maanantai 22. marraskuuta 2021

PYHÄN HENGEN VALKO KYYHKY

 


 Jumalan Pyhä Henki laskeutukoon yllemme ... 🕊

Tämä aamuna kun heräsin rukoukseen, sain nähdä mitä kauneimman kuvan. Näin Jeesuksen Kristuksen valtaistuimella.  Hänet oli siinä kuvattu kuvan oikeaan yläreunaan. Yllään hänellä oli Kuninkaan asu, viitta ja kultainen kruunu. Hänestä lähti valtavasti valonsäteitä alaspäin. Vähän Hänen alapuolella oli pilvimuodostelma ja siitä alaspäin alkoi meidän sininen taivaankansi. Kohta näin kun Hän laski kätensä alaspäin ja jotain valkoista lähti Hänen kädestään tänne alas, meille ... Mietin mitä se oli? Mutta en voinut siihen muuta ymmärtää, kuin että tämä oli valkoinen Pyhän Hengen kyyhky. Iloitsin tuosta näystä. Jumala haluaa tänäänkin laskea Pyhän Hengensä kyyhkysen muodossa yllemme, meille jotka olemme Hänen omansa, sillä siihen Hän on meissä mielistynyt!

Kiitos Jeesus Kristus!

Kyyhkynen (yleensä alas laskeutuva): Pyhän Hengen symboli

Evankelistat kertovat Jeesuksen kastetilanteessa Pyhän Hengen laskeutuneen kyyhkysen muodossa Jeesuksen pään päälle. Kolmiyhteinen Jumala, Isä, joka puhui taivaasta, Poika, joka otti kasteen ja Pyhä Henki, oli läsnä. Meidänkin kasteemme on toimitettu Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Pyhä Henki ilmestyi ihmeillä ja merkeillä kyyhkysen, tuulenpuuskan ja tulenlieskan muodossa. Pyhän Hengen näkyviä vaikutuksia esiintyi myös apostolien julistuksen seurauksena muun muassa kielillä puhumisena ja Jumalan ylistämisenä. Pyhä Henki tulee myös hiljaisesti sanassa. Tämä on tärkeintä meille tänään.

Jäähyväispuheessaan Jeesus ilmaisi selvästi, että tulee aika, jolloin opetuslapset eivät enää häntä näe. Samalla hän lupasi olla jättämättä heitä orvoiksi ja ilmaisi tulevansa opetuslastensa luokse uudella tavalla ts. Pyhässä Hengessä.  Hän sanoi, että hänen ”pois menonsa” (taivaaseen astumisensa) on jopa hyväksi kaikille hänen seuraajilleen. 

 ”Minä käännyn Isän puoleen, ja hän antaa teille toisen puolustajan, joka on kanssanne ikuisesti. Tämä puolustaja on Totuuden Henki. Maailma ei voi Henkeä saada, sillä maailma ei näe eikä tunne häntä. Mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy luonanne ja on teissä. En minä jätä teitä orvoiksi, vaan tulen luoksenne. Vielä vähän aikaa, eikä maailma enää näe minua, mutta te näette, sillä minä elän ja tekin tulette elämään. Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässäni ja että te olette minussa ja minä teissä” (Jh.14:16-20). Luvusta 16 luemme: ”Mutta minä sanon teille totuuden: teille on hyödyksi, että minä menen pois. Ellen mene, ei Puolustaja voi tulla luoksenne. Mutta mentyäni pois minä lähetän hänet luoksenne” (j.7).

Ottakaa tämä vaalien vastaan ja pitäkää valkoiset pukunne puhtaina, älkää murehduttako Pyhää Hengeä, sillä Herran päivä lähestyy!

Amen. 

Tule Rauhan Henkihttps://www.youtube.com/watch?v=EKFiaMvoyew

 Tuo Armon Valkokyyhky: https://www.youtube.com/watch?v=ht84YO_mIDI

 

 

1 kommentti:

  1. Tämä kyyhky mainitaan ilmeisesti tässä etenevässä uninäyssä kuvasta-6 eteenpäin.

    https://kotisivut-leif-norrgard.blogspot.com/2018/04/kotisivut-hemsidor-home-pages.html?fbclid=IwAR2B0-vwJMxljP_5XwX9e4tXUvvHUJAZ3qWgiP-XDqiz9HEUTgnPNkZWhqg


    Kyyhkyn tuoma lopunajan lopun sanoma yritetään pian vangita ja estää, mutta tapahtumien edetessä ei Sanaa - sanomaa - ja Uuden Jerusalemin tulemusta voi estää.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.