tiistai 30. marraskuuta 2021

SILLOIN ON KAKSI MIESTÄ PELOLLA; TOINEN KORJATAAN TALTEEN JA TOINEN JÄTETÄÄN

 

 JUMALA OLKOON KANSSAMME!

Tänään, herättyäni, aloin rukoukseen ja siinä rukoillessani näin kaksi kuvaa:

Näin jonkin suuren räjädyksen, se oli kuin kuva atomipommista, joka oli sienimäinen räjähdys. Pelästyin tuota kuvaa.

6. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.  

Kohta rukouksen edetessä, näin toisen kuvan, jossa viljelijä seisoi traktorinsa vierellä, yksin pellolla.

 40. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.

Näitä olen nyt tässä sulatellut ja parhaiten eteeni nousee tämä Matteuksen evankeliumi, joka kertoo lopunajoista, joita koen että jo vahvasti elämme tässä maailmassa.

Enpä lähde tätä liioin enempää selittämään, sillä se selittyy kuin itsestään, avautuen tuohon Jumalan totuuteen, Sanansa kautta. Nyt on viimeiset ajat saavuttaa Pelastus Jeesuksessa Kristuksessa. Vain Hänen kauttaan se on mahdollista. Raamatun profetiat ovat kovaa vauhtia täyttymässä. Tänään sain eräältä uskovalta veljeltä linkin jossa kerrottiin Eufrat virran nopeasta kuivumisesta. Siitäkin on ilmestyskirjassa Sanan paikka:

Ilm.16:  12. Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.

Maailma on saamassa vitauksia vitsauksien perään, kuin aikanaan Egyptissä, mutta se ei halua kuulla sitä, ei nähdä sitä. Se ei tunne enää Jumalaansa ja siksi on tuleva tuhoon tuomituksi. Elämme tänäänkin yhä lisääntyvissä sairauksien ja viruksien maailmassa, mutta kuka muistaa Jumalaansa tällä hetkellä? Kaikki on pois kääntyneet?


 

  Mutta kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” (Luuk. 18:8.)

 

Herra, Jeesus Kristus! Armahda ja Auta meitä! Sinä olet itse Sanonut: "MINÄ OLEN TIE, TOTUUS ja ELÄMÄ"

Evankeliumi Matteuksen mukaan 24

1. Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia.
2. Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta."
3. Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
4. Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
5. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
6. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
7. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
8. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
9. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
14. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon -
16. silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
17. joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on,
18. ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
19. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
20. Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
21. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
22. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.
23. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
25. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
26. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.
27. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
28. Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.
29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
32. Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
33. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
34. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.
35. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.
36. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
37. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.
38. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin,
39. eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.
40. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
41. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
42. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.
43. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
44. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.
45. Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa?
46. Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän!
47. Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.
48. Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy',
49. ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa,
50. niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa,
51. ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys." 

Amen! Tämä on tapahtuva. Jumalan Sana ei tyhjänä palaja! 

”Jumalan Sana ei tyhjänä palaja” (Jes 55:11)

 

 


5 kommenttia:

 1. "Näin jonkin suuren räjädyksen, se oli kuin kuva atomipommista, joka oli sienimäinen räjähdys. Pelästyin tuota kuvaa."

  Voisitko kysyä Jumalalta kuinka kauan menee 1.ydinpommin räjäytykseen tulevassa suursodassa/-sodissa, edes SUUNNNILLEEN ?

  Missä, ja milloin, tuo sota alkaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisitko kysyä Jumalalta kuinka kauan menee 1.ydinpommin räjäytykseen tulevassa suursodassa/-sodissa, edes SUUNNNILLEEN ? Missä, ja milloin, tuo sota alkaa ?

   Vastaukseni: - koen, että tuo ei olisi Jumalan tahdon mukainen kysymys.
   Sillä Hän tuntee meidät. Me vaadimme Häneltä aina merkkejä, mutta ei ole kuin yksi merkki ja se on Joonaan merkki.

