torstai 18. marraskuuta 2021

SANOMA RAKKAALLENI; 18.11.2021.

 

Uskovan veljen saama Sanoma Herralta, 18.11.2021.

 Uudistan uskoasi koko ajan. Minun henkeni on uudeksitekevä voima. Tahdothan olla tämän virran äärellä avoimin sydämin. Vain avoimet ja nöyrät sydämet löytävät elämän veden virrat. Maailma on pimeydessä, sinä olet valkeudessa. Minä Jeesus, olen luvannut sinulle uuden voiman. Anomalla saat kokea minun voimani. Halua vain yhtä elämässäsi, se on Golgatan puhdistava ja voimaa antava lähde. Kallio on jalkojesi alla jos olet kuollut itsellesi ja sinussa elää Jeesus. Rakkaani, et elä enää sinä, vaan minä Kristus sinussa. Minä vien sinut läpi myrskyn koska olen voittaja. Älä pelkää vihollisen vastusta. Tottakai se vastustaa sinua koska olet Kristuksessa. Saatana vihaa sinua mutta minussa olet murskannut saatanan pään. Käärmeen pää on murskattu, luota minuun. Saat kokea voiman.

 

6 kommenttia:

 1. Saako anomalla ja pyytämällä vai suoriutumalla rakkauden kaksoiskäskyn mukaan?

  VastaaPoista
 2. Rakkauden kaksoiskäsky sanoo lyhyesti, mikä kaikissa käskyissä on tärkeintä: rakkaus Jumalaan ja rakkaus lähimmäiseen. Kun me teemme parhaamme ja palvelemme lähimmäistämme, se on hyvä asia. Me emme sillä kuitenkaan saavuta yhteyttä Jumalaan ja iankaikkista elämää. Tekomme eivät riitä siihen. Ne ovat ajallisia ja palvelevat maanpäällistä elämää. Ulkonainen hyvä ei ole sama kuin Jumalan antamien käskyjen täydellinen täyttäminen

  VastaaPoista
 3. Ihmisten tulee seurata Jeesusta tilanteessa jossa Jeesus on synnitön ja ihminen syntinen, jolloin Jeesusta seuraamaan alkava suoriutuu Jumalan tahdon mukaisesti.
  Tämä suoriutuminen osoitetaan suoriutumisella Rakkauden kaksoiskäskyn mukaisesti eli

  "Rakasta Herraa, Jumalaasi,
  koko sydämestäsi,
  koko sielustasi
  ja
  mielestäsi.


  Joh. 8:12
  Niin Jeesus taas puhui heille sanoen:
  "Minä olen maailman valkeus;
  joka minua seuraa,
  se ei pimeydessä vaella,
  vaan hänellä on oleva elämän valkeus".


  Jotta Jumalan maja voisi palata takaisin ihmisten keskelle ei Jumala pidä nyt majaansa ihmisten keskellä?

  Ilm.21:3
  Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;


  Ilm.5:2
  Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti:
  "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"

  Jeesus olisi ollut arvollinen avaamaan sinetit ja heti valmiudessa, mutta Jumala etsii nyt ihmisten keskuudesta arvollista, joka seuraamalla Jeesusta on arvollinen?

  (Arvollinen = edeskäypä = ihmisitä edeskäypä?)
  Joh.2:9
  Mutta kun edeskäypä maistoi vettä, joka oli muuttunut viiniksi, eikä tiennyt, mistä se oli tullut-mutta palvelijat, jotka veden olivat ammentaneet, tiesivät sen-kutsui edeskäypä yljän


  VastaaPoista
 4. Suoriutumalla lähimmäisen edestä kuin Jumalan tahto on ja Jeesuskin suoriutui osoittaa ihminen ymmärrystä totuudesta, jolloin Rakkaus muodostuu ihmisen ja Jumalan välille, jolloin kyse on itserakkaudesta jolla pelastuvan asema saavutetaan ja josta rakkauden kaksoiskäsky opastaa.

  Tällöin on suoriuduttu mielenalueella ja se vaikuttaa tällöin myös sydämenalueeseen joka on muodostunut rakkauudentila ja sen lisäksi tällöin kun mielenalue ja sydän on Jumalan tahdonmukaisessa tilassa vaikutus on sielunalueeseen, joka on se tavoitealue eli sielun pelastuminen, jolloin fyysisen elinajan aikainen tavoite on mahdollista saavuttaa.

  "Rakasta Herraa, Jumalaasi,
  koko sydämestäsi,
  koko sielustasi
  ja
  mielestäsi.


  -----------
  Mark. 8:36
  Sillä mitä se hyödyttää ihmistä,
  vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman,
  mutta
  saisi vahingon sielullensa?

  VastaaPoista
 5. Itsensä rakastamista ja itserakkautta ei pidä sotkea toisiina, ne ovat toistensa vastakohta. Itserakkaus kukoistaa lopunajoilla.

  2.Tim.3.
  1. Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
  2. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
  3. rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
  4. pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
  5. heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.
  6. Sillä niitä ovat ne, jotka tungettelevat taloihin ja pauloihinsa kietovat syntien rasittamia ja monenlaisten himojen heiteltäviä naisparkoja,
  7. jotka aina ovat opetusta ottamassa, eivätkä koskaan voi päästä totuuden tuntemiseen.
  8. Ja niinkuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin nuokin vastustavat totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä.
  9. Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.
  10. Mutta sinä olet seurannut minun opetustani, vaellustani, aivoitustani, uskoani, pitkämielisyyttäni, rakkauttani, kärsivällisyyttäni,
  11. vainoissa ja kärsimyksissä, samanlaisissa kuin minun osakseni tuli Antiokiassa, Ikonionissa ja Lystrassa. Mimmoisia vainoja olenkaan kärsinyt, ja kaikista Herra on minut pelastanut!
  12. Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi.
  13. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.
  14. Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,
  15. ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.
  16. Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,
  17. että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut.

  VastaaPoista
 6. Ihminen joka rakastaa itseään, rakastaa itseään sellaisena kuin Jumala on meidät luonnut ja tarkoittanut ja kokee siitä kiitollisuutta ja nöyryyttä.
  Itserakkaus ei saa estää todellista rakkautta

  Itserakkaus ei vain estä todellista rakkautta vaan myös tuhoaa sitä.

  Mitä "itse" on täynnä? ITSEÄ. Pelkoa. Epäuskoa. Epäluottamusta. Ristiriitaisia ajatuksia. Ristiriitaisia tunteita. Jumalattomia, itsekeskeisiä intohimoja ja haluja. Vihaa. Kipua... syvää kipua Kummittelevia tunteita ja muistoja. Valheita. Menestystä. Mainetta. Omaisuutta. Itsekorostusta. Kaiken todellisen rakkauden puutteen syy vaikuttaa olevan on keskittyminen sisäänpäin, omaan itseen, eikä ulospäin, Jumalaan ja toisiin ihmisiin.

  VastaaPoista