tiistai 21. kesäkuuta 2022

MINUN KÄTENI TAVOITTI KANSOJEN RIKKAUDET KUIN LINNUN PESÄN

 


Jeesus Kristus meidän kanssamme, vielä tänäänkin!

Tänä aamuna rukouksessa näin kaksi osaisen kuvan, jota pitkään mietin jaanko sen. Sitten vastaani tuli Sana Raamatusta, joka sopi hyvin noihin kuviin ja ehkäpä myös tähän aikaan. Minusta tuo Sana puhuu hyvin puolestaan.

Näin linnun pesän joka oli maassa ja pesässä oli yksi muna. Emoa ei ollut missään. Kohta toisessa kuvassa tuo poikanen oli kuoriutunut ja juoksi kuin pakoon pesän ulkopuolella ja siinä oli kiinni vielä joitakin kuoria. Se oli edelleen yksin, ilman mitään suojaa. Niin käy myös ihmisen, jolla ei ole elämässään Jumalaa, Jumalaa joka suojaisi ja antaisi turvan. Ihmiset ovat vieraantuneet Jumalasta ja heidän perillisetkään eivät tule Häntä tuntemaan. He ovat hengellisesti täysin suojattomia. Kaikki muu on tärkeämpää. Iloittelu ja haureus kukoistaa kaikkialla. Oma perhekkin siinä jää hoitamatta. Haalitaan kaikkea maallista omaisuutta, mutta se tärkein, taivaallinen pääoma on jäänyt hankkimatta. Eikä sitä ymmärretä olevankaan. Lapset jäävät yksin. Kukaan ei ota siipiensä suojaan. Koin tuosta kuvasta, että Jumala alkaa olla väsynyt ihmisten tekoihin. Onhan Hän monelle pelkkää ilmaa. Aika käy vähiin ja tulee tilin teon hetki. Moni joutuu lähtemään pakoon omasta "maapesästään". Koin tämän varoittavaksi kuvanäyksi ihmiskunnalle. Vielä on hetki aikaa tehdä parannus, mutta älä viivyttele.

 

JESAJA 10

1. Voi niitä, jotka vääriä säädöksiä säätävät, jotka turmiollisia
tuomioita kirjoittelevat,
2. vääntääksensä vaivaisten asian ja riistääksensä minun kansani kurjilta oikeuden, että lesket joutuisivat heidän saaliiksensa ja orvot heidän ryöstettäviksensä!
3. Mutta mitä te teette koston päivänä, rajumyrskyssä, joka tulee kaukaa? Kenen turviin pakenette apua saamaan ja minne talletatte tavaranne?
4. Ei muuta kuin vaipua vangittujen joukkoon tai kaatua surmattujen sekaan. Kaikesta tästä ei hänen vihansa ole asettunut, ja vielä on hänen kätensä ojennettu.
5. Voi Assuria, joka on minun vihani vitsa ja jolla on kädessään minun suuttumukseni sauva!
6. Minä lähetän hänet jumalattoman kansakunnan kimppuun, käsken hänet vihastukseni kansaa vastaan saalista saamaan ja ryöstöä ryöstämään ja tallaamaan sitä kuin katujen lokaa.
7. Mutta hän ei ajattele niin, se ei ole hänen sydämensä aivoitus, vaan hänen sydämensä halu on hävittää ja tuhota kansoja paljon.
8. Sillä hän sanoo: "Eivätkö minun päämieheni ole kaikki kuninkaita?
9. Eikö käynyt Kalnon niinkuin Karkemiin, eikö Hamatin niinkuin Arpadin ja Samarian niinkuin Damaskon?
10. Niinkuin minun käteni on saavuttanut epäjumalien valtakunnat, joiden jumalankuvat olivat paremmat kuin Jerusalemin ja Samarian -
11. niin enkö minä tekisi Jerusalemille ja sen epäjumalankuville, samoin kuin minä tein Samarialle ja sen epäjumalille?"
12. Mutta kun Herra on päättänyt kaiken työnsä Siionin vuorella ja Jerusalemissa, niin minä kostan Assurin kuninkaalle hänen sydämensä ylpeyden hedelmän ja hänen kopeitten silmiensä korskan.
13. Sillä hän sanoo: "Oman käteni voimalla minä sen tein ja viisaudellani, sillä minä olen ymmärtäväinen. Minä siirsin kansojen rajat ja ryöstin heidän aarteensa ja puskin kumoon kuin härkä valtaistuimella-istujat.
14. Minun käteni tavoitti kansojen rikkaudet niinkuin linnun pesän; ja niinkuin hyljätyt munat kootaan, niin minä olen koonnut kaikki maat, eikä ketään ollut, joka olisi siipeä räpyttänyt tai nokkaa avannut ja piipittänyt."
15. Korskeileeko kirves hakkaajaansa vastaan, tai suurenteleeko saha heiluttajaansa vastaan? Ikäänkuin vitsa heiluttaisi kohottajaansa ja sauva saisi koholle sen, joka ei ole puuta!
16. Sentähden Herra, Herra Sebaot, lähettää hänen lihavuuteensa näivetystaudin, ja hänen kunniansa alle syttyy tuli niinkuin tulipalo.
17. Israelin valkeus on tuleva tuleksi ja hänen Pyhänsä liekiksi, joka polttaa ja kuluttaa hänen ohdakkeensa ja orjantappuransa yhtenä päivänä
18. ja hänen metsänsä ja puutarhansa ihanuuden, hamaan luihin ja ytimiin, ja hän tulee riutuvan sairaan kaltaiseksi.
19. On helppo lukea ne puut, jotka jäävät hänen metsästänsä jäljelle; poikanen voi ne kirjoittaa muistiin.
20. Sinä päivänä ei Israelin jäännös eivätkä Jaakobin heimon pelastuneet enää turvaudu lyöjäänsä, vaan totuudessa he turvautuvat Herraan, Israelin Pyhään.
21. Jäännös palajaa, Jaakobin jäännös, väkevän Jumalan tykö.
22. Sillä vaikka sinun kansasi, Israel, olisi kuin meren hiekka, on siitä palajava ainoastaan jäännös. Päätetty on hävitys, joka tulee, vanhurskautta tulvillaan.
23. Sillä hävityksen ja tuomiopäätöksen panee Herra, Herra Sebaot, toimeen kaikessa maassa.
24. Sentähden sanoo Herra, Herra Sebaot, näin: "Älä pelkää, minun kansani, joka Siionissa asut, Assuria, kun hän sinua vitsalla lyö ja kohottaa sauvansa sinua vastaan Egyptin tavalla.
25. Sillä lyhyt hetki vielä, niin suuttumus täyttyy, ja minun vihani kääntyy hävittämään heidät."
26. Ja Herra Sebaot heiluttaa ruoskaa häntä vastaan, niinkuin silloin, kun Midian lyötiin Oorebin kalliolla, ja hänen sauvansa on ojennettuna meren yli, ja hän kohottaa sen niinkuin muinoin Egyptiä vastaan.
27. Sinä päivänä heltiää hänen kuormansa sinun hartioiltasi ja hänen ikeensä sinun niskaltasi, sillä ies särkyy lihavuuden pakosta.
28. Hän tulee Aijatiin, kulkee Migronin kautta, jättää kuormastonsa Mikmaaseen;
29. he kulkevat solatien poikki: "Geba on yöpaikkamme". Raama vapisee, Saulin Gibea pakenee.
30. Huuda kimakasti, tytär Gallim! Kuuntele, Laisa! Poloinen Anatot!
31. Madmena menee pakoon, Geebimin asukkaat saattavat tavaransa turviin.
32. Vielä samana päivänä hän pysähtyy Noobiin, hän kohottaa kätensä tytär Siionin vuorta, Jerusalemin kukkulaa, vastaan -
33. katso, silloin Herra, Herra Sebaot, katkaisee hänen latvansa kauhistavalla voimalla, vartevat rungot kaadetaan, ja korkeat kukistuvat.
34. Metsän tiheikkö hakataan kirveellä maahan, ja Libanon kaatuu Voimallisen edessä. 

