keskiviikko 10. marraskuuta 2021

SANOMA RAKKAALLENI; 10.11.2021.


 

Uskovan veljen saama Sanoma Herralta, 10.11.2021.

Tahdotko voiman. Tunnusta minut silloin ihmisten edessä niin saat voimaa. Minä vahvistan heikkoa henkeäsi minun voimallani. . Muistathan että minä kuljen edelläsi ja taivutan sydämet sinun edessäsi. Häpeään joutuvat ne jotka ovat uskottomat. Et sinä, sillä olet pitänyt kiinni minun Herraudestani sinun elämässäsi. Olen sinun kanssasi joka paikassa, luota sanaani joka vakuuttaa sinulle että et ole koskaan yksin. Kuljethan kanssani tämän suoran tien. Tasoitan tien sinun eteesi, saat iloita ja riemuita. Sinun tiesi on minun edessäni, sillä kuljen sinun edelläsi ja johdatan sinua. Joudu pian minun ristin juurelle, sillä sieltä aukeaa tie sinulle. En jätä sinua sillä olet minun omani. Tuo pettymyksesi minulle niin saat runsaasti toivoa ja luottamusta. Avaan vesilähteet sinulle erämaassa ja janosi tyydyttyy. Ruokin sinua elämän mannalla ja se on minun sanani. Et jää nälkäiseksi.

 

3 kommenttia:

  1. Uskoon kuuluu siis luottamus eli rohkea turvautuminen Kristukseen. Siihen kuuluu myös ymmärrys, myöntymys ja kuuliaisuus.

    Yksi asia on kuitenkin kaikkein tärkein. Tämä usko ei perustu meidän aloitteeseemme. Se on yksin Jumalan lahja, jonka hän on lahjoittanut meille kaikille ja jossa hän tahtoo meitä vahvistaa. Tämä pelastava usko ei perustu meidän kykyihimme tai suorituksiimme, eivätkä mitkään kompuroinnit omassa elämässämme sitä myöskään hävitä.

    VastaaPoista
  2. Varmuus on jotain, mitä kaikki haluaisimme. Silloin ei epävarmuudelle tai epäilyille jäisi tilaa tai mahdollisuutta nakertaa onneamme. Itseluottamus on kuitenkin kuin hiekalle rakennettu talo. Vain Kristuskalliolle rakennettu talo selviää. Siksi meidän ei tarvitsekaan luottaa omiin kykyihimme. Luottamus armoon riittää. Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme.…

    VastaaPoista