tiistai 26. huhtikuuta 2022

NIIN KUIN NOOAN PÄIVINÄ

 


Herran Rauha keskellämme ....  

Tänä aamuna, ennen kuin heräsin, näin miltei panajaismaista unta. Unia olen kyllä nähnyt, mutta viime aikoina ne ovat olleet sellaisia etten ole niitä herätessäni enää muistanut, mutta tänään oli toisin. Unessa olin kerrostalojen pihassa, jossa lapsuudessani asuin. Pihalla oli kaikenmoisia ihmisiä, kaikki eivät olleet asukkaita. Ensimmäisen talon pihassa tuli juttusille TE-toimiston työntekijä. Hän jutteli minulle iloisesti kun tunnisti minut. Talon seinustalla istui paljon ihmisiä nojailemassa seinään ja toisiinsa. Piha oli päällystetty asfaltilla ja siinä oli hyvä istuskella. Pihan takareunalla oli metsää ja sielläkin oli ihmisiä. Eräs nainen julisti siellä tekemisiään ja kauhuissani huusin hänelle, että lopettaa heti sillä se kaikki mistä puhui on okkultismia, mutta hän ei halunnut uskoa minua vaan väitti sen olevan hyvää. Ilmoitin hänelle kovaan ääneen että meillä ei ole KUIN YKSI JUMALA!!!Kohta näin taas kuinka talon seinustalla olevat kävivät kovin riettaaseen menoon, siellä tehtii kaikenlaista pahaa ja avointa seksiä kaikkien nähden. Joukossa oli paljon tuttuja ja uskovia. Huusin heille:- " MITÄ TE TEETTE? LOPETTAKAA!!!"

Mutta he eivät olleet kuulevinaankaan. Olin kauhuissani ja huusin vielä: - " TEHÄN OLETTE OSA USKOVIA, ETTEKÖ NÄE MITÄ TEETTE? EN ENÄÄ TUNNE TEITÄ!!!"

 Eräs ystäväni tuli huolissaa kertomaan kuinka oli menettänyt välinsä veljeensä, koko perhe oli hajalla. Voi kuinka kauhistelin miltei paniikissa tätä kaikkea. Minun ojennuksista, varoituksista ja huudoista ei välitetty pätkääkään.Kun heräsin ja tuota unta mietin, siitä nousi Matt.24. jossa ihmiset elivät juuri noin, kuin NOOAN aikana. Koen että tämä uni on varoitukseksi. Jeesus tulee pian, mutta tunnistaako Hän enää yhtään omaansa? Löytyykö yhtään?


NOOAhttps://www.youtube.com/watch?v=PEnCFFqItyk


Evankeliumi Matteuksen mukaan 24

1. Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia.
2. Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta."
3. Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
4. Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
5. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
6. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
7. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
8. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
9. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
14. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon -
16. silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
17. joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on,
18. ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
19. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
20. Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
21. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
22. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.
23. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
25. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
26. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.
27. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
28. Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.
29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
32. Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
33. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
34. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.
35. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.
36. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
37. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.
38. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin,
39. eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.
40. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
41. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
42. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.
43. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
44. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.
45. Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa?
46. Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän!
47. Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.
48. Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy',
49. ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa,
50. niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa,
51. ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys." 

 Amen.

Olemmeko todella valmiit?

 

 

3 kommenttia:

 1. Arviossani:


  Raamatun sanoman lopunajan jakso alkoi kun Jeesus tapettiin ymmärtämättömien toimesta.
  Tällöin alkoi maailman ruhtinaan aika.
  (Joh. 12:31, Joh. 14:30, Joh. 16:11)

  Kun Jumala löysi arvollisen, (Jes. 63:11)
  joka on ihmisen pojan k a l t a i n e n,
  alkoi Raamatun lopunajan jakson - lopunajan lopun jakso,
  jolloin Raamatun lopunajan salartun sanoman salaus avataan, samalla kun sinettejä avataan.


  Ilm. 5:2
  Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on a r v o l l i n e n avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"
  Dan. 8:26
  Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi. Mutta sinä l u k i t s e näky, sillä se tarkoittaa k a u k a i s t a aikaa."
  Dan. 12:4
  Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat,
  ja
  y m m ä r r y s lisääntyy.

  Lopunajan lopun jakso päättyy 1.5.2029, jolloin Uusi Jerusalem laskeutuu ja ihmisen poika saapuu pilvessä.
  (Tähän liittyy salattua sanomaa, jota ei voida vielä paljastaa...)

  Jumala ilmoitti siis jo itsensä ihmisen pojan kaltaiselle, joka on toinen säkkipukuisista.
  (Ilm.11:3)

  Kun Jumala antoi ilmoituksensa, alkoi Raamatun lopunajan lopun jakso ja se on edennyt jo niin, että ilmestyskirjan 1-peto on kaadettu ja ilmestyskirjan 2-pedon kaataminen alkaa 1.5.2022, jossa on kyseessä Raamatun 7-vuoden loppusota.

  Samalla kun sinettejä on avattu ja salausta purettu, alkaa paljastumaan milloin Raamatun 7-vuoden loppusota alkaisi ja silloin paljastuu myös salattu päivä/hetki.
  Jotta siis sinettejä saatiin avatuksi, tuli arvollisen löytyä, jolloin kun arvollinen valittiin tehtäväänsä oli toinenkin säkkipukuinen paikalla eli Jeesus, jolloin sai tiedon ja Raamatun sanoman loppusuora siten jo alkoi.

  Matt:24
  36. Mutta siitä päivästä
  ja hetkestä
  ei tiedä kukaan,
  eivät taivasten enkelit,
  eikä myöskään Poika,
  vaan Isä yksin.  Jatkossa kun yhteys Jumalaan palautuu 1.5.2029 alkaen, ilmoittaa Jumala itsensä pelastuville eli tahtonsa mukaan suoriutuville.
  (Rakkauden kaksoiskäsky)
  (Tämän ilmoituksen tavoitti ihmisistä edeskäypä, nyt lopunajan jaksolla, jolloin ilmoituksen jälkeen alkoi lopunajan lopun jakson tapahtumat.)
  Joh. 14:21
  Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja i l m o i t a n itseni hänelle."

  Ilmoituksen jälkeen ihmisen pojan kaltainen eteni/suoriutui ja tavoitti Jumalan.
  Dan. 7:13
  Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan k a l t a i n e n; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän e t e e n.
  (Nyt jo mm. ilmestyskirjan 1-peto on nyt kaadettu)


  Ilm. 6:2
  Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.
  (Arvollinen saavutti voiton eli sielunsa pelastuu ja lähti voittamaan uusia sieluja eli ohjaamaan eksyneitä pelastukseen ja ilmoittamaan/muistuttamaan pelastuville etenevästä sanomasta.

  1.5.2029 toista laumaa ei kerätä.
  (Eksyneiden laumaa ei kerätä jatkossa kadotuksen odotukseen koska se on nyt suljettu osana edenneitä tapahtumia, vaan heidän kohtalo on 1.5.2029 alkaen tulijärvi eli toinen kuolema.)

  1.5.2029 alkaen Uuden Jerusalemin laskeuduttua, kerätään vain ensimmäisten laumaa, eli pelastuvien laumaa, jolloin pelastusvaatimus on Jumalan ilmoituksen tavoittaminen.

  Myös 1.5.2022 alkavaa Raamatun 7-vuotista loppusotaa kerrotaan edeltä näin:
  (Jes. 16:14)

  VastaaPoista
 2. Koska kuoleman kadotus on jo suljettu osana lopunajan lopun tapahtumia, ei sulkemisen jälkeen kuolevalla ole enään pelastusta ollut, joten tulijärvi on jo avattu?
  Kun kuoleman kadotus jo suljettiin ja ilmestyskirjan 1-peto voitettiin, siellä olleita katuvia eksyneitä kohtasi hyvä sanoma.
  (Ilm. 10:7)
  Mutta tällöin kun kuoleman kadotus suljettiin, sen "alemmassa osassa" olleita kohtasi jo tulijärvi.
  Nämä olivat he, ketkä elämässään tavoittivat Jumalan ilmoituksen ennen maailman ruhtinaan alkanutta ajanjaksoa, mutta synnillään rikkoivat/kavalsivat Jumalan eläessään.

  Jumalan suunnitelma näyttäisi siis olevan täydellinen eli huomioon ottava ja silloin tuomittavalla ei ole lausuttavaa, kun tuomio annetaan.

  Ottakaa siis muistutus (Joh. 14:26) vastaan kun ihmisen ajautuessa syntiin synti näin taidolla on seurattu - mitattu ja merkitty ja pian tuomitaan (tuomiopäivä silloin elävillä 1.5.2029, muilla kuolemansa tapahtumaajoituksen mukaan) ja eksyneille annetaan mahdollisuus kääntymykseen, vaikka tuomio on jo luettu tiedoksi eli tuomio voidaan vielä kumota, jos katuu ja häpeää syntiään - sen sijaan että siinä jatkaisi, jolloin synnillään ylentää itseään yli Jumalan kunnian.


