maanantai 9. toukokuuta 2022

ETSIN MIESTÄ JOKA KORJAISI MUURIN, MUTTA EN LÖYTÄNYT...

 


 Herra olkoon kanssamme joka hetki...

Tänä aamuna rukoiltuani, sain nähdä vanhan, kivisen muurin aukon. Siinä oli vanhat, puiset oven pielet, mutta mitään ovea siinä ei ollut, vain avoin muurin aukko, jota ei vartioinut kukaan, ei korjannut kukaan..Tuo aukko oli tyhjillään, VOI JEESUS KRISTUS ....

Tätä aloin kysymään Herralta ja että Hän avaisi tätä minulle ja pian tuo alkoi avautua. Tänään on Venäjän voiton päivä, mutta iloitseeko tuosta Taivaan valtakunta? Eteeni tuli Hesekiel 22 ja kuinka sopivasti juuri tähän päivään. Siinäkin on tuo muurin aukko jota kukaan ei vartioinut, vaan joka puolella tehtiin omaa riistoa. Rukoilin myös tämän päivän asioita, tätä päivää jota voiton päiväksi "naapurimme" kutsuu. Puhukoon siis tuo Hesekiel puolestaan. Avatkoon Herra Sanansa tämän tekstin kautta. Se jolla on korva kuulkoon:

 

