perjantai 19. marraskuuta 2021

VALMISTAT MINULLE PÖYDÄN

 

 


 

Herran Armo, Rauha ja Tahto kanssamme ....

 

Keskiviikko aamuna ennen ylösnousua, kävin rukousta Jumalan puoleen. Pyysin Hänen tahtonsa toteutumista elämääni. Olin jonkun aikaa kokenut mielestäni  epäonnistumista ja siitäkin Hänelle puhuin. Pyysin myös Hänen hyvää tahtoaan ja johdatusta tuohon päivään. Kohta sain nähdä kuvan, jossa oli pöytä katettu kahdelle, valkoiset lautaset, matalat ja olisiko ollut toinen salatti lautanen, mutta kahdelle oli tehty sama kattaus, ei vastatusten, vaan vieretysten. Pöytä oli pitkän omainen. Ajattelin, että tuo ei ollut kattaus lapselle, vaan vahvaa ruokaa varten. Ja Jeesus tahtoo kulkea aina vierellämme.  Iloitsin tuosta kuvasta. Tuosta kuvasta minulle nousi heti sydämelle Psalmi 23:5.

 

PSALMIT 23

1. Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
4. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.
5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.
6. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti. 

Amen.

Jumala on armossaan ja tahdossaan vastannut nyt minun rukouksiin. Sain eilen, Torstaina rukousvastauksen. Jo heti aamulla rukoilin että Jumala olisi vahvasti läsnä, armossaan ja tahdossaan, tämän päivän palaverissa. Olin sosiaali työntekijän ja työvoima toimiston kanssa palaverissa tästä minun kuntouttavasta työtoiminnasta jota olen tehnyt jo vuodesta 2014.Ja työ historia siellä on todistanut, ettei kuntouttavasta ole enää minulle hyötyä. Nyt ensi keskiviikkona teen siellä viimeisen päivän. Sain todistaa näille palaverissa oleville myös tästä rukousvastauksesta, jota siinä hetkessä todistimme. He iloitsivat kanssani ja siitä että saivat kuulla tästä rukous vastauksesta. Olivat myös ihmeissään ja iloisia puolestani. He sanoivat että teen tärkeää työtä tuolla uskontielläni. Alkoi tapahtua kun jätin asian täysin Jumalan tahtoon. Tästä kerroin teille aiemmin. Olen käynyt viime syksystä vuoden, Jumalan tahto koulua. Ilmoitin Jumalalle, että lopetan taistelun tuon vuosia kestäneen rukouksen suhteen, että pääsisin jo pois tästä oravanpyörästä ja pääsisin eläkkeelle. Sanoin Herralle:" .. ethän tätä kuitenkaan ole enää helpomaksi voinut tehdä." Luovutin asian täydellisesti  Jumalalle, että tapahtukoon tässä Hänen tahtonsa.  Nyt kesän lopulla kuntouttavaan tuli uusi ohjaaja, joka sanoi heti että tämä tilanteeni ei ole oikein ja hän ottaa tilanteeni asiakseen ja nyt nämä 2 palaverissa olevaa vapauttivat minut tästä kaikesta, kuin vahvistaen tämän Jumalan työn minussa. Tiedän että minun tulee ikävä ihania asiakkaita, mutta kuka estää minua joskus käymästä katsomassa heitä. Nyt on aikni edetä myös tällä alueella. Kiitos Jeesus Kristus! Kiitos Jumala! Minulla on nyt hyvin epätodellinen olo. On vaikea uskoa tätä  todeksi. Jumalalle on kuitenkin kaikki mahdollista. Näin Jumala kulkee vierelläni myös arjessa, ollen minulle Rakkaudessaan Armollinen.

❤‍🔥👑❤‍🔥

On tämä ihmeellistä ❤‍🔥

Nyt kartoittavat terveyttäni jos saisin vielä eläkepaperit, mutta kuntouttavaan ei tarvitse enää mennä ensi kuun alusta.

Tänään .. rukoillesani aamulla, näin kuvia noista askarteluistani, noista liimatuista pahvirullista ja muista töistä, joita olen tehnyt paljon seurakunnan myyjäisiin. Ajattelin että ehkä Herra halusi ilmoittaa että nyt minulla on aikaa myös tuohon 💝

 Iloiten odotan nyt siitä uutta, johon Jumala nyt raivaa minulle tilaa.

Kiitos Sulle Jumalani: https://www.youtube.com/watch?v=v-EyKz7OsS4&list=PLWnGDodEv0kxX9U0ClU1S0Bgel12UOo5Y

 

 

 

7 kommenttia:

 1. Olet kattanut pöydän Eliaalle, joka pian saapuu ja sanomansa on ruoka joka aterioidaan?
  Matt. 17:11
  Jeesus vastasi ja sanoi: "Elias tosin tulee ja asettaa kaikki kohdalleen.


  Katso myös >
  2. Kuninkaiden kirja 4:
  8 Eräänä päivänä Elisa meni Suunemiin, ja siellä oli arvossa pidetty vaimo, joka vaati häntä aterioimaan. Ja niin usein kuin hän kulki sen kautta, poikkesi hän sinne aterioimaan.

  VastaaPoista
 2. Minä olen kattanut pöydän? 🤔 .. ei sanan mukaista, en ylennä itseäni tuohon.

  VastaaPoista
 3. Niin juuri.

  Kyseessä ollee tämä pöytä, joka on katettu ja siinä aluksi kahdelle kutsutulle paikat.

  Jes.21:
  5 Pöytä katetaan, matto levitetään, syödään, juodaan. Nouskaa, te ruhtinaat, voidelkaa kilvet.
  6 Sillä näin on Herra minulle sanonut: "Mene, aseta tähystäjä; hän ilmoittakoon, mitä näkee.

  Tälle pöydälle saapuu sitten lisää kutsuttuja, kunhan ensin siinä on kaksi ruokaillut?
  Nämä myöhemmin saapuvat ovat pelastuvien 144.000 jälkijoukkoa, jota pian aletaan koota, kun he alkavat kääntyä katumuksessa totuuteen.

  Joh.ilm.7:
  3 ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".
  4 Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun,
  sata neljäkymmentä neljä tuhatta
  merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:

  VastaaPoista
 4. 6 Sillä näin on Herra minulle sanonut: "Mene, aseta tähystäjä; hän ilmoittakoon, mitä näkee.

  Tämän kyllä koin läheisesti itselle. Sillä monasti Jumala on minut näyssä asettanut korkealle ja lakealle paikalle, josta näkee kaikkialle eikä näkö esteitä ole ... olen kokenut sen tässä kun jään näitä näkyjäni, uniani ja sanomiani eteenpäin ... olen tuolla paikalla.

  VastaaPoista
 5. Ps. muistin juuri,että 2010, kun minut oli jo kastettu, siinä seurakunnassa eräs nainen tuli luokseni ja profetoi minulle näin:
  " Näen sinut korkealla vuorella josta tähyilet kaikkialle, olet hyvin avaralla paikalla ..."
  Silloin en vielä itse ollut nähnyt noita avaria vuoria, ne alkoivat tulla itselle myöhemmin.

  VastaaPoista
 6. Lähestymme päivää, jolloin Jumalan asumus palaa ihmisten keskelle. Tätä ennen luetaan tuomio ensin tiedoksi ja laitetaan tuomio käytäntöön niille, jotka eivät kadu ja käänny totuuteen. (Hes.43:8)

  Hes.43:
  7 Se ääni sanoi minulle: "Ihmislapsi, tämä on minun valtaistuimeni sija ja minun jalkapohjaini sija, jossa minä tahdon asua israelilaisten keskellä iankaikkisesti.
  Ja Israelin heimo
  ei ole enää saastuttava
  minun pyhää nimeäni-eivät he eivätkä heidän kuninkaansa-haureudellansa, kuninkaittensa ruumiilla ja uhrikukkuloillansa.
  8 Kun he asettivat kynnyksensä minun kynnykseni ääreen, ovenpielensä minun ovenpielteni ääreen,
  niin
  että muuri vain
  oli minun ja heidän välillään,
  niin
  he saastuttivat minun pyhän nimeni kauhistuksillansa, joita harjoittivat,
  ja
  minä lopetin heidät vihassani.
  9 Nyt he vievät haureutensa ja kuninkaittensa ruumiit kauas minusta, ja minä asun heidän keskellänsä iankaikkisesti.
  10 Sinä, ihmislapsi, saata Israelin heimolle sanoma tästä temppelistä, että he häpeäisivät rikkomuksiansa; ja he mitatkoot sen sopusuhtaisuuden.
  11 Ja jos he häpeävät kaikkea, mitä ovat tehneet, niin tee heille tiettäväksi temppelin muoto sekä sen sisustus, uloskäytävät, sisäänkäytävät, kaikki muodot, kaikki säädökset, kaikki muodot ja kaikki lait; kirjoita ne heidän silmiensä eteen, että he ottaisivat vaarin sen koko muodosta ja kaikista säädöksistä ja tekisivät niiden mukaan.
  12 Tämä on temppelin laki: sen koko alue vuoren laella yltympäri on korkeastipyhä. Katso, tämä on temppelin laki."

  VastaaPoista
 7. Ruoka kahdelle lautaselle on tulossa eli sen tuo kyyhy, josta pian jaetaan ruokaa kaikille lopuille, joille pöytä katetaan.

  Luuk. 3:22
  ja Pyhä Henki laskeutui hänen päällensä
  ruumiillisessa muodossa,
  niinkuin kyyhkynen,
  ja taivaasta tuli ääni:
  "Sinä olet minun rakas Poikani; sinuun minä olen mielistynyt".

  Joh. 1:32
  Ja Johannes todisti sanoen: "Minä näin Hengen laskeutuvan taivaasta alas niinkuin kyyhkysen, ja se jäi hänen päällensä.

  Nyt Raamatunkohtaa vastaavasti kyyhky ilmaisee lopunajan lopun voidellun, joka suoriutuu Jumalan tahdossa ja saa tehtävänsä vaatiman arvollisen aseman, josta totuudesta ja sanomasta vielä eksyneitä muistuttaa?

  VastaaPoista