   Poista
  2. Opettaja, me tahdomme nähdä sinulta merkin”. Mutta hän vastasi heille ja sanoi: ”Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin profeetta Joonaan merkki.” Matt. 12. 38 – 39. KR. 33/38.

   Poista
  3. Tämän Joonaan merkkin ajankohdan ja merkin sisällön kertoo edeltä tehtäväänsä valittu ja voideltu profeetta, jolloin profeetta vahvistetaan muille tällä samaisella merkillä. Tällöin vahvistuu profeetan aiemmatkin arviot ja alkaa lopunajan lopun kääntymys ja viimeinen herätys. Profeetta Joonaan merkki tarkoittaa kaikkea profeetan edeltä kertomaa, joka on totuudellista, mutta joka vielä erillisellä merkillä vahvistetaan, jotta kaikki vastaanväittäjät hiljentyvät, kuin Tukholman profetia asiaa muistuttaa?

   Poista
 2. hes.21:
  18 Ja minulle tuli tämä Herran sana:
  19 "Sinä, ihmislapsi,

  laita

  k a k s i tietä,

  Baabelin kuninkaan miekan tulla. Samasta maasta lähtekööt molemmat. Ja veistä viitta; veistä se kaupunkiin vievän tien suuhun.
  20 Laita tie miekan tulla ammonilaisten Rabbaan sekä Juudaan, varustettuun Jerusalemiin.
  21 Sillä Baabelin kuningas seisahtuu tien haaraan, molempain teitten suuhun, taikojansa taikomaan: hän pudistaa nuolia, kysyy kotijumalilta, tarkkaa maksaa.
  22 Hänen oikeaan käteensä tulee Jerusalemin arpa: panna muurinmurtajia, avata suu ärjyntään, kohottaa sotahuuto, panna muurinmurtajia portteja vastaan, luoda valli, rakentaa saartovarusteet.
  23 Mutta Jerusalemin asukkaiden silmissä tämä on pettävää taikomista: heillähän on valojen valat; mutta hän saattaa muistoon syntivelan, että he joutuisivat kiinni.
  24 Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Koska te olette saattaneet muistoon syntivelkanne, kun rikkomuksenne ovat tulleet julki, niin että teidän syntinne on näkyvissä kaikissa teidän teoissanne, niin-koska te olette saatetut muistoon-teidät otetaan käsin kiinni.
  25 Ja sinä saastutettu, jumalaton, sinä Israelin ruhtinas, jonka päivä on silloin tullut, kun syntivelka on loppumäärässään!
  26 Näin sanoo Herra, Herra: Ota pois käärelakki, nosta pois kruunu.
  27 Tämä ei jää tällensä: alhainen korotetaan, korkea alennetaan. Raunioiksi, raunioiksi, raunioiksi minä panen tämän; eikä tästä ole jäävä mitään, kunnes tulee hän, jolla on oikeus, ja minä annan sen hänelle.
  28 Ja sinä, ihmislapsi, ennusta ja sano: Näin sanoo Herra, Herra ammonilaisia ja heidän herjauksiansa vastaan: Sano näin: Miekka, miekka on paljastettu, teurastukseen hiottu, saamaan kyllänsä, salamoitsemaan,
  29 vaikka sinulle petollisia näkyjä nähdään, valheita ennustellaan, että sinut muka pannaan tallaamaan saastaisten, jumalattomain niskaa, joitten päivä on silloin tullut, kun syntivelka on loppumäärässään.
  30 Pane se tuppeensa takaisin. Paikassa, jossa olet luotu, synnyinmaassasi, minä tahdon sinut tuomita.
  31 Minä vuodatan sinun ylitsesi kiivastukseni, puhallan sinuun vihani tulen ja annan sinut raakain miesten käsiin, turmiontekijäin.
  32 Tulen kulutettavaksi sinut annetaan, sinun veresi on oleva keskellä maata, ei sinua enää muisteta. Sillä minä, Herra, olen puhunut."

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.