  Nah. 1:3
  Herra on pitkämielinen ja suuri voimassansa,
  mutta Herra ei jätä rankaisematta.
  Hänen tiensä käy tuulispäässä ja myrskyssä,
  ja pilvi on hänen jalkojensa tomu.
  (Ilm. 1:7)

  VastaaPoista
 3. Miksi Mooses ei mene ihanaa maahan eli luvattuun maahan, jakeen 4 mukaisesti?
  Mitä Moosekselle siten tapahtui, kun otetaan Raamatun lopunajan tapahtumat ja sanoma huomioon?
  Mikä on Jumalan opetus asiassa muille ja miten opetus etenee kun Raamatun sanoma etenee uuden Jerusalemin laskutumiseen, jolloin lopullinen eli ikuinen järjestys (laki) alkaa?

  5. Moos. 34:4
  Ja Herra sanoi hänelle: "Tämä on se maa, jonka minä valalla vannoen olen luvannut Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, sanoen: 'Sinun jälkeläisillesi minä annan sen'.
  Minä olen
  nyt antanut sinun omin silmin nähdä sen,
  mutta
  sinne sinä et mene."

  Jer. 3:19
  Minä ajattelin: Kuinka asetankaan sinut lasten joukkoon ja annan sinulle
  suloisen maan,
  ihanan perintöosan,
  ihanimman kansojen maista!
  Ja ajattelin: Sinä olet kutsuva minua isäksi etkä ole koskaan kääntyvä minusta pois.


  Sakarja 7.
  4 Niin minulle tuli tämä Herran Sebaotin sana:
  5 "Sano kaikelle maan kansalle ja papeille näin: Kun te olette paastonneet ja valittaneet viidennessä ja seitsemännessä kuussa, ja jo seitsemänäkymmenenä vuotena,
  niin
  minulleko te olette paastonne paastonneet?
  6 Ja kun olette syöneet ja juoneet,
  niin
  ettekö te ole itsellenne syöneet ja juoneet?
  7 Eikö niin:
  pitäkää ne sanat, jotka Herra on julistanut entisten profeettain kautta, kun Jerusalem vielä oli asuttuna ja levossa, ympärillään alaisensa kaupungit, ja Etelämaa ja Alankomaa olivat asutut?"
  8 Ja Sakarjalle tuli tämä Herran sana:
  9 "Näin sanoo Herra Sebaot: Tuomitkaa oikea tuomio, tehkää laupeus ja olkaa armahtavaiset kukin veljellenne,
  10 leskeä, orpoa, muukalaista ja kurjaa älkää sortako, älkääkä miettikö mielessänne pahaa, kukin veljeänsä vastaan.
  11 Mutta
  he eivät tahtoneet ottaa vaaria, vaan käänsivät uppiniskaisina selkänsä ja kovettivat korvansa, etteivät kuulisi.
  12 Ja he tekivät sydämensä kovaksi kuin timantti, etteivät kuulisi lakia eikä niitä sanoja, mitkä Herra Sebaot on lähettänyt Henkensä voimalla entisten profeettain kautta;
  ja niin
  on Herralta Sebaotilta tullut suuri vihastus.
  13 Samoin kuin hän huusi,
  mutta
  he eivät kuulleet,
  samoin he huutavat,
  mutta
  minä en kuule, sanoo Herra Sebaot.
  14 Ja minä myrskynä karkoitan heidät kaikkien pakanakansojen sekaan, joita he eivät tunne, ja maa jää heidän jälkeensä autioksi menijöistä ja tulijoista.
  Ihanan maan he tekevät autioksi."

  Neh. 9:15
  Sinä annoit heille leipää taivaasta heidän nälkäänsä, ja sinä hankit heille vettä kalliosta heidän janoonsa.
  Ja
  sinä käskit heidän mennä ottamaan omaksensa maan, jonka sinä olit kättä kohottaen luvannut heille antaa.

  Luuk. 4:25
  Minä sanon teille totuudessa: monta leskeä oli Eliaan aikana Israelissa,
  kun taivas oli suljettuna
  (Ilm.8:1)(n. puoli hetkeä) (1 hetki = 1 vuosi, hetkelleen = 7-vuotta)
  kolme vuotta ja kuusi kuukautta ja suuri nälkä tuli kaikkeen maahan,

  Aam. 8:11
  Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.