tiistai 28. joulukuuta 2021

"SYNNYTYSTUSKAT"

  Rauhaa teille ...

Eilen aamuna näin unen jonka loppu joka oli outo ja pelottava. Tulin paikkaan jossa kapea tie/ polku kulki synkän metsän keskellä. Se oli päällystetty asfaltilla. Sen molemmissa reunoissa oli valtavat muurit ja niiden yli ei nähnyt kuin vähän kuusien ja puiden latvoja. 🌲🌳🌲 Se kävi mutkaiseksi ja aina vain kapeammaksi ja pimeämmäksi. Ymmärsin äkkiä että tätä ei ole hyvä kulkea sillä jos jotain tulee vastaan tuolta tieltä ei pääse pois vaan joutuu ansaa. Ei voi tietää mitä on vastassa? Päätin etten jatka matkaa vaikka ensin olin innoissani ja rohkea. Käännyin takaisin ... sitten uni loppui ja jäin sitä ihmettelemään. Maailma pimenee pimenemistään...🤔

 .. nuo muurit oli harmaasta kivestä tehtyjä ..oli kuin olisi kulkenut tunnelissa jossa ei ole kattoa.

 Olen myös miettinyt tuota vähän aika sitten näkemääni Israelin karttaa ja siinä olevaa vaaleanpunaista ruusua. https://sinettisormus.blogspot.com/2021/12/herran-temppelista-virtaavat-vedet.html 

 Sitä reittiä Israelin jäännös lennätetään Petran aavikkokaupungin suojiin. N. 3milj ihmistä. Muu Israel kuolee. 

🌹 Ruusu on juutalaisten ja Israelin symboli. Ilm. 12 luku jossa morsian meni erämaahan... Uskovien vaino tulee lisääntymään, niin että lopulta Kristuksen morsian joutuu piiloutumaan. Mielevä näkee vaaran ja piiloutuu. Tulee tulva saatanan toimesta, vaimo (Israel) lennätetään suojaan. Maa auttaa vaimoa ja nielee virran. 

Tuo kohta meressä olisi sama josta Mooses vei Israelin kansan yli ... Tuntuu kuin Jumala haluaisi kertoa ja valmistaa johonkin joka on jo meille aikoja ennustettu ..

Tänä aamuna näin unta että olin raskaana ja synnytys kivut oli kovat. Olin työtoiminnassa ja mieheni oli myös siellä. Ajattelin että pitäisi lähteä, mutta miehelläni ei ollut kiire ja teki minulle vuoteen jos synnytys alkaisi. Eräs mies ohjaajakin oli siellä ja kaikki oli hyvin iloisia ja tulivat toimeen keskenään. Vain minulla oli hyvin vaikeaa kipujen kanssa. Sitten lähdimme kuitenkin lopulta  kotiin. Sanoin vielä lähtiessä että lapsi voi syntyä koska tahansa ..kivut oli niin kovat. 

Kotia päästyä mieheni alkoi taas touhuta omiaan ja ymmärsin että hän tahtoi että siitä tulisi koti synnytys. Kohta luoksemme tuli uskova sisar  ja oloni siitä helpottui ja sanoin tälle rakkaalle sisarelleni :

-" ..nythän minulla ei ole mitään hätää. Sinähän voit auttaa minua synnyttämään. Uskotko että se vielä sinulta onnistuisi?"

Sisar vastasi että eiköhän tuo vielä sen verran ole muistissa ...

Sitten uni loppui. Mutta koko aamun tuota näin ja välillä hetkeksi heräsin ja kun taas nukahdin synnytys jatkui. Lapsen syntymää en ehtinyt nähdä. Ehkä tämä kuvastaa että olen tai olemme suuren muutoksen edessä, kivut oli kovat... noihin uneni synnytystuskiin:

"Synnytystuskat”, joista Herra Jeesus varoitti, lisääntyvät. Hän sanoi, että lopun merkit olisivat kuin synnytyskivut ennen vauvan syntymää (Matt. 24: 8). Aivan kuten ne lisääntyvät taajuudessa ja voimakkuudessa, niin myös ennustetut merkit, kun lähestyy Hänen paluunsa aika.

