perjantai 19. marraskuuta 2021

IKIAIKOJEN JUMALA

Herran Rauhaa ....
 

Kerron lyhyesti unen joka nousi mieleeni, oli niin erikoinen uni. Näin toissä yönä unen, jossa minun piti ajaa oikein vanhan aikaista autoa. Olisiko ollut sellainen T Ford? 

Kun menin autoon, ratin taakse tuli istumaan entinen työkaverini joka on jo kuollut. Sanoin että voisiko hän siirtyä apukuskin paikalle kun minun pitäisi ajaa tuota autoa? Mutta hän ei siirtynyt. Yritin silti ajaa sitä ja ensin se oli vaikeaa ja virheitä meinasi tulla, mutta sitten se alkoi sujua. Työkaveri istui edelleen siinä takanani, aivan oven nurkassa, mutta hänkin tuntui siinä lopulta kuin olisi ollut miltei näkymätön. Ehkä juuri siksi että hän oli jo vuosia sitten, vanhuuttaan  kuollut työkaverini. Mietin, viitattiinko tuolla työkaverilla, tuota "työni" loppumista kuntouttavassa? Ja nyt oli aika oppia uutta ..   Jumala on kuin tuo ikiaikainen vanha auto, voiman lähde elämässäni.

 Että tällaista vielä tähän ilta puhteeksi.

Sinun Turvasi on Ikiaikojen Jumala:  https://www.youtube.com/watch?v=ZoLbwrE92_M

Olipa sopiva laulu! 


5. Mooseksen kirja 33:27 FB38

Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret. Hän karkoitti viholliset sinun tieltäsi, hän sanoi: 'Hävitä!'
 
Amen!
 
 

2 kommenttia:

  1. Tuttavasi tuli luovuttamaan auton käyttöösi, mutta et voi vielä sillä ajaa koska sen aika ei ole vielä tullut.

    Sinut valmistetaan tähän uuteen tehtävääsi, jolloin kun aika tulee niin toimit ajurina ja sen vuoksi tuttavasi joka luovutti auton voi poistua tehtävänsä tehtyään.


    VastaaPoista
  2. Tuo tuttava on oikeasti jo vuosia sitten kuollut, eikä tainnut olla edes uskova? Liittyi kuitenkin lähinnä työhistoriaani.
    Mutta tuon itse koen myös että pääsen tekemään kohta jotain uutta, mutta ikiaikaisen Jumalan voimassa, sillä omassa voimassa tapahtuu noita ajovirheitä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.