HESEKIEL 22

1. Ja minulle tuli tämä Herran sana:

2. "Sinä, ihmislapsi, etkö tuomitse, etkö tuomitse verivelkojen kaupunkia? Tee sille tiettäviksi kaikki sen kauhistukset
3. ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Voi kaupunkia, joka on vuodattanut keskuudessaan verta, että tulisi sen aika, ja tehnyt itselleen kivijumalia, että se siitä saastuisi!
4. Verestäsi, jonka olet vuodattanut, sinä olet tullut vikapääksi, ja kivijumalistasi, jotka olet tehnyt, sinä olet saastunut; sinä olet jouduttanut päiviäsi ja olet vuottesi määrään päässyt. Sentähden minä annan sinut pakanain häväistäväksi ja kaikkien maitten pilkaksi.
5. Läheiset ja kaukaiset pilkkaavat sinua, jonka nimi on saastutettu ja jossa on hämminkiä paljon.
6. Katso, Israelin ruhtinaat sinussa luottavat kukin omaan käsivarteensa vuodattaaksensa verta.
7. Isää ja äitiä sinussa ylenkatsotaan, muukalaiselle sinun keskelläsi tehdään väkivaltaa, orpoa ja leskeä sinussa sorretaan.
8. Mikä on minulle pyhitettyä, sitä sinä halveksit, minun sapattini sinä rikot.
9. Sinussa on niitä, jotka panettelevat vuodattaaksensa verta. Uhrivuorilla sinussa syödään. Ilkitöitä sinun keskelläsi tehdään.
10. Isän häpy sinussa paljastetaan. Naiselle, joka on saastainen kuukautistilansa tähden, tehdään sinussa väkivaltaa.
11. Toinen harjoittaa kauhistusta toisensa vaimon kanssa, mies saastuttaa sukurutsauksessa miniänsä, mies tekee sinussa väkivaltaa sisarelleen, isänsä tyttärelle.
12. Sinussa otetaan lahjuksia veren vuodattamiseksi, sinä otat korkoa ja voittoa, kiskot väkivaltaisesti lähimmäistäsi, mutta minut sinä unhotat, sanoo Herra, Herra.
13. Mutta katso, minä lyön käsiäni yhteen sinun väärän voittosi tähden, jota olet hankkinut, ja sinun verivelkojesi tähden, joita keskuudessasi on.
14. Kestääköhän rohkeutesi, pysyvätköhän kätesi lujina niinä päivinä, joina minä sinulle teen, minkä teen? Minä, Herra, olen puhunut, ja minä teen sen.
15. Minä hajotan sinut pakanain sekaan ja sirotan sinut muihin maihin ja poistan sinusta saastaisuutesi.
16. Sinä tulit saastaiseksi oman itsesi tähden kansojen silmissä, mutta sinä tulet tietämään, että minä olen Herra."
17. Ja minulle tuli tämä Herran sana:
18. "Ihmislapsi, Israelin heimo on kuonaksi tullut. He ovat kaikki tyynni vaskea, tinaa, rautaa ja lyijyä ahjossa; he ovat tulleet hopean kuonaksi.
19. Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Koska te kaikki tyynni olette tulleet kuonaksi, sentähden, katso, minä kokoan teidät keskelle Jerusalemia.
20. Niinkuin hopea, vaski, rauta, lyijy ja tina kootaan keskelle ahjoa, että niihin lietsottaisiin tulta ja ne sulatettaisiin, niin minä vihassani ja kiivaudessani teidät kokoan ja asetan ahjoon ja sulatan.
21. Minä kerään teidät ja lietson teihin vihani tulta, ja te sulatte keskellä Jerusalemia.
22. Niinkuin hopea sulatetaan keskellä ahjoa, niin sulatetaan teidät sen keskellä. Ja te tulette tietämään, että minä, Herra, olen vuodattanut kiivauteni teidän ylitsenne."
23. Ja minulle tuli tämä Herran sana:
24. "Ihmislapsi, sano sille: Sinä olet maa, jota ei ole puhdistettu, joka ei ole saanut sadetta vihan päivänä.
25. Profeettain salaliitto sen keskellä on niinkuin ärjyvä, saalista raateleva leijona: he syövät sieluja, ottavat aarteet ja kalleudet ja lisäävät sen keskuudessa sen leskien lukua.
26. Sen papit tekevät väkivaltaa minun lailleni ja häpäisevät sitä, mikä on minulle pyhitetty, eivät tee erotusta pyhän ja epäpyhän välillä, eivät tee tiettäväksi, mikä on saastaista, mikä puhdasta, ja sulkevat silmänsä minun sapateiltani, niin että minä tulen häväistyksi heidän keskellänsä.
27. Sen päämiehet siellä ovat niinkuin saalista raatelevaiset sudet: he vuodattavat verta, hukuttavat sieluja kiskoaksensa väärää voittoa.
28. Sen profeetat valkaisevat heille kaiken kalkilla, kun näkevät petollisia näkyjä ja ennustelevat heille valheita sanoen: 'Näin sanoo Herra, Herra', vaikka Herra ei ole puhunut.
29. Maan kansa harjoittaa väkivaltaa, riistää ja raastaa: kurjaa ja köyhää he sortavat, muukalaiselle tekevät väkivaltaa oikeudesta välittämättä.
30. Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.
31. Sentähden minä vuodatan heidän ylitsensä kiivauteni, hukutan heidät vihani tulella ja annan heidän vaelluksensa tulla heidän päänsä päälle, sanoo Herra, Herra." 

Tapahtukoon Sinun tahtosi,

Amen! 

Katsokaa Voittajaan: https://www.youtube.com/watch?v=u2gmYim_PNI

Putin tuhri Voitonpäivän: https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008799086.html

Tuo kaikki näkyy tuossa Hesekielissä. Oli osuva Sananpaikka tähän päivään, tähän maailman hetkeen.

Ps. Tämä oli blogin 800:s teksti.1 kommentti:

 1. Eräs uskova sisko lähetti näkyyn tämän viestin, jota itse myös olen ajatellut, olisiko tässä myös varoitus ja rukous kehoitus tuosta muurin aukosta:

  Shalom! Rakas sisko!

  Luin tänään saamasi näkyä ja Hesk kohtia erityisesti 30 ja 31
  Onko tässä varoitus seurakunnalle?

  Myös se alaviite Hesekiel 13:5 koska Suomessa on Israelin heimoja.
  Ja niitä kadonneita heimoja.
  Pyydetään lisää enkelivartioita Suomen rajoille.

  VastaaPoista