Mary did you know:  https://youtu.be/-Uki0dkthzI 

***************

LUOMAKUNNAN SYNNYTYSTUSKAT

"...ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua" (Mat.24:7-8).

"...ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälän­hätää monin paikoin ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä...Ja on oleva merkit auringossa ja kuus­sa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoi­vo, kun meri ja aallot pauhaavat" (Luuk.21:11, 25).

"Niin Jeesus sanoi heille: 'Totisesti minä sanon teille: siinä uudestisyntymisessä, jolloin Ihmisen Poika istuu kirk­kautensa valtaistuimelle, saatte tekin, jotka olette minua seuranneet, istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa'." (Mat.19:28).

Messiaan tulemuksen merkkeihin kuuluvat myöskin merkit luomakunnassa. Näitä ovat mm. monin paikoin esiintyvä nälänhätä, suuret maanjäristykset, rutto eli kulku­taudit ja poikkeukselliset sääilmiöt (monien tutkijoiden mielestä nykyiset poikkeukselliset sääilmiöt johtuvat suu­relta osin ihmisen teollisen ym. toiminnan aiheuttamasta kiihty­nees­tä kasvi­huoneil­miöstä ja sen tuomasta maapallon jatkuvas­ta läm­penemi­sestä), kuten myrs­kyt, pyör­re­myrs­kyt, toi­saal­ta anka­rat talvet ja raemyrs­kyt ja toisaalta kui­vuus ja helle­aal­lot sekä tähti­taivaalla olevat poikkeuksel­liset ilmiöt aurin­gossa, kuussa ja tähdis­sä (Monien mielestä merkit aurin­gossa, kuussa ja tähdissä tarkoittavat myös merkittä­viä tapahtu­mia niiden valtioiden kohdalla, joiden lipuis­sa tai vaa­kunoissa esiintyy aurinko, kuu tai tähdet, kuten. esim. Kiinan ja USA:n tähtili­put, Japanin nouseva aurinko ja monien islamilaisten valti­oiden (esim. Turkki) liput, joissa esiintyy kuu) (Job.38:22-23; Jer.23:19-20; Joo­el.1). Kriiti­kot voivat sa­noa, että on­han nälänhätää ja maa­järistyksiä ja muita luonnonilmiöitä ollut kautta maail­man histo­rian ja se on totta. Se mitä lopun ajalla tapahtuu luo­makun­nas­sa Messi­aan tulemuk­sen merkkei­nä, on kui­ten­kin hyvin poik­keuksel­lista ja suu­ressa mitta­kaa­vassa tapah­tu­vaa, niin että ihmi­set tulevat ole­maan pelon ja epätoi­von vallassa niiden täh­den.

Nämä kaikki ovat Jeshuan ennustamia luomakunnan syn­ny­tystuskia, joiden kautta maailma ja koko luomakunta tulee uudestisyntymään paratiisitilaan Messiaan hallitse­maa valtakuntaa varten. Tulevassa rauhanvaltakunnassa, para­tiisival­ta­kunnassa, Messias tulee hallitsemaan ylös­nous­seiden pyhiensä kanssa ja Karitsan 12 apostolia saavat hallita Israelia 12 valtaistuimella. Mitä lähemmäksi käymme luo­ma­kunnan uudestisyntymistä, sitä suuremmiksi käy­vät nämä luomakunnan synnytystuskat, kunnes niiden kautta syntyy Messiaan 1.000-vuotinen rauhanvaltakunta maan päälle (Jes.11:1-11; Ilm.20:1-6).

********************

Tälläisiä uneni herättämiä ajatuksia tänään ... ottakaa tai jättäkää.

