perjantai 24. kesäkuuta 2022

VOITON MERKKI JUMALALTA

 

                                    Tällaisen voiton  merkn näin tämän aamun  rukouksessa.

 Shalom Shabbat.

Kunnia ja kiitos Jumalalle, Jeesukselle Kristukselle jonka Pyhän Hengen  johdatuksessa saamme viihtyisänä vaeltaa!

Tänään rukoukseni jälkeen sain nähdä käsin tehdyn voitonmerkin. Mietin  tuota ja sanoin Herralle että vahvista tuo sinulta tulleeksi, muuten sitä en jaa. Anna siihen ymmärrys ja tarkoitus. Nousin ylös askareille ja minua vastaan tuli tämä teksti jonka koin vahvasti Herran vastaukseksi ja lohdutukseksi omilleen. Me saamme kulkea voittosaatossa vaikka olosuhteet näyttäisi miltä. Saamme kulkea Herran kanssa katsellen Hänen kasvojaan.

 

Herran voiton merkki


 

Mutta minä huudan sinun puoleesi, Herra*, ja aamulla varhain tuon rukoukseni sinun eteesi. Ps.88:14.

Herra on kuullut sinun huutosi. Hän on vierelläsi, kuuntelee ja tukee sinua. Hänen henkensä vahvistaa sinua ja sinä saat nojata häneen. Sinun luottamuksesi Jumalaan palkitaan ja sinä pääset läpi koettelemuksestasi. Sinä olet vuodattanut paljon kyyneleitä, mutta Herra pyyhkii ne pois.

Monet ahdistukset kohtaavat vanhurskasta, mutta Herra* pelastaa hänet niistä kaikista. Ps.34:20.

Sinä olet monta kertaa joutunut ahdinkoon, mutta Jumala on aina lähettänyt pelastuksen ja avannut sinulle tien vapauteen. Herra ei hylkää sinua nytkään, vaan nostaa sinut syliinsä ja kantaa pois vihollisen nuolien ulottuvilta. Hän suojelee sinua kilvellään, hän raivaa sinulle tien miekallaan, avaa vapaan väylän mennä eteenpäin.

Kaikki rakkaat ja ystävät sinä olet karkottanut minusta kauas, pimeys on ainoa tuttavani. Ps.88:19.

Sinua on hyljeksitty ja olet joutunut kestämään yksinäisyyttä. Mutta Herra on aina sinun kanssasi ja hänen henkensä valvoo vierelläsi. Sinä et jää apua vaille, vaan Herran enkeli kulkee rinnallasi. Sinä saat ammentaa Jumalan sanan varastoista paljon lohdutusta, rohkaisua ja iloa. Sinä saat nostaa riemuhuudon Herran nimeen ja kiittää Jeesusta, joka on sinut omakseen ostanut ja lähettilääkseen valinnut. Kun sinä tuot murheesi Herran kasvojen eteen ja vuodatat sydämesi hänelle, hän antaa balsamia haavoihisi, nostaa sinut pystyyn ja lähettää maailmaan ylistyslaulu huulillasi. Sinä saat säteillä hänen kirkkauttaan ja levittää hänen tuntemisensa tuoksua ja sinun todistuksesi on Herran voiton merkki.

Herra siunaa sinua ja kantaa sinua elämäsi taipaleella. Sinä saat olla Jumalan käytössä, antaa vahvan todistuksen Herran uskollisuudesta. Hän vie sinua päämäärää kohti, hän on varannut sinulle voiton ja kun tämä elämä kerran on ohi, hän korottaa sinut kirkkauteensa.

Älkää siis heittäkö pois rohkeuttanne, jonka palkka on suuri. Hepr.10:35.

https://onkirjoitettu.com/2020/08/17/herran-voiton-merkki/ 

Amen!!!

KATSOKAA VOITTAJAAN!: https://www.youtube.com/watch?v=1tOnarwvogs

MEIL ON VOITTOVOIMA: https://www.youtube.com/watch?v=m2-4HMIIeGY

Siunattua Juhannuksen aikaa teille kaikille, olette rakkaat ...

✌ ✌ ✌ ✌ ✌


1 kommentti:


 1. Jumalan ilmoituksen kautta V-merkillä ilmaistaan ja muistutetaan mm. eksyneen ihmisen voittoa pedosta eli henkilökohtaisen synnin voittamisesta, jolloin saavuttaa pelastuvan aseman.
  Ilmestyskirjan 1-peto tulee voittaa, jolloin vasta voi alkaa ilmestyskirjan 2-pedon kukistaminen.

