maanantai 30. toukokuuta 2022

KUNNIA OLKOON JUMALAN! SLAVA UKRAINA! OTA VASTAAN!!

 


 Kunnia teille, Kunnia Jumalan omat!

Tänä aamuna rukoiltuani, sain nähdä kuvan jota kyselin Jumalalta.

Kuva oli kuin kartta. Maa alue vasemmalla puolella kaareutui oikealle ruskean värisenä ja oikea puoli oli siniharmaa kuin meri.  Vasemmassa yläkulmassa näin kämmenet avoimina kohti taivasta, kuin vastaan ottaen rukous vastausta, jonka oli Jumalalle lähettänyt.

Kyselin Herralta mikä tuo maa on? Mitä Hän tahtoo tällä sanoa? En saanut vastausta ja rukoilin tuon maan puolesta, mikä se sitten olikaan? Jumala näytti että voimme vastaan ottaa sille maalle rukous vastauksen.

Sitten kyselin olisiko maa Israel, sillä olihan se Jumalan silmäterä? Vai olisiko tuo Uusi maa ja Uusi taivas? Katsoin Israelin karttaa mutta se ei muodoltaan sopinut kuvaan kuin peilikuvana. Sitten minulle nousi Ukraina jonka puolesta on rukoilu paljon. Joko nyt on aika ottaa vastaan sen puolesta rukousvastauksia? Katsoin Ukrainan karttaa ja olin löytävinäni siitä tuon muotoisen alueen joka rajoittuu mereen. Olisiko tämä vastaus? Tuossa kartassa näin kuinka kuvan mukaisesti kaartuu alhaalta, Krim, nousten vasemmalla ylös kohti Mariupolia. Ja tuo oikealla oleva siniharmaa meri olisi Asovan meri.

Voi Jumalani kuinka olen itkien rukoillut heidän puolestaan ja moni muu on yhtynyt tuohon rukoukseen.  Ukraina itse on kääntynyt rukouksin sinun puoleesi ja nyt nuo kädet olivat kuin vastaanottavat. Kiitos Jeesus että saamme alkaa nähdä nuo rukousvastaukset. Sinun on Valta, Voima ja Kunnia! Anna tämän olla selitys tuolle kauniille kuvalle. Kartta jonka yllä oli nuo vastaan ottavat kädet. 

Tapahtukoon Jumalan tahto tämän Jumalan osoittaman maan kohdalla. Olkoon se siunattu Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. 

Slava Ukraina! Ota vastaan Jumalan Armo ja Kunnia!!! Olkoon Hän sinun turvasi ja voimasi. Sinä seisot Voittajan puolella!

Luuk.4:18 ”Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille. Hän on lähettänyt minut julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen 19 ja julistamaan Herran suosion vuotta.” 

Kunnia: https://youtu.be/r-qbaBWlKiI

Halleluja Aamen !!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti