lauantai 13. marraskuuta 2021

PALVELKAA HERRAA ILOLLA!

 

                                                                   Kiitosuhri-virsi.

 HERRAN rauha kanssamme..

Tänään, kun aloin rukoukseen vuoteellani, ennen ylösnousua, näin kuva sarjoja joita mietin ja kyselin Herralta, Jeesukselta Kristukselta, että Hänkö ne antoi. Niitä olen nyt tutkiskellut ja päätin yrittää niitä myös teille jakaa, sillä näin niissä ihmisen tien, ehkä omanikin ...

Ensin näin metsän reunan, ja siellä puiden ja pensaiden takana käveli ihminen, suojautuneena vaatteisiin joissa on metsässä hyvä kulkea. Hänellä oli naamalla tuubi huivista tehty maski. En tunnistanut häntä, mutta tämä kertoi minulle ihmisestä joka vielä kulki pimeissä laaksoissa ja synkissä metsissä, ei hän ollut vielä löytänyt sitä oikeaa tietä joka perille vie.

Sitten näin kuvan jossa lapset leikki puistossa iloisesti. Siellä oli pieniä poikia ilman paitaa kesäisissä leikeissä. Voi sitä riemua mikä heistä huokui. Näin heissä lauman, joka oli lopulta löytäneet tuon polunpään joka ohjasi tuolle leikkipaikalle ja iloiseen kasvuun HERRAN, Jeesuksen Kristuksen kanssa. He olivat tulleet etsikko paikalle.

Sitten näin kuvan, jossa kaksi ihmistä hoiteli kukkia, iloisesti keskustellen jotain ja kohta tuo toinen sanoi kuuluvat sanat: " ... siitä on jo yli 20 vuotta."  Siinä he tekivät työtä yhdessä, Jumalan kukkatarhassa. Hoitaen ja vaalien noiden kukkien kasvua, että niistä kasvaisi kauniita ja vahvoja kukkia ja taimia, Herrassa. 

Nyt ymmärsin nämä kuvat, siksi miksi ne teille kuvasin. Nuo yli 20 vuotta oli ne reema sanat jotka avasi tämän kuva sarjan.  Yli 20 vuotta tätä uskon tietä, joita olen saanut syvällisesti Herran kanssa käydä, tuota etsikko tietä, ehkä jo kauemminkin ... kävin siihen omasta vakaasta tahdostani, Jumalan armosta, jonka Hän sydämelleni laski, johon Jeesus itse minut kutsui. Olin kuuliainen tuolle kutsulle ja heti valmis. Sanoin Jeesukselle että tapahtukoon Sinun tahtosi, olen valmis, johdata ja ohjaa minua siihen ja siitä eteenpäin. Olinhan tuntenut Hänet jo 6 vuotiaasta, mutta ymmärrystä ei vielä liioin ollut, mutta rukoukseen Hän minut jo silloin opetti. Pian on tasan 12 vuotta, kun kävin uskon kasteella eli viikon päästä.

Kiitos Jeesus Kristus, minun rakas Jumalani, matka jatkuu kanssasi.

 

 PSALMI 100 https://www.youtube.com/watch?v=l5TUVksu4B4

PSALMIT 100

1. Kiitosuhri-virsi. Kohottakaa riemuhuuto Herralle, kaikki maa.

2. Palvelkaa Herraa ilolla, tulkaa hänen kasvojensa eteen riemulla.
3. Tietäkää, että Herra on Jumala. Hän on meidät tehnyt, ja hänen me olemme, hänen kansansa ja hänen laitumensa lampaat.
4. Käykää hänen portteihinsa kiittäen, hänen esikartanoihinsa ylistystä veisaten. Ylistäkää häntä, kiittäkää hänen nimeänsä.
5. Sillä Herra on hyvä; hänen armonsa pysyy iankaikkisesti ja hänen uskollisuutensa polvesta polveen.

Amen! 🙌🙌🙌🙌🙌

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti