tiistai 12. huhtikuuta 2022

HERRAN JA GIDEONIN MIEKKA! 

 Herran Rauhaa kaikille kansoille ...

Tänä aamuna rukoiltuani, sain nähdä kaksi kuvaa. Ensin näin kapean tien, ja näin tiellä kulkevan ajoneuvon. Oli hyvin pimeää. Tuo ajoneuvo valtasi koko tien leveydeltään ja sen valot osoittivat molempiin reunoihin. Kohta tuo tie alkoi kääntyä tultuaan mutkaan. Kysyin Herralta, mikä tämä kuva on? Onko tämä Sinulta? Kohta näin toisen kuvan. Siinä juhlittiin jotain suurta kansanjuhla? Ja kohta tuo kuva repäistiin  kuin ylösalaisin. 

Ensimmäinen kuva kertoi pimeydestä joka vallitsi maailmassa, mutta oli tuo valo joka turvasi molempia reunaa ja sitten tuli yhtäkkiä tuo mutka, käännös johonkin uuteen suuntaan. Tuo Valo on Jumalan Valo ja Hän voi kääntää meidän kulkuamme tuolla maailman pimeällä tiellä.

Toinen kuva kertoi samaa kieltä. Siinä juhlittiin mutta kohta tuli täyskäännös, kaikki asiat menivät ylösalaisin. Koin että se oli Jumalan voima Hänen kätensä joka vallitsee ja voi muuttaa asioita. Ehkä on kyse tuosta sodasta, Ukrainan ja Venäjän kesken, joka koskettaa koko maailmaa. Rukouksia on satanut paljon Jumalan puoleen ja kyyneliä vuodatetaan Ukrainan kansan puolesta.... muistan että tuossa toisessa juhlakuvassa vallitsi siniset ja keltaiset värit. 🌻🌻🌻  Joko Herra kääntää asiat niin kuin niiden tulee olla; Hänen tahtonsa mukaiseksi? Tämä jää nähtäväksi mitä Hän tällä tahtoo meille sanoa. 

Raamatussa on montakin paikkaa jossa ihminen tulee paikkaan, jossa tulee hänen elämäänsä täyskäännös. Lueskelin Raamatun paikkoja ja yksi kohta tuli minua kahdesti vastaan, mietin tämäkö on Jumala Sinun viestisi? Tuon tekstin kokonaisuudessaan:

TUOMARIEN KIRJA 7

1. Varhain seuraavana aamuna Jerubbaal, se on Gideon, ynnä kaikki väki,
joka oli hänen kanssaan, leiriytyi Harodin lähteelle. Midianilaisten leiri taas oli siitä, Mooren kukkulasta, pohjoiseen päin, tasangolla.
2. Mutta Herra sanoi Gideonille: "Sinulla on kanssasi liian paljon väkeä, antaakseni Midianin heidän käsiinsä; muuten Israel voisi kerskua minua vastaan ja sanoa: 'Oma käteni vapautti minut'.
3. Julista siis kansan kuullen näin: 'Se, joka pelkää ja on arka, palatkoon takaisin ja väistyköön Gileadin vuorilta'." Niin kansasta palasi takaisin kaksikymmentäkaksi tuhatta, ja kymmenentuhatta jäi.
4. Ja Herra sanoi Gideonille: "Vielä on väkeä liian paljon; vie heidät alas veden ääreen, niin minä siellä heidät sinulle tutkin. Se, josta minä sinulle sanon: 'Tämä lähteköön sinun kanssasi', se lähteköön kanssasi; mutta jokainen, josta minä sinulle sanon: 'Tämä älköön lähtekö sinun kanssasi', se älköön lähtekö."
5. Niin hän vei väen alas veden ääreen. Ja Herra sanoi Gideonille: "Aseta erikseen jokainen, joka latkii vettä kielellään, niinkuin koira latkii, ja samoin jokainen, joka laskeutuu polvilleen juodaksensa".
6. Niiden luku, jotka latkivat kädestä suuhunsa, oli kolmesataa miestä; kaikki muu väki oli laskeutunut polvilleen juomaan vettä.
7. Silloin Herra sanoi Gideonille: "Niillä kolmellasadalla miehellä, jotka latkivat, minä vapautan teidät ja annan Midianin sinun käsiisi; kaikki muu väki menköön kukin kotiinsa".
8. Sitten väki otti mukaansa eväät ja pasunansa, ja hän päästi kaikki Israelin miehet menemään kunkin majalleen, pidättäen ainoastaan ne kolmesataa miestä. Ja midianilaisten leiri oli hänen alapuolellaan tasangolla.
9. Sinä yönä Herra sanoi hänelle: "Nouse ja käy leirin kimppuun, sillä minä annan sen sinun käsiisi.
10. Mutta jos sinä pelkäät käydä sen kimppuun, niin mene palvelijasi Puuran kanssa alas leiriin
11. ja kuuntele, mitä siellä puhutaan. Sitten saat rohkeutta käydä leirin kimppuun." Niin hän meni palvelijansa Puuran kanssa alas aina leirin etuvartijoiden luo.
12. Midianilaisia, amalekilaisia ja kaikkia Idän miehiä oli asettunut tasangolle niin paljon kuin heinäsirkkoja; ja heidän kameleillaan ei ollut määrää, niitä oli niin paljon kuin hiekkaa meren rannalla.
13. Kun Gideon tuli, niin muuan mies kertoi untansa toiselle. Hän sanoi: "Minä näin unta ja katso, ohraleipäkakku tuli pyörien midianilaisten leiriin. Se tuli teltalle saakka, iski siihen niin, että se kaatui, ja käänsi sen ylösalaisin, ja teltta jäi kumoon."
14. Niin toinen vastasi ja sanoi: "Se ei ole mikään muu kuin israelilaisen Gideonin, Jooaan pojan, miekka; Jumala antaa hänen käsiinsä Midianin ja koko leirin".
15. Kun Gideon oli kuullut kertomuksen unesta ja sen selityksen, niin hän kumartaen rukoili, palasi sitten takaisin Israelin leiriin ja sanoi: "Nouskaa, sillä Herra antaa midianilaisten leirin teidän käsiinne".
16. Ja hän jakoi ne kolmesataa miestä kolmeen joukkoon ja antoi heille kullekin käteen pasunan ja tyhjän saviruukun, tulisoihtu ruukussa.
17. Ja hän sanoi heille: "Tarkatkaa minua ja tehkää niinkuin minä; kun minä olen tullut leirin laitaan, niin tehkää, niinkuin minä teen.
18. Kun minä ja kaikki, jotka ovat minun kanssani, puhallamme pasunoihin, niin puhaltakaa tekin pasunoihin kaikkialla leirin ympärillä ja huutakaa: 'Herran ja Gideonin puolesta!'"
19. Niin Gideon ja ne sata miestä, jotka olivat hänen kanssansa, tulivat leirin laitaan keskimmäisen yövartion alussa; vartijat olivat juuri asetetut paikoilleen. Silloin he puhalsivat pasunoihin ja särkivät saviruukut, jotka heillä oli käsissään.
20. Niin ne kolme joukkoa puhalsivat pasunoihin, murskasivat saviruukut, tempasivat vasempaan käteensä tulisoihdut ja oikeaan pasunat, puhalsivat niihin ja huusivat: "Herran ja Gideonin miekka!"
21. Ja he seisoivat kukin paikallaan leirin ympärillä. Mutta leirissä kaikki juoksivat sekaisin, kirkuivat ja pakenivat.
22. Ja kun he puhalsivat noihin kolmeensataan pasunaan, niin Herra käänsi toisen miekan toista vastaan koko leirissä, ja leiri pakeni Beet-Sittaan asti Sereraan päin, Tabbatin luona olevan Aabel-Meholan rantaan saakka.
23. Ja Israelin miehet kutsuttiin koolle Naftalista, Asserista ja koko Manassesta, ja he ajoivat midianilaisia takaa.
24. Ja Gideon oli lähettänyt sanansaattajia koko Efraimin vuoristoon, sanomaan: "Tulkaa alas midianilaisia vastaan ja vallatkaa heidän tieltään vedet aina Beet-Baaraan asti sekä Jordan". Niin kaikki Efraimin miehet kutsuttiin koolle, ja he valtasivat vedet aina Beet-Baaraan asti sekä Jordanin.
25. Ja he ottivat vangiksi kaksi midianilaisten ruhtinasta, Oorebin ja Seebin; Oorebin he surmasivat Oorebin kalliolla, ja Seebin he surmasivat Seebin viinikuurnan luona, ja he ajoivat midianilaisia takaa. Mutta Oorebin ja Seebin päät he toivat Gideonille tuolta puolelta Jordanin. 

OLETKO VALMIS https://www.youtube.com/watch?v=UQ77-uGIEy0

Amen.

 

 

1 kommentti:

 1. Ensimmäinen kuva:
  Tietä valaisee lopunajan lopun jaksolla ilmeisesti kahden todistajan (kaksi säkkipukuista) muistuttamaa sanoma ja sitä tietä pitkin ohjataan pelastukseen ne ketkä ajoneuvon kyytiin pääsevät ja siinä pysyvät.
  Ajoneuvon kyydissä pääsee siis "ulos" pimeydestä eli synninmaailman tilasta?
  Johanneksen ilmestys 18
  4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä u l o s, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.


  Toinen kuva:
  Toinen kuva kertoo tuomiopäivän tilannetta, jolloin eksyneet juhlivat synnintilassaan, mutta sinä päivänä heille laitetaan käytäntöön tuomio, joka tuomio heidät yllättää kesken ilakoinnin, koska ovat täysin eksyneet ja edenneet väärään suuntaan, jolloin täyskäännös pitäisi tehdä, mutta se on heille liian myöhäistä?
  Johanneksen ilmestys 18
  23 ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat;

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.