaisia oikealta puoleltani ja joita en voi muistaa ja sen jälkeen kuulin nämä kaksi sanaa takaani selkeästi ja kuuluvasti.
  En siis ollut arvollinen katsomaan taakseni, mutta kumminkin kuulemaan sanat, jolloin olen niiden merkitystä ja laajempaa merkitystä nyt tutkinut kohta 9-vuotta.
  Ilmestyksen aikana en voinut mm. liikkua ja noustessani tuolloin aamulla normaalisti sängystä, minut "ohjattiin polviasentoon toisen polveni varaan ilmestyksen ajaksi.
  Ilmestyksessä koin myös mm. mielenyhteyden ja vakauden tähän salattuun tahoon, joka salaa itsensä ja Raamatun sanoman, joka sanoman salaus avataan sanoman avautuessa ja joka yhteys on nyt palautumassa arviossani 1.5.2029 alkaen.

  Dan. 12:4
  Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja s i n e t ö i tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.

  Ilm. 5:9
  ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja a v a a m a a n sen s i n e t i t, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista

  VastaaPoista
 3. 2. Moos. 16:10
  Ja kun Aaron oli puhunut tämän koko Israelin seurakunnalle, kääntyivät he erämaahan päin, ja katso, Herran kunnia näkyi p i l v e s s ä.

  4. Moos. 10:12
  Silloin israelilaiset lähtivät liikkeelle, leiri leirin jälkeen, Siinain erämaasta; ja p i l v i pysähtyi Paaranin erämaassa.

  Neh. 9:19
  niin
  sinä suuressa laupeudessasi et kuitenkaan hyljännyt heitä erämaassa. P i l v e n p a t s a s ei väistynyt heidän luotansa päivällä,
  j o h t a m a s t a heitä t i e l l ä,
  eikä
  t u l e n p a t s a s y ö l l ä, v a l a i s e m a s t a heille t i e t ä,
  jota heidän oli kuljettava.
  Johanneksen ilmestys 10

  1 Ja minä näin erään toisen, väkevän enkelin tulevan alas taivaasta;
  hänen verhonaan oli pilvi,
  ja taivaankaari oli hänen päänsä päällä, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, ja hänen jalkansa niinkuin tulipatsaat,
  2 ja hänellä oli kädessään avattu kirjanen. Ja hän laski oikean jalkansa meren päälle ja vasemman maan päälle
  3 ja huusi suurella äänellä, niinkuin leijona ärjyy; ja kun hän huusi, antoivat ne seitsemän ukkosen jylinää ääntensä puhua.
  4 Ja kun ne seitsemän ukkosenjylinää olivat puhuneet, yritin minä kirjoittaa, mutta minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Pane sinetin taakse, mitä ne seitsemän ukkosenjylinää puhuivat, äläkä sitä kirjoita".
  (Arviossani: Sinetin taakse, eli salattua sanomaa... Tämän sinetin merkitys voidaan nyt avata kun on edetty
  niin
  että Joonaan merkki on anettu. Matt.12:39,16:4, Luuk.11:29) (Jos sinettien avaajaa ei olisi löytynyt, niin tämäkin salattu "kahdeksas sinetti" olisi jäänyt avaamatta, koska Joonaan merkkiä ei olisi tunnistettu... Mark. 8:12)

  5 Ja enkeli, jonka minä näin seisovan meren päällä ja maan päällä, kohotti oikean kätensä taivasta kohti
  6 ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa,
  7 vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan,
  Jumalan salaisuus
  käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.
  (Arviossani: Tämäkin salaisuus kävi jo täytäntöön osana lopunajan lopunjakson tapahtumia kun kuoleman kadotus jo suljettiin ja tulimeri avattiin, joka on osa uuteenaikaan siirtymistä, joka on lopullinen järjestys, jolloin uusi aika alkaa "virallisesti" 1.5.2029 kun Uusi Jerusalem laskeutuu ja Ihmisen Poika saapuu silloin samalla pilvessä - tällöin 1.5.2029 7-enkeli puhaltaa pasunaan.


  8 Ja sen äänen, jonka minä olin kuullut taivaasta, kuulin taas puhuvan minulle ja sanovan: "Mene ja ota tuo avattu kirjakäärö, joka on meren ja maan päällä seisovan enkelin kädessä".
  9 Ja minä menin enkelin tykö ja pyysin, että hän antaisi minulle sen kirjasen. Ja hän sanoi minulle: "Ota ja syö se; se on karvasteleva vatsassasi, mutta suussasi se on oleva makea kuin hunaja".
  10 Niin minä otin kirjasen enkelin kädestä ja söin sen; se oli minun suussani makea kuin hunaja; mutta sen syötyäni minun vatsaani karvasteli.
  11 Ja minulle sanottiin: "Sinun tulee taas profetoida monista kansoista ja kansanheimoista ja kielistä ja kuninkaista".

  VastaaPoista