  (Tätä v-voitonmerkkiä käytetään yleisesti myös eksyneiden taholta eksyneen voittoa ilmaisemaan, jolloin eksynyt osoittaa merkkiä näyttäessään ymmärtämättömyyttään totuudesta.)
  (Tätä eksyneiden merkkiä ja merkityksiä voi esim. googlettaa hakusanalla "voiton merkki")

  Arviossani:
  Ilmestyskirjan 1-peto on jo voitettu (kadotus suljettiin) ja sota ilmestyskirjan 2-petoa vastaan alkoi 1.5.2022, jossa on kyse Raamatun 7-vuotisesta loppusodasta.
  Sotaa käydään jokaisen eksyneen ihmisen henkilökohtaisena sotana omaa synnintilaansa vastaan.
  Voittaakseen henkilökohtaisen sotansa, tulee kääntyä katumuksessa (ja mm. häpeässä eksyneisyydestään) totuuteen ja suoriutuakin siinä, jotta osoittaa riittävää suoriutumista huomioiden rakkauden kaksoiskäskyn mukaan Jumalan tahto eli odote suoriutumiselle)

  Pelastuvan aseman saavuttaa kun tavoittaa luvatun ilmoituksen > Joh.14:21, jossa pelastuvan aseman saavuttanut vapautuu synneistään > Jes.38:17, jonka jälkeen pelastuvan asemassa oleva ohjataan synnittömänä Jumalan eteen Jumalaa lähentymään, tarkoituksena tavoittaa seuraavaksi Jumala. (kasvoista kasvoihin)
  Tällöin Jumalan eteen edistyneille uusi syntinsä rikkoo liittoa nyt Jumalan edessä eli synnin tulee vähentyä kun totuutta lähennytään, tavoitteena synnin lakkaaminen.
  Jos Jumalaa pääsee lähentymään ja liiton rikkoo, joutui kuoleman kadotukseen ja sieltä avattuun tulimereen ilman mahdollisuutta hyvään sanomaan eli Jumalan eteen päässyt mutta liiton rikkova ei voi pelastautua tai häntä ei voi pelastaa enään mitenkään - siis sieluaan, koska kyseessä on toinen kuolema eli fyysisen kuoleman jälkeinen tietoisen sielun kuolema, tietoisuuden ja sielun ollessa ihmiseltä salattu ja siten (melkein) tutkimaton alue. (Tätä salattua tietoisen sielun aluetta kylläkin pääsee tutkimaan hetken, kun Jumala antaa ilmoituksensa, jolloin ollaan Pyhän Henegen yhteydessä Jumalaaan, tilanteessa jossa vain Jumala avaa yhteyden. Tällöin yhteyden kokeva on Jumalan edessä arvollinen eli suoriutunut Jumalan tahdossa niin, että Jumala voi lupauksensa mukaan ilmoittaa itsensä)
  Nyt uudessa ajassa joka alkaa 1.5.2029 kadotus on suljettu ja silloin Jumalaa lähentyvä mutta liiton rikkova joutuu suoraan tulijärveen samoin kun Jumalaa tavoittamattomat, jolloin uudessa ajassa Jumala kerää vain yhtä laumaa eli pelastuvien laumaa - koska eksyneet tuomitaan heti kuoltuaan tulijärveen, joka on toinen kuolema?
  Ps. 119:36
  Anna minun s y d ä m e n i taipua sinun todistuksiisi, ei v ä ä r ä n voiton puoleen.

  Hes. 33:31
  He tulevat sinun luoksesi joukoittain, istuvat edessäsi minun kansanani ja kuuntelevat sinun sanojasi, mutta he eivät tee niitten mukaan, sillä he osoittavat rakkautta suullansa, mutta heidän s y d ä m e n s ä kulkee v ä ä r ä n voiton perässä.

  1. Piet. 5:2
  kaitkaa teille uskottua Jumalan laumaa, ei pakosta, vaan vapaaehtoisesti, Jumalan tahdon mukaan, ei h ä p e ä l l i s e n v o i t o n tähden, vaan sydämen halusta,


  Ps. 98:1
  Virsi. Veisatkaa Herralle uusi virsi, sillä hän on ihmeitä tehnyt.
  Hän on saanut voiton oikealla kädellänsä ja pyhällä k ä s i v a r r e l l a n s a.

  Jes. 59:16
  Ja hän näki, ettei ollut y h t ä k ä ä n (ilm.5:4) miestä, ja hän ihmetteli, ettei kukaan astunut väliin.
  Silloin hänen oma k ä s i v a r t e n s a auttoi häntä, ja hänen vanhurskautensa häntä tuki.
  Sananl. 1:19
  Näin käy jokaiselle v ä ä r ä n voiton pyytäjälle: se ottaa haltijaltaan hengen.
  (Hengen menetys = sielulle vahinko eli toinen kuolema Matt. 16:26, ilm.20:14))  Ilm. 15:2
  Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet v o i t o n pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.