Kiitos Jeesus Kristus että Sinä ohjaat ja johdattaa meitä Sinun Armosi ja Rakkautesi ja Tahtosi mukaan.

Amen. 🙏👑

 

12 kommenttia:

 1. Aamen rakas siskoni sinetti. Näin koen itsekin tämän ajan merkit. lopunajan tuskat ovat alkaneet. Vuosi sitten Herra puhui jo minulle, että tämä 2020 vuoden joulu oli viimeinen vanhanajan joulu. siitä eteenpäin kaikki ovat tätä nwo hömpötystä, jota ei voi enää pysäyttää.

  t:Tuula1

  VastaaPoista
 2. Amen Tuula.💖 Kiitos vahvistuksesta. 💖👑

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen unesi synkästä metsästä ja kovasta tiestä kuvaa maailmaa, ja sen suuntaa ja sen muutosta kovemmaksi, synkemmäksi.

  Toinen unesi "synnytyskivuista" olisi seurakuntaa tarkoittava, joka"raskaana ollessaa" kuvaisi ODOTTAMISTA, ylösottoa.

  "Mies/miehesi", eli Jumala, oli koko ajan kanssasi, myös siellä työtoiminnassa, josta sinä itse olit "hosumassa" pois, ennen aikojaan..

  "Kotisynnytys" vahvistaisi sitä symboliikkaa ettei kyseessä ole normaali fyysinen synnytys vaan hengellinen.

  Tuohon tulkintaasi Israelin kuskaamisesta Petraan en usko....

  VastaaPoista
 4. Tuo "tulkintani" Petrasta,ei ollut minun omaa tulkintaa, vaan erään uskovan veljen, joka innostui tutkimaan asiaa.Lisäsin sen tekstiini, sillä en halunnut sitä väheksyä. Siinä on paljon "pointteja/mietittävää".
  Näen tuon hyvin laaja alaisena ilmoituksena, kuin palapeli joka on täyttymässä.Synnytyskivut oli todella kovat joten "aika/syntymä" on lähellä.
  Jumala myös vahvisti itse tuolta työtoiminnasta pois jäännin. Kun itse laskin irti tuosta toiveesta/ tahdostani, astui Jumalan tahto voimaan ja Hän vapautti minut. Nopea muutos ja vastaus tapahtuu, kun uskaltaa laskea irti omista haluamisistaan ja jättää asiat Jumalan tahtoon. Itsessä emme voi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia selvä.

   Oletko siis jäänyt kokonaan pois työtoiminnasta ? Vai, oliko kyse tulevasta ?

   Poista
  2. Minulla oli marraskuun lopulla palaveri sossun ja työkkärin kanssa ja he ehdottivat että ei jatketa enää sopimusta jos se minulle käy? Jäin aivan suu auki ja ilmoitin että käy. Nyt olen siitä vapaa. Se ei ollut enää oma pyyntöni.

   Poista
 5. ps. kysyin sisältä ja TE-työntekijältä saanko todistaa tästä ja he tahtoivat ja lopulta iloitsivat kanssani että saivat kuulla tuon rukousvastauksen.
  Jumala piti minua vuoden tahto koulussa ja tämä oli siitä palkkio. Meidän tulee jättää kaikki asiamme Jumalalle, Hänen tahtoonsa. Päästää irti ja levosta käsin ihailla Hänen tekojaan.

  VastaaPoista
 6. Jakeessa 7 ilmoitetaan, että ennekuin siionille (Israelin pelastuvat) tulee synnytystuskat niin heille syntyy lapsi eli lopunajan lopun messias, joka on ihmisen pojan kaltainen eli ihmisistä edeskäypä.
  Tämän jälkeen siionin eli pelastautuvien synnytystuskat alkavat, koska ihmisen pojan kaltainen eli lopunajan lopun messias heitä ja kaikkia muita vielä totuudesta muistuttaa?
  Siionin synnytystuskat alkavat arviossani