sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

BILEAMIN EKSYTYS MAAILMASSA!

 


Herra, avaa silmämme ja sydämemme näkemään totuus ...

Bileamin oppi/ eksytys:    Åhttp://www.vapaasatama.net/ilmestyskirja/2_3.html

Minua on nyt tässä hetkessä puhuttanut ja puistattanut Bileamin oppi/ eksytys, jossa ihminen elää väärässä armossa Jumalan edessä. ❣️❣️❣️   .. tuntuu että sydän on täynnä kyyneliä sillä näin maailma nyt makaa. On unohtunut tuo sana jota Jeesus käytti antaessaan ihmisille anteeksi:" ... tee parannus ".

Tästä joku aika sitten tein blogi tekstinkin ja tänään tuosta kuulin hyvän saarnan/ puheen joka herätti tuohon kauneuteen jota saatanan on oivallisesti käyttänyt meitä vastaan jo aikojen alusta! 

One Way Mission :Teppo Lehtomäen opetuksen aiheena on "Siionin vaiettu synti":   https://www.youtube.com/watch?v=7HFmj0wT-lU 

 Herra auta ihmisiä avaamaan sydämensä ja silmänsä! Tämä on tärkeä asia. 🔥👑🔥

Minun on nostettava tämä uudelleen sen asian tärkeyden takia:

http://sinettisormus.blogspot.com/2022/02/tehkaa-parannus.html?m=0

Maailma on sairastunut Bileamin eksytykseen. Se on pahempi koronaa tai mitään muuta sairautta. Se on synnin sairaus. Kovaa tekstiä mutta niin totta! Maailma myrskyää ja voi kaikin tavoin huonosti, mutta Jumalassa olisi ainut oikea apu, kääntymällä Hänen puoleensa ja tekemällä parannus, elämällä Hänen tahtonsa mukaa, eikä niin kuin maailma makaa. Tämä varmasti riipaisee monen sydäntä, eikä haluta ottaa tätä vastaan, mutta Jumala on laittanut maailman nyt peilin eteen.

Ensimmäinen kirje korinttilaisille 6

1. Kuinka rohkenee kukaan teistä, jolla on riita-asia toisen kanssa, käydä oikeutta vääräin edessä? Miksei pyhien edessä?
2. Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita?
3. Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?
4. Jos teillä siis on maallisia asioita ratkaistavina, nekö te asetatte tuomareiksi, jotka ovat halveksittuja seurakunnassa?
5. Teidän häpeäksenne minä tämän sanon. Eikö teidän joukossanne sitten ole yhtäkään viisasta, joka voisi ratkaista veljien välin?
6. Vaan veli käy oikeutta veljen kanssa, vieläpä uskottomain edessä!
7. Teille on jo yleensä vaurioksi, että käräjöitte keskenänne. Miksi ette ennemmin salli tehdä vääryyttä itsellenne? Miksi ette ennemmin anna riistää omaanne?
8. Sen sijaan te itse teette vääryyttä ja riistätte toisen omaa, vieläpä veljien.
9. Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,
10. eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
11. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.
12. Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita.
13. Ruoka on vatsaa varten ja vatsa ruokaa varten; ja Jumala on tekevä lopun niin toisesta kuin toisestakin. Mutta ruumis ei ole haureutta varten, vaan Herraa varten, ja Herra ruumista varten;
14. ja Jumala, joka herätti kuolleista Herran, on herättävä meidätkin voimallansa.
15. Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne ovat Kristuksen jäseniä? Ottaisinko siis Kristuksen jäsenet ja tekisin ne porton jäseniksi? Pois se!
16. Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi".
17. Mutta joka yhtyy Herraan, on yksi henki hänen kanssaan.
18. Paetkaa haureutta. Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan.
19. Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat?
20. Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne.

Jumala auta meitä! Anna armosi kaikille jotka tulevat tässä asiassa tekemään parannusta eteesi. Sillä meitä riittää. Anna meille voimaa myös pysyä tuossa parannuksessa, armosi kautta, ettemme heti horjahtaisi, emme saa käyttää Armoasi väärin . Tänään silmäni avautui, avaa myös muiden silmät ja sydämet sillä kaikki me olemme syntiä tehneet.

Amen.


1 kommentti:

  1. Lopunajan lopun jaksolla on eksytty totuudesta, jolloin totuuden suunnasta totuutta tavoittelevia vielä muistutetaan, jolloin kääntymys katumuksessa totuuteen on vielä mahdollista.

    Osa ei tavoittele totuutta vaan tyytyy elämään synnissä, jolloin heille koittaa tuomiopäivä, jolloin tuomio laitetaan käytäntöön.


    2. Pietarin kirje 2
    15 He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan, tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa,

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.