perjantai 8. huhtikuuta 2022

KAIKKI METSÄN PUUT TULEVAT TIETÄMÄÄN ETTÄ MINÄ OLEN HERRA

 


Tänään eräs rakas, uskova sisko otti yhteyttä sähköpostin kautta:


"Katselin eilen illalla Muurinaukossa ohjelmaa. Sen ohjelman aikana tuli kaksi kuvaa. Vasemmalla puolella raameissa iso kelo puu.

Ja oikealla puolella kuvassa iso kirja. Se oli keskeltä auki. Mutta tekstiä ei ollut sivuilla. Kirjassa vaalean ruskeat kannet. Oli ehkä nahkaa. Se oli yhtä iso kuin kuva Raamattu.

Raamatussa ei kai ole kelopuusta mitään? En ymmärrä mitä kuvat tarkoittavat? Kyselin Isältä, mutta vas Vastasin tausta ei tullut."

Vastasin:

"Shalom!

Tuota lähettämääsi näkyä olen yrittänyt miettiä. Puu on vertaus ihmisen vanhurskaudessa. Tuo puu on kuolleeksi käynyt ei siinä ole enää eloa joka Jumalan Sanan kautta saadaan, tyhjäksi on käynyt sen sivut...

Jotain tuollaista nousee ja avautuu.

Sitten vastaani tuli tämä sanan paikka ja niin sopivalle se tuohon kävi ja myös tähän aikaan jota elämme.

Siunausta sinulle rakas siskoni."

HESEKIEL 17

1. Ja minulle tuli tämä Herran sana:

2. "Ihmislapsi, esitä arvoitus ja lausu vertaus Israelin heimolle
3. ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Suuri kotka, suurisiipinen, pitkäsulkainen, täysihöyheninen, kirjava, tuli Libanonille ja otti latvuksen setripuusta.
4. Hän taittoi siitä latvalehvän ja vei sen kauppiasten maahan, asetti sen kauppurien kaupunkiin.
5. Sitten hän otti siitä maasta taimen ja pani sen kylvöpeltoon. Hän otti sen ja pani pajuksi runsaan veden ääreen.
6. Se versoi, ja siitä tuli rehevä viinipuu, matalakasvuinen; sen oksien tuli kääntyä kotkaan päin ja sen juurten olla hänen allansa. Siitä tuli viinipuu, se teki haaroja, työnsi oksia.
7. Mutta oli toinen suuri kotka, suurisiipinen, runsashöyheninen; ja katso, tämä viinipuu ojensi juurensa sitä kotkaa kohti ja työnsi oksansa siihen päin, sen kasteltaviksi, siitä penkereestä, johon se oli istutettu.
8. Se oli istutettu hyvään peltoon, runsaan veden ääreen, että se tekisi lehviä, kantaisi hedelmää ja tulisi ihanaksi viinipuuksi.
9. Sano: Näin sanoo Herra, Herra: Menestyyköhän se? Eiköhän kotka kisko ylös sen juuria ja raasta sen hedelmiä; niin että kaikki siitä versoneet lehdet kuivuvat ja puu kuivuu? Eikä tarvita suurta voimaa, ei paljoa väkeä sen nostamiseksi juuriltansa.
10. Katso, istutettu se on - menestyyköhän se? Eiköhän se kuivu, kun siihen käy itätuuli, kuivu penkereessä, jossa se versoi?"
11. Ja minulle tuli tämä Herran sana:
12. "Sano uppiniskaiselle suvulle: Ettekö te tiedä, mitä tämä tarkoittaa? Sano: Katso, Baabelin kuningas tuli Jerusalemiin, otti sen kuninkaan ja päämiehet ja vei heidät luoksensa Baabeliin.
13. Ja hän otti yhden kuninkaallisesta suvusta, teki hänen kanssansa liiton ja otti häneltä valan, mutta maan mahtavat hän vei mukanaan,
14. että valtakunta tulisi vähäpätöiseksi eikä kohoaisi, että se pitäisi liittonsa ja liitto pysyisi.
15. Mutta hän kapinoi häntä vastaan ja laittoi lähettiläänsä Egyptiin, että hänelle annettaisiin hevosia ja paljon väkeä. Menestyyköhän se, pelastuukohan se, joka tällaista tekee? Pelastuuko se, joka liiton rikkoo?
16. Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra: sen kuninkaan asuinpaikalla, joka hänet kuninkaaksi teki, jonka valan hän on halpana pitänyt ja jonka liiton hän on rikkonut, sen luona, keskellä Baabelia, hänen totisesti on kuoltava.
17. Ja farao suurella sotajoukollaan ja paljolla väellään ei tee mitään hänen hyväkseen sodassa, kun luodaan valli ja rakennetaan saartovarusteet paljojen ihmisten hävittämiseksi.
18. Hän piti halpana valan ja rikkoi liiton; katso, vaikka oli kättä lyönyt, hän teki kaiken tämän - ei hän pelastu.
19. Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Niin totta kuin minä elän, niin valani, jonka hän halpana piti, ja liittoni, jonka hän rikkoi, minä annan totisesti tulla hänen päänsä päälle.
20. Minä levitän verkkoni hänen ylitsensä, ja hän takertuu minun pyydykseeni. Minä vien hänet Baabeliin ja käyn siellä oikeutta hänen kanssansa hänen uskottomuudestaan, jota hän on osoittanut minua kohtaan.
21. Ja kaikki hänen pakolaisensa kaikista hänen sotajoukoistaan kaatuvat miekkaan, ja jäljellejääneet hajotetaan kaikkiin tuuliin. Ja te tulette tietämään, että minä, Herra, olen puhunut.
22. Näin sanoo Herra, Herra: Mutta minä otan yhden latvuksen siitä korkeasta setripuusta ja istutan sen; hennon latvalehvän minä siitä taitan ja istutan korkealle ja jyrkälle vuorelle.
23. Israelin vuoren korkeuteen minä sen istutan: ja se kantaa lehviä ja tekee hedelmää, ja siitä tulee mahtava setri. Ja sen alla asuvat kaikki linnut, kaikki, mitä siivekästä on; ne asuvat sen oksain varjossa.
24. Ja kaikki metsän puut tulevat tietämään, että minä olen Herra, joka teen korkean puun matalaksi ja matalan puun korkeaksi, tuoreen puun kuivaksi ja kuivan puun kukoistavaksi. Minä, Herra, Herra, olen puhunut, ja minä sen teen."

 


Sisko vastasi vielä:

"Tuo Hesekiel 17 oli täydellinen näkyyn ja tähän hetkeen.Tämä on vahvistus siihen, josta Herra nyt puhuu. Hesekielin jae kertoo, että vanha on mennyt. Ja uutta on syntymässä kivun kautta. Odotetaan herätystä. Ja rukoillaan Suomen kansan puolesta.

Siunausta."

Pyysin luvan häneltä että saan tämän jakaa sillä koen tämän tärkeäsi. 

Illalla jaoin tämän ystävilleni ja veljeni lähetti tämän profetian täydelliseksi jatkoksi tuohon aikaisempaan:

Pastori Simo Raution profetia lopun ajan voitelusta 23.2 2022

( tv 7 ohjelmasta Miehet murtavassa rukouksessa. Videossa kohdasta 1.04 eteenpäin:)

" Herra on luvannut että hän nostaa armeijan Suomessa joka menee eteenpäin Hänen väkevyydessään, ihmeissä ja tunnusteoissa. Jumalalla on niin suuret, ihmeelliset lupaukset jotka hän haluaa toteuttaa ja tulee toteuttamaan Suomessa lopullisesti ja rutosti, hän tulee vuodattamaan henkensä niin voimallisesti että Suomen kansan historiassa ei ole koskaan nähty sellaista hengen vuodatusta jonka Jumala tämän kansan päälle laskee ja vuodattaa. Hän itse minulle sanoi, ei kauan aikaa sitten - hän sanoi: "Ole varuillasi, sillä minä rupean vuodattamaan henkeäni tuulispään tavoin, tulella ja voimalla ja minä nostan armeijan tässä maassa, joka menee eteenpäin minun väkevyydessäni, sanoo Herra. Hän on sanonut myöskin että hän tekee ihmeitä ja tunnustekoja tässä maassa niin suuria, että hänen nimensä, Jeesuksen nimi tulee tunnetuksi tässä maassa, usko tai älä, se tulee tapahtumaan. Hän nostaa nimensä ja se tapahtuu ihmeiden ja tunnustekojen kautta." 

Jos me haluamme nähdä että Suomen miehet nousee, paimenet nousee ja armeija nousee, se tapahtuu vain Hengen vuodatuksen kautta, ei omassa voimassa vaikka kuinka haluaisi, vaan me tarvitsemme siihen Herran Hengen vuodatuksen ja hän on enemmän kuin halukas vuodattamaan henkeä, samalla tavoin kuin hän teki silloin apostolien aikana ja sen hän on luvannut!

 Ole rohkealla mielellä, mene kammioosi ja odota siellä Herraa ja rukoile: " Vuodata jälleen henkesi palvelijoittesi päälle, minä tahdon olla palvelija hengessä ja voimassa, kosketa minua!"

Elämme viimeisiä päivä ennenkuin Herra tulee ja pasuunat soivat, oletko valmis? Me haluamme kuulua viisaiden neitsyeiden joukkoon, lähde mukaan etsimään Herraa!


Amen!

 

6 kommenttia:

 1. Haluan olla mukana tässä mitä On tulossa haluan kokea hengen vuodatuksen

  VastaaPoista
 2. Heprealaiskirje 11
  7 Uskon kautta rakensi Nooa,
  saatuaan ilmoituksen siitä, mikä ei vielä näkynyt, pyhässä pelossa arkin perhekuntansa pelastukseksi; ja uskonsa kautta hän tuomitsi maailman, ja hänestä tuli sen vanhurskauden perillinen, joka uskosta tulee.
  8 Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen,
  kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä, minne oli saapuva.
  9 Uskon kautta hän eli muukalaisena lupauksen maassa
  niin
  kuin vieraassa maassa, asuen teltoissa Iisakin ja Jaakobin kanssa, jotka olivat saman lupauksen perillisiä;
  10 sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala.
  11 Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen.
  12 Sentähden
  syntyikin y h d e s t ä miehestä,
  vieläpä k u o l e t t u n e e s t a,
  niin
  suuri paljous,
  kuin on tähtiä taivaalla ja kuin meren rannalla hiekkaa, epälukuisesti.


  Hoos. 1:10
  Mutta israelilaisten luku on oleva
  niin
  kuin meren hiekka, jota ei voi mitata eikä lukea. Ja siinä paikassa, jossa heille on sanottu: 'Te ette ole minun kansani', heille sanotaan: 'Elävän Jumalan lapset!'

  Jes. 10:22
  Sillä vaikka sinun kansasi, Israel, olisi kuin meren hiekka, on siitä palajava ainoastaan jäännös.
  Päätetty on hävitys,
  joka tulee,
  vanhurskautta tulvillaan.

  Luuk. 1:17
  Ja hän käy hänen edellään Eliaan hengessä ja voimassa, kääntääksensä isien sydämet lasten puoleen ja tottelemattomat vanhurskasten mielenlaatuun, näin Herralle toimittaaksensa valmistetun kansan."

  Jes. 7:
  13 Siihen hän lausui: "Kuulkaa, te Daavidin suku, eikö se riitä, että te ihmiset väsytätte, kun vielä minun Jumalanikin itseenne väsytätte?
  14 Sentähden Herra itse antaa teille merkin:
  Katso, neitsyt tulee raskaaksi
  ja
  synnyttää pojan
  ja
  antaa hänelle nimen Immanuel.
  15 Voita ja hunajaa hän syö siinä iässä,
  jolloin hän o p p i i h y l k ä ä m ä ä n p a h a n ja v a l i t s e m a a n h y v ä n;
  (kuka kyseessä?, ihmisen pojan kaltainen? Dan. 7:13 )

  16 sillä
  ennenkuin p o i k a
  on oppinut
  hylkäämään pahan ja valitsemaan hyvän,
  tulee autioksi maa,
  jonka kahta kuningasta sinä kauhistut.
  (Ilmestyskirjan 1 ja 2 pedot?)

  17 Herra antaa tulla sinulle, sinun kansallesi ja isäsi suvulle ne päivät, joita ei ole ollut siitä asti, kun Efraim luopui Juudasta-antaa tulla Assurin kuninkaan.
  18 Ja sinä päivänä Herra viheltää kärpäset Egyptin virtain suulta ja mehiläiset Assurin maasta,
  19 ja ne tulevat ja laskeutuvat kaikki vuorenrotkoihin ja kallionkoloihin, kaikkiin orjantappurapensaisiin ja kaikille juottopaikoille.
  20 Sinä päivänä Herra ajattaa virran tuolta puolen palkatulla partaveitsellä, Assurin kuninkaalla, pään ja häpykarvat; viepä se vielä parrankin.
  21 Siihen aikaan pitää mies lehmäsen ja pari lammasta,
  22 mutta runsaan maidon tulon tähden hän syö voita; sillä voita ja hunajaa syövät kaikki maahan jäljelle jääneet.
  23 Ja siihen aikaan jokainen paikka,
  jossa kasvaa tuhat v i i n i p u u t a,
  arvoltaan tuhat hopeasekeliä,
  joutuu orjantappurain ja ohdakkeiden valtaan.
  24 Sinne on mentävä nuolet ja jousi mukana, sillä koko maa on pelkkää orjantappuraa ja ohdaketta.
  25 Ei yhdellekään niistä
  v u o r i s t a,
  joita nyt kuokalla kuokitaan, enää mennä orjantappurain ja ohdakkeiden pelosta; ne jäävät härkien laitumeksi ja lammasten tallattavaksi."

  VastaaPoista
 3. Jes.7:
  25 Ei y h d e l l e k ä ä n niistä
  v u o r i s t a,
  joita n y t kuokalla kuokitaan, enää mennä orjantappurain ja ohdakkeiden pelosta; ne jäävät härkien laitumeksi ja lammasten tallattavaksi."
  (aikaa ennen Uuden Jerusalemin laskeutumista?)


  Hes.17:
  22. Näin sanoo Herra, Herra:
  Mutta
  minä otan yhden latvuksen siitä korkeasta setripuusta
  ja
  istutan sen; hennon latvalehvän minä siitä taitan
  ja
  istutan korkealle ja jyrkälle v u o r e l l e.
  23. Israelin vuoren k o r k e u t e e n minä sen istutan:
  ja se kantaa lehviä ja tekee hedelmää,
  ja siitä tulee mahtava setri.
  Ja sen alla asuvat kaikki linnut,
  kaikki,
  mitä siivekästä on;
  ne asuvat sen oksain varjossa.
  (aikaa kun Uusi Jerusalem on laskeutunut?)

  Dan.4:
  20 (4:17) Puu, jonka sinä näit ja joka kasvoi ja vahvistui, niin että sen latva ulottui taivaaseen ja se näkyi kaikkeen maahan,
  21 (4:18) jonka lehvät olivat kauniit ja hedelmät suuret ja jossa oli ravintoa kaikille, jonka alla kedon eläimet asuivat ja jonka oksilla taivaan linnut oleskelivat,
  22 (4:19) -se puu olet sinä, kuningas, joka olet kasvanut ja vahvistunut; sinun suuruutesi on kasvanut ja ulottuu taivaaseen ja sinun valtasi maan ääriin.
  23 (4:20) Ja että kuningas näki pyhän enkelin astuvan alas taivaasta ja sanovan: 'Hakatkaa puu poikki ja turmelkaa se, mutta jättäkää sen kanto juurineen maahan, rauta-ja vaskikahleissa kedon ruohikkoon; taivaan kasteesta hän kastukoon, ja niinkuin kedon eläinten olkoon hänen osansa, kunnes häneltä on kulunut seitsemän aikaa',
  24 (4:21) sen selitys, oi kuningas, ja Ylimmäisen päätös, joka on kohdannut minun herraani, kuningasta, on tämä:
  25 (4:22) Sinut ajetaan pois ihmisten seasta, ja kedon eläinten parissa on sinun asuinpaikkasi oleva; sinä joudut syömään ruohoa niinkuin raavaat, ja sinä olet kastuva taivaan kasteesta; ja niin on sinulta kuluva seitsemän aikaa, kunnes tulet tuntemaan, että Korkein hallitsee ihmisten valtakuntaa ja antaa sen, kenelle hän tahtoo.
  26 (4:23) Mutta että käskettiin jättää maahan puun kanto juurineen, se tietää, että sinun valtakuntasi pysytetään sinulla, ja sinä saat sen, niin pian kuin tulet tuntemaan, että valta on taivaan.
  27 (4:24) Sentähden, kuningas, kelvatkoon sinulle minun neuvoni: kirvoita synnit itsestäsi almuilla ja pahat tekosi vaivaisia armahtamalla; ehkäpä silloin onnesi kestäisi."
  28 (4:25) Tämä kaikki kohtasi kuningas Nebukadnessaria.
  29 (4:26) Kaksitoista kuukautta tämän jälkeen, kun kuningas oli kävelemässä kuninkaallisen palatsinsa katolla Baabelissa,
  30 (4:27) hän puhkesi puhumaan sanoen: "Eikö tämä ole se suuri Baabel, jonka minä väkevällä voimallani olen rakentanut kuninkaalliseksi linnaksi, valtasuuruuteni kunniaksi!"
  31 (4:28) Vielä oli sana kuninkaan suussa, kun taivaasta tuli ääni: "Sinulle, kuningas Nebukadnessar, julistetaan: Sinun valtakuntasi on otettu sinulta pois.
  32 (4:29) Sinut ajetaan pois ihmisten seasta, ja kedon eläinten parissa on sinun asuinpaikkasi oleva; sinä joudut syömään ruohoa niinkuin raavaat, ja niin on sinulta kuluva seitsemän aikaa, kunnes tulet tuntemaan, että Korkein hallitsee ihmisten valtakuntaa ja antaa sen, kenelle hän tahtoo."
  33 (4:30) Sillä hetkellä se sana toteutui Nebukadnessarissa: hänet ajettiin pois ihmisten seasta, ja hän söi ruohoa niinkuin raavaat, ja hänen ruumiinsa kastui taivaan kasteesta, kunnes hänen hiuksensa kasvoivat pitkiksi kuin kotkan sulat ja hänen kyntensä kuin lintujen kynnet.
  34 (4:31) "Mutta sen ajan kuluttua minä, Nebukadnessar, nostin silmäni taivasta kohti, ja minun järkeni palasi. Ja minä kiitin Korkeinta, minä ylistin ja kunnioitin häntä, joka elää iankaikkisesti, jonka hallitus on iankaikkinen hallitus ja jonka valtakunta pysyy suvusta sukuun.

  VastaaPoista
 4. Matteus 24
  32 Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat,
  niin
  te tiedätte, että kesä on lähellä.
  33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
  34 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.
  35 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.
  36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
  37 Sillä
  niin
  kuin oli Nooan päivinä,
  niin
  on I h m i s e n P o j a n t u l e m u s oleva.


  (Tätä tulemusta valmistelee ihmisen pojan kaltainen?)

  Dan. 7:13
  Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso,
  taivaan pilvissä tuli I h m i s e n P o j a n k a l t a i n e n;
  ja hän saapui V a n h a i k ä i s e n tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.  Kaksi todistajaa ovat eli kaksi säkkipukuista ovat:
  1. Ihmisen Poika
  2. Ihmisen Pojan kaltainen

  Ilm. 11:3
  Ja minä annan kahdelle todistajalleni
  toimeksi
  säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."

  ------------
  Jes. 50
  2 Miksi ei ollut ketään,
  kun minä tulin,
  (Ilm. 5:4 => ei ollut ketään arvollista ? = Ihmisen Pojan kaltaista ? )

  miksi ei kukaan vastannut,
  kun minä huusin?
  (Luuk. 19:40 => tilanne kun kivet huutavat ?)

  Onko minun käteni liian lyhyt vapahtamaan,
  olenko minä voimaton auttamaan?

  Katso,
  nuhtelullani minä kuivaan meren,
  minä teen virrat erämaaksi,
  niin
  että niitten kalat mätänevät, kun ei ole vettä; ne kuolevat janoon.

  3 Minä puetan taivaat mustiin ja panen m u r h e p u v u n niitten verhoksi.
  (murhepuku = säkkipuku ?)


  Luuk.19:
  40 Mutta hän vastasi ja sanoi: "Minä sanon teille: jos nämä olisivat vaiti, niin kivet huutaisivat".
  41 Ja kun hän tuli lähemmäksi ja näki kaupungin, itki hän sitä
  42 ja sanoi: "Jospa tietäisit sinäkin tänä päivänä, mikä rauhaasi sopii!
  Mutta nyt (Dan. 12:4 ja Dan. 12:9)
  se on sinun silmiltäsi salattu.

  VastaaPoista
 5. Aamen. Uutta todellakin on tulossa. Ei enää kauaa, niin Jeesus hakee omansa. Sain kaksi viikkoa sitten sanat: ahdistuksen ajan alku. Uskon, että ne ovat nyt käsillä.Loppunäytös on tulossa ja hengen herätys alkaa.t:tuula1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen. Siitä kertoo hyvin myös tuo edellinen tekstini; Usko paineen alla. Koen että tuo paine on tuo paineeksi lisääntyvä ahdistus.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.