perjantai 26. marraskuuta 2021

SYNTI MEISSÄ Herra olkoon meidän kanssamme... kaikessa. 

PÄIVÄN SANA, Psalmi 143:2 Älä käy tuomiolle palvelijasi kanssa, sillä ei yksikään elävä ole vanhurskas sinun edessäsi. 

143:3 Sillä vihollinen vainoaa minun sieluani, hän on ruhjonut minun elämäni maahan ja pannut minut pimeään niinkuin ammoin kuolleet.

 Room.6....
 

Amen!!!. 
Tämä päivän sana ja Raamatun teksti joita olin lukemassa ja jakamassa uskoville ystävilleni, kuvasti täydellisesti sitä kuvaa minkä tänään näin kun heräilin rukoukseen. Pyysin että Herra vahvistaisi tuon kuvan jos on Häneltä ja tässä tämä nyt heti tuli, Hänen Sana sitä kuvaa vahvistaen, tästä Hän meitä haluaa tänään muistuttaa:

Näin ihmisen tien reunalla, maassa makaamassa kuin kuollut. Hänen vaatteensa olivat ruskea. Koin tuon vaatteiden värin synniksi ... 
Kuinka moni meistä maanmatosista kokekaan olevan kuin tuo maassa makaava, ruskeat synnin vaatteet yllään, maahan tallattuna, sydän itkien, että mistä enää löytyy pelastus? Mutta meidän on mahdollista vapautua noista synnin kahleista ja tuo ruskea väri vaatteissamme, muuttua luntakin valkeammaksi, ja kuolema on meistä pois pyyhitty, Jeesuksen Kristuksen, nimen ja veren kautta. Vain Hän on tie pelastukseen.
 
Saanko kerran lunta valkeemmaksi:  https://www.youtube.com/watch?v=fHVGvd5kmbU
 
  SANAT / LYRICS 
 Saanko kerran lunta valkeemmaksi, saanko kirkkaudestas´ kirkkauden, pääseekö, oi Jeesus vapahaksi luonas taakoitettu syntinen? Tätä tänään kysyn korpitiellä, missä harppu hauras valittaa, ehkä aamulla jo luonas siellä katsella saan iät Karitsaa. Yössä korven harppuani soitan, jäinen tuuli särkee sävelen. Lankean, taas jälleen nousta koitan, kotirannan rauhaan tähyilen. Saanhan kerran lunta valkeemmaksi, saanhan kirkkaudestas kirkkauden, pääsehän, oi kerran vapahaksi luonas taakoitettu syntinen?
 

"Näet aikaisemmat syntisi ja ymmärrät, että sinussa täytyy tapahtua muutos. Kääntyminen ei tarkoita ainoastaan menneisyyden katumista. Sinun täytyy saada aivan uusi mielenlaatu ja sinun on käytävä siihen liittoon Jumalan kanssa, ettet enää halua elää, niin kuin tähän asti. Tunnustat syntisi Jumalalle, ja pyydät häntä antamaan sinulle anteeksi."

 "Oletko hermostunut, puhunut pahaa selän takana, mököttänyt, huutanut, huijannut, valehdellut, nipistänyt, lyönyt, töninyt, vääristellyt totuutta tai liioitellut omaa erinomaisuuttasi?

Jos tunsit piston, tilanteesi on hyvä. Olet tehnyt syntiä, mutta tiedät sen. Synnistä pääsee eroon, jos katuu, Jeesuksen Kristuksen kasvojen edessä, nöyränä. Jos taas et tuntenut pistoa sydämessäsi, nuo synnit pysyvät taakkoinasi. Se mitä sitten tapahtuu, on sinun ja Jumalasi välinen asia."

”Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.” 1. Joh. 1:9.


 Tutkikaamme tänään näitä Raamatun sanoja jotka kertovat synnistä meissä. Nyt on puhdistuksen aika. Elämme niitä viimeisä hetkiä Jumalan Armon alla, jossa voimme vielä Hänen kauttaan saada PELASTUKSEN! Tartu siis siihen mahdillisuuteen. Älä anna mennä sen ohi. Astu Jeesuksen Kristuksen eteen ja tunnusta Hänelle kaikki syntisi, Jeesuksessa Kristuksessa, Hänen verensä kautta on sinunkin syntisi sovitettu.

Amen.
 
 

Pelastusrukous

Voit vastaanottaa Jeesuksen elämääsi, kun rukoilet Jumalaa tämän seuraavan rukouksen tavoin. Alapuolella rukous on myös äänimuodossa, jos haluat käyttää sitä apuna rukoilemisessa.

”Rakas Taivaallinen Isä! Tulen eteesi Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tunnustan, että olen tehnyt syntiä Sinua vastaan, lähimmäisiäni ja itseäni vastaan ja se on rikkonut yhteyteni Sinuun. Kadun sitä kaikkea ja tahdon pyytää tässä anteeksi syntejäni.

Anna minulle minun syntini anteeksi ja anna minun kääntyä pois synneistäni. Kiitos Jeesus, että kuolit syntieni tähden ja annat minulle synnit anteeksi. Kiitos Isä, että hyväksyt minut Jumalan lapseksi ja annat minulle uuden elämän.

Otan sinut, Jeesus, vastaan Pelastajanani, Vapahtajanani ja elämäni Herrana. Johdata minun elämääni tästä eteenpäin, niin että pääsen kerran luoksesi taivaaseen. Aamen.”

 🙏🙏🙏 

 

3 kommenttia:

  1. Jumala antaa synnin anteeksi, jos suoriutuu rakkauden kaksoiskäskyn mukaan Jumalan suurimmassa tahdossa, jossa Jeesuskin suoriutui ollessaan synnitön. Syntisen synnit Jeesus ottaa Jumalan tahdossa suoriituvalta selkänsä taa, joka tarkoittaa sovitusta, jolloin pelastuvan aseman saavuttanut voi alkaa lähentyä Jumalaa?    VastaaPoista
  2. Kun totuus on tehnyt meidät vapaiksi ja pelastanut meidät, tulos on valtavan ihana! Olkaamme rohkeita ja katsokaamme kaikkea jumalallista totuutta suoraan silmiin, täysin vakuuttuneina siitä, että Jumala, joka rakkaudessaan näyttää meille totuuden meistä itsestämme, on myös vapauttava meidät ja pelastava kaikesta, mitä hän näyttää meille.

    VastaaPoista
  3. Jumalan sana on totta. Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. (Joh. 1:14). Totuus on siis Jeesuksen elämä – jonka tulee tulla näkyviin meissä (2. Kor. 4:10).

    VastaaPoista