JEESUS SAAPUU TAKAISINhttps://www.youtube.com/watch?v=BdjsxCZ-u8Y

Johanneksen Evankeliumi 1:  9-14. Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.
10. Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
11. Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
12. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
13. jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
14. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

 

Nyt on aika lähestyä Jumalaa. Sanoa Hänelle että tässä olen! Ottaa Raamattu ja sieltä tutustua kuka Jumala on. Ja kun Hänet opit tuntemaan, voit iloisena olla Hänen lähellään. piipittäen kuin linnunpoikanen Hänen suojassaan ja laulaa ilo sävelmää: " ABBA ISÄ".

Amen.

 

 

1 kommentti: 1. Lopunajan lopunjakson päättävä jakso eli "lyhyt hetki" on kestoltaan 7-vuojen Raamatun loppusodan jakso, joka alkoi 1.5.2022 ja päättyy 1.5.2029

  Jes.10:
  25. Sillä l y h y t h e t k i v i e l ä,
  niin
  suuttumus täyttyy, ja minun vihani kääntyy hävittämään heidät."
  (hetken alku > Ilm.9:15)


  5. Mooseksen kirja 22
  6 Jos kulkiessasi tapaat puusta tai maasta linnun pesän, jossa on pojat tai munat ja emo makaamassa poikien tai munien päällä, niin älä ota emoa poikineen,
  7 vaan päästä emo lentämään ja ota vain pojat, että menestyisit ja kauan eläisit.


  Emo ollee vertausta Pyhästä Hengestä, jolloin se on valmiudessa ruokkimaan pesän ulkopuolella pesästä nyt pesän valmistuttua poistunutta poikastaan?
  Jos emoa ei ole tai emoa ei löydy, niin silloin poikanen nääntyy.
  Jos poikanen saa emolta ruokaa se selviää, kuin on tarkoitettu.

  Poikanen on nyt nälissään...

  5. Moos. 8:3
  Hän nöyryytti sinua ja antoi sinun nähdä nälkää, ja hän antoi sinulle mannaa syödä, jota et ennen tuntenut ja jota eivät isäsikään tunteneet, opettaaksensa sinut ymmärtämään, että ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan että hän elää jokaisesta sanasta, joka Herran suusta lähtee.

  Aam. 8:11
  Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän.

  (Tämä lähetetty nälkä alkoi arviossani 1.5.2022, koska tuomion käytäntöönpano lähenee ja tuomio on jo luettu. Tuomion voi kumminkin vielä välttää, jos kääntyy totuuteen katumuksessa ja häpeässä ja alkaa suoriutumaan Jumalan tahdossa (rakkauden kaksoiskäskyn mukaan) jolloin saa tuomiolleen armon.)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.