tiistai 14. kesäkuuta 2022

"EIKÄ PORTTEJA SULJETA PÄIVÄLLÄ, JA YÖTÄ SIELLÄ EI OLE


 

 Shalom! Herran rauha kanssamme ...

Nousin juuri tähän päivään, rukouksen kautta Herrani Jeesuksen Kristuksen läsnäolossa. 

Juuri kun olin nousemassa ylös, sain nähdä kuvan kaarevasta portin aukosta joka oli avoin, eikä siinä ollut suljettavaa portin ovea. Ja kohta tuota porttia katsellessa, sain nähdä kuinka portin toiselta puolelta, jossa vielä en ollut, laskeutui siihen avoimelle portille kyyhkynen ja se leputteli siipiään siinä edessäni. Tiesin sen olevan Pyhä Henki, joka tuossa paikassa vallitsee. Pyhä Henki, Jumalan Henki!

Kiitos Jeesus Kristus tästä lohduttavasta näystä. 

Tämä sanan paikka tuli eteeni kuin selittämään tuota näkemääni  ja se on kaikille jotka ottavat Jeesuksen Kristuksen elämäänsä ja Häntä odottavat. Tuo Sana avatkoon tien sinunkin sydämeen.

 

Johanneksen ilmestys 21

1. Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
2. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
3. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
4. ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."
5. Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet".
6. Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
7. Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.
8. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."
9. Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa täynnä seitsemää viimeistä vitsausta, ja puhui minun kanssani sanoen: "Tule tänne, minä näytän sinulle morsiamen, Karitsan vaimon".
10. Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä,
11. ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi;
12. siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli kaksitoista porttia ja porteilla kaksitoista enkeliä, ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat Israelin lasten kahdentoista sukukunnan nimet;
13. idässä kolme porttia ja pohjoisessa kolme porttia ja etelässä kolme porttia ja lännessä kolme porttia.
14. Ja kaupungin muurilla oli kaksitoista perustusta, ja niissä Karitsan kahdentoista apostolin kaksitoista nimeä.
15. Ja sillä, joka minulle puhui, oli mittasauvana kultainen ruoko, mitatakseen kaupungin ja sen portit ja sen muurin.
16. Ja kaupunki oli neliskulmainen, ja sen pituus oli yhtä suuri kuin sen leveys. Ja hän mittasi sillä ruovolla kaupungin: se oli kaksitoista tuhatta vakomittaa. Sen pituus ja leveys ja korkeus olivat yhtä suuret.
17. Ja hän mittasi sen muurin: se oli sata neljäkymmentä neljä kyynärää, ihmismitan mukaan, joka on enkelin mitta.
18. Ja sen muuri oli rakennettu jaspiksesta, ja kaupunki oli puhdasta kultaa, puhtaan lasin kaltaista.
19. Ja kaupungin muurin perustukset olivat kaunistetut kaikkinaisilla kalleilla kivillä; ensimmäinen perustus oli jaspis, toinen safiiri, kolmas kalkedon, neljäs smaragdi,
20. viides sardonyks, kuudes sardion, seitsemäs krysoliitti, kahdeksas berylli, yhdeksäs topaasi, kymmenes krysoprasi, yhdestoista hyasintti, kahdestoista ametisti.
21. Ja ne kaksitoista porttia olivat kaksitoista helmeä; kukin portti oli yhdestä helmestä; ja kaupungin katu oli puhdasta kultaa, ikäänkuin läpikuultavaa lasia.
22. Mutta temppeliä minä en siinä nähnyt; sillä Herra Jumala, Kaikkivaltias, on sen temppeli, ja Karitsa.
23. Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa.
24. Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.
25. Eikä sen portteja suljeta päivällä, ja yötä ei siellä ole,
26. ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet.
27. Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan. 

 

Amen.

For Your Name Is Holy - I Enter The Holy of Holies - Paul Wilbur - Lyrics

 : https://www.youtube.com/watch?v=s4CRvAPzxjI

Uusi Taivas Uusi Maahttps://youtu.be/rujFuZuB7yc

 


1 kommentti:

 1. Johanneksen ilmestys 21
  1. Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.


  Tällä viitataan luomiskertomuksen lopputapahtumiin, jossa synti tuomitaan eli "synninmeri" lakkaa olemasta.
  Tällöin ensimmäisen taivaan ja maan kerrotaan katoavan eli uusi taivas ja uusi maa tulevat voimaan, jolla tarkoitetaan sitä, että vallalla oleva synti on nyt mitattu ja merkitty ja luettu tiedoksi ja laitettu käytäntöön, jolloin uusi aikajakso alkaa puhdistautuneena ja niin, että kerätään vain yhtä laumaa eli eri "säännöin" ja "laein" kun vanhan maan aikaan, jolloin kun nyt siirrytään uuteen aikaan niin on saatu oppi synnistä ja tuomiosta mihin synti johti. Tämä uusi aika alkaa arviossani 1.5.2029 ja silloin Jumala saa levon. Tämä lepo mainitaan myös luomiskertomuksessa ja 7-päivä alkaa siis 1.5.2029.
  Vanhaan aikaan ei enään palata ja se tarkoittaa että 1.5.2029 mennessä Raamatun salattu lopunajan lopun sanoma on avattu ja vahvistettu.


  Johanneksen ilmestys 21
  7. Joka v o i t t a a, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun p o i k a n i.

  Tällä pojalla verrataan pelastuvan olevan Ihmisen Pojan kaltainen.
  (Dan. 7:13)

  Lopunajan jakso alkoi, kun Jeesuksen kuoltua maailman ruhtinaan aika alkoi.
  Lopunajan lopun jakso alkoi kun kun ihmisen pojan kaltainen löytyi ja hän lähti voittajana voittamaan.
  (Ilm. 6:2)

  Johanneksen ilmestys 21
  8. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

  Tämä toinen kuolema on 1.5.2029 alkavaa uutta järjestystä, jossa eksyneenä kuoleva tuomitaan heti kuoltuaan, eli fyysisen kuoleman kohdatessa eksynyttä kohtaa heti toinen kuolema eli hukkuminen tulijärveen.
  (Toista laumaa ei sii enään kerätä)

  Osana lopunajan lopun tapahtumia tämä tulijärvi on jo avattu, eli kuoleman kadotuksen odotuksessa olleita kohtasi hyvä sanoma ja heidät armahdettiin, mutta kuoleman kadotuksessa olleet elinaikanaan Jumalan ilmoituksen tavoittaneet mutta sen kiiton rikkoneet ja kavaltaneet eivät pelastuneet hyvän sanoman kautta jolloin he joutuivat jo avattuun tulijärveen.
  Tulijärveen ei huku heti, eli sinne sielu hukkuu hiljalleen kun tietoinen elinvoima hiipuu mm. syvässä katumuksessa, ettei elinaikanaan suoriutunut ja mm. lopunajan lopun jaksolla kääntynyt totuuteen.
  (Mark. 8:36, Matt. 16:26, Sananl. 8:36)


  Joh. 14:26
  Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.

  2. Piet. 3:9
  Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.