sunnuntai 1. toukokuuta 2022

JA MINÄ NÄIN, JA KATSO: MUSTA HEVONEN


 

 Herran armo ja rauha kanssamme ... vielä tänään ...

Eilen illalla olin rukouksessa, tämän maailman kauheuksien tähden. Kaikki on pahaksi käynyt kuin tuossa aikaisemmassa unessani, jossa kaikki haureutta tekivät julkisesti.  He eivät osanneet enää hävetä mitään. Se oli irvokasta katseltavaa. He olivat kaikki tyyni kääntäneet selän Jumalalle. Siksi Jumala on alkanut jakaa tuomioitaan. Ensin tuli tuo korona johon koko maailma sairastui, mutta he eivät ymmärtäneet, eivätkä kääntyneet Jumalan puoleen. Nyt sitten tuli tämä sota, heti perään, vaikkemme ole kunnolla edes koronasta selvinneet. Ihmiset touhuaa itsekseen, omassa voimassaan, mutta mitään saavuttamatta. Mutta eivät käänny Jumalan puoleen. He pilkkaavat kaikin tavoin Häntä. Heillä ei ole enää Herran pelkoa. He ovat täysin kadottaneet Hänet. Rukoilin, että tapahtuisi Jumalan tahto, Hänen suunnitelmansa. Sanoin että en enää armoa pyydä, sillä tämä ihmiskunta ei sitä enää ansaitse. Nyt on tullut Jumalan vuoro alkaa ravistellaan tätä Eurooppaa. .. maailmaa. Ilmoitin tuskaisena Herralle että nyt on Hänen aikansa tullut, vaikka se sattuu. Ihmiset täytyy saada heräämään ja siihen emme itse pysty. Sydämeni oli siinä rukouksessa kyyneliä täynnä, olin tuskissani, mutta olin valmis siihen.

Tänä aamuna kun olin rukouksessa, näin kuvan jossa oli kuin raamit, kuvan kehykset ja noissa kehyksissä oli hyvin komea musta hevonen. Kuin elokuvan Black Beauty, Uljas musta, Musta ori. Se oli täydellisen musta ja kohta se vapautui noista kehyksistä. Ylväänä se asteli minua kohti ( kuvan katsojaa). Katse sillä oli hieman vasempaan. Pää oli uljaasti pystyssä ja se kuin tunnusteli mihin suuntaan se lähtee.

Tiesin tämän ilmestyskirjan mustaksi hevoseksi, joka nyt oli vapautettu. Ja se tulee tuomaan talouden romahdusta ja nälänhätää.

 Sinettien avautuessa maailmaan ilmaantuvat:

 • Valkoinen hevonen – jousi, seppele, voittajana voittamaan, valloitus
 • Tulipunainen hevonen – suuri miekka, sota, väkivalta
 • Musta hevonen – vaaka, talous, nälänhätä
 • Tuhkanharmaa hevonen – kuolema, jota seurasi tuonela 

 

:shock: Timon ilmestys musta hevonen
https://youtu.be/eIWeHOXtVac

Tämä tuli vahvistaen vastaan...
Mielenkiintoista on myös että tuon videon taustalla on sama kuva aihe kuin blogini taustalla.. :o

Johanneksen ilmestys 6

1. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!"
2. Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.
3. Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!"
4. Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.
5. Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.
6. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."

7. Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!"
8. Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.
9. Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.
10. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"
11. Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.
12. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
13. ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
14. ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
15. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
16. ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
17. Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" 

Tuo jakeessa kuusi anettu käsky: "  Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä." On annettu myös siinä Tukholman Profetiassa.

Etsikää siis Herraa vielä niin kauan kuin Hänet löytää voimme!

Amen.


2 kommenttia:

 1. Mustan hevosen aika lakkasi ja se vapautui tehtävästään 1.5.2022 ?

  Nyt 1.5.2022 alkoi silloin hallavan hevosen aika, eli hallavan hevosen "raami" asetettiin paikalleen, joka aika kestää 7-vuoden jakson 1.5.2029 asti, jolloin liitto kuoleman kanssa pyyhkäistään pois eli tuomitaan.(Jes. 28:18)
  (Tämä 7-vuoden jakso on Raamatun loppusodan aikaa, jossa jokainen elämässään eksynyt elävä ihminen käy sotansa syntiään vastaan, jolloin kääntymällä totuuteen saa vielä armon, jolloin eksyneen jo mitattu synti/luettu tuomio kumotaan armahduksella?)  Ilm. 6:8
  Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli K u o l e m a, ja T u o n e l a seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

  Jes. 28:15
  Koska te sanotte: "Me olemme tehneet liiton k u o l e m a n kanssa ja t u o n e l a n kanssa sopimuksen; tulkoon vitsaus kuin tulva, ei se meitä saavuta, sillä me olemme tehneet valheen turvaksemme ja piiloutuneet petokseen" -

  Jes. 28:18
  Teidän liittonne k u o l e m a n kanssa pyyhkäistään pois, ja teidän sopimuksenne t u o n e l a n kanssa ei kestä; kun vitsaus tulee niinkuin tulva, niin se teidät maahan tallaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biblia 1776
   Johanneksen ilmestys 6
   8 Ja minä näin, ja katso, h i i r e n k a r v a i n e n o r h i, ja joka sen päällä istui, sen nimi oli kuolema; ja helvetti noudatti häntä. Ja hänelle annettiin voima tappaa neljättä osaa maan päältä miekalla ja nälällä, ja surmalla ja pedoilla maan päällä.

   Raamattu 1933/38
   Johanneksen ilmestys 6
   8 Ja minä näin, ja katso: h a l l a v a h e v o n e n; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.