keskiviikko 1. joulukuuta 2021

SANOMA RAKKAALLENI; 1.12.2021.Uskovan veljen saama Sanoma Herralta; 1.12.2021.

 Vie viesti taivainen tähän maailmaan. Minun lapseni nääntyvät. Minä tahdon antaa heille elävää vettä. Te nousette vielä haudoista, te, sillä minä teen kuolleetkin eläväksi. Sillä minä tulen pian ja otan omani iankaikkiseen kirkkauteen, lapseni, sinä olet minun, taivas on sinua varten. Kuljetan sinua kädestä pitäen, älä katsele ympärillesi kaikkia vihollisen joukkoja. Silloin rupeat vajoamaan, siksi kiinnitä katseesi Ylkääsi Jeesukseen. Kun sinä otat minun sanani todesta, nouset silloin jalkeillesi ja minä vahvistan sinun askeleesi. Sinä saat kokea minun voimaani, sillä elän ja asun sinussa. Minä vien sinut kukkuloille, saat kohottaa kätesi iankaikkiseen kiitokseen. Asun kiitollisessa sydämessä, siksi olet pian perillä. Maailman loppukausi on alkanut, mutta sinä saat nostaa pääsi, sillä sinun vapautuksesi päivä on lähellä.

 

1 kommentti:


 1. Jer.8:
  1 "Siihen aikaan, sanoo Herra, otetaan Juudan kuningasten ja sen ruhtinasten luut, pappien ja profeettain luut sekä Jerusalemin asukasten luut pois heidän haudoistansa
  2 ja hajotetaan auringon, kuun ja kaiken taivaan joukon eteen, joita he rakastivat ja palvelivat, joita he seurasivat, etsivät ja kumartaen rukoilivat; niitä ei koota eikä haudata, vaan ne tulevat maan lannaksi.
  3 Ja kuolema on oleva halutumpi kuin elämä koko sille jäännökselle, joka jää jäljelle tästä pahasta sukukunnasta, kaikissa paikoissa, mihin minä karkoitan nämä jäljelle jääneet, sanoo Herra Sebaot.
  4 Ja sano heille: Näin sanoo Herra: Eikö se, joka lankeaa, nouse jälleen?
  Eikö se, joka kääntyy pois, käänny takaisin?

  5 Miksi kääntyy tämä kansa, Jerusalem, pois ainaisessa luopumuksessa? Miksi he pitävät kiinni petoksesta eivätkä tahdo palata?

  6 Minä olen tarkannut ja kuunnellut: he puhuvat sitä, mikä ei ole oikein;
  ei kukaan
  kadu pahuuttansa, ei ajattele: Mitä olen minä tehnyt! Kaikki he kääntyvät pois juosten juoksuansa, niinkuin orhi kiitää taistelussa.
  7 Haikarakin taivaalla tietää aikansa; metsäkyyhkynen, pääskynen ja kurki pitävät vaarin tuloajastansa,
  mutta
  minun kansani ei tunne Herran oikeutta.
  8 Kuinka saatatte sanoa: 'Me olemme viisaita, ja meillä on Herran laki'? Totisesti! Katso, valheen työtä on tehnyt kirjanoppineiden valhekynä.
  9 Viisaat saavat häpeän, kauhistuvat ja joutuvat kiinni. Katso, he ovat hyljänneet Herran sanan-mitä heillä on viisautta?
  10 Sentähden minä annan heidän vaimonsa vieraille, heidän peltonsa valloittajille.
  Sillä kaikki,
  niin pienet kuin suuretkin,
  pyytävät väärää voittoa,
  kaikki,
  niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta.

  11 He parantavat kepeästi tyttären, minun kansani, vamman, sanoen: 'Rauha, rauha!' vaikka ei rauhaa ole.
  12 He joutuvat häpeään, sillä he ovat tehneet kauhistuksia; mutta heillä ei ole hävyntuntoa, he eivät osaa hävetä. Sentähden he kaatuvat kaatuvien joukkoon,
  sortuvat,
  kun
  heidän rangaistuksensa tulee, sanoo Herra.
  13 Minä tempaan heidät peräti pois, sanoo Herra. Ei ole rypäleitä viinipuussa eikä viikunoita viikunapuussa, ja lehtikin lakastuu.
  Minä saatan
  hyökkääjät
  heidän kimppuunsa."
  14 "Miksi istumme alallamme? Kokoontukaa! Menkäämme varustettuihin kaupunkeihin, ja siellä hukkukaamme! Sillä Herra, meidän Jumalamme, hukuttaa meidät ja juottaa meille myrkkyvettä, sillä me olemme syntiä tehneet Herraa vastaan."
  15 "Odotetaan rauhaa, mutta hyvää ei tule, paranemisen aikaa,
  mutta
  katso,
  tulee peljästys!

  16 Daanista kuuluu hänen hevostensa korskunta, hänen orhiensa hirnunnasta vapisee koko maa. Ja he tulevat ja syövät maan ja kaiken, mikä siinä on, kaupungin ja siinä asuvaiset.
  17 Sillä katso, minä lähetän teidän sekaanne käärmeitä, myrkkyliskoja, joihin ei lumous tehoa, ja ne purevat teitä, sanoo Herra."

  18 Missä on virvoitus minun murheeseeni?

  Minun sydämeni on sairas.

  19 Katso, tyttären, minun kansani, huuto kuuluu kaukaisesta maasta: "Eikö Herra ole Siionissa, eikö ole siellä sen kuningas?" Miksi he ovat vihoittaneet minut jumalankuvillansa, muukalaisten turhilla jumalilla?

  20 Ohi on elonaika, lopussa kesä, mutta ei ole meille apua tullut.

  21 Tyttären, minun kansani,
  murtumisen tähden
  olen minä murtunut,
  minä käyn murheasussa, (säkkipuku?)
  kauhistus on minut vallannut.

  22 Eikö Gileadissa ole palsamia,
  e i k ö siellä ole p a r a n t a j a a?

  Vai miksi

  eivät tyttären, minun kansani, haavat kasva umpeen?

  VastaaPoista