sunnuntai 29. toukokuuta 2022

PUKEKAA PÄÄLLENNE UUSI


 

Shalom, Herra ja Pyhän Hengen rauhaa ja läsnäoloa.

Tänään herättyäni ja alettua rukoukseen, pyysin Herraa että Hän antaisi jotain jaettavaa, niin itselle kuin muille. Herra oli kovin hiljaa, mutta juuri kun päätin että on noustava ylös, näin kuvan jossa oli punaiset, lenkkikengät, jotka päältä olivat hyvin riekaleisiksi käyneet. Ne olivat olleet kovassa käytössä ja kaipasivat nyt uudistusta .. mielen uudistusta, uutta voimaa ja lahjoja, jotta jaksaa jatkaa matkaa vielä hetki Kristuksen kanssa.

 Ehkä on jo aika että matka on lähellä maaliaan, ja tuo risaisuus kertoi tuon matkan pituudesta ja siitä kuinka usein se oli rankaksi käynyt, mutta sen joka km/m/ cm, on loppuun asti käytävä. Mutta pohjat kengissä oli vahvat, joka kertoisi vahvasta uskosta Jeesukseen Kristukseen. 

 Meidän tulee olla joka päivä Kristuksen kasvojen alla, Hänen läsnäolossaan. Uudistaa sota asumme, nuo alttiuden kengät, jotka on värjätty punaiseksi Kristuksen verellä, joka päivään, jotta saavutamme tuon päämäärän, voittokilpailun itsemme kanssa. Se on jokaiselle henkilökohtainen matka, jota kukaan ei voi puolestamme tehdä. 

Vain Jeesus Kristus voi olla tuolla matkalla meidän tukemme ja voimamme. Vain Hän voi meitä uudistaa. Hän vahvistaa meidät ja nuo meidän kengämme. Kiitos Jeesus tästä ainutlaatuisesta matkasta kanssasi, kohti voittoa ja kohti taivaan kotia, jonne kerran meidät viet.

Taivastie: https://youtu.be/bEFxEVd0_7o

Biblia (1776)
Kol. 3:10 Ja pukekaat päällenne uusi, joka hänen tuntemiseensa uudistetaan, hänen kuvansa jälkeen, joka sen luonut on.


https://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=luku&kaannos=fi-biblia&kirja=jos&luku=9


Tämä Joosua 9:5. Puhutteli kovin myös näky kuvaan nähden. Sopii jotenkin tähän aikaan? 

1 kommentti:

  1. Punaiset lenkkikengät kuvannevat tätä:

    1. Pietarin kirje 1:24
    Sillä: "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu, ja kukkanen varisee,

    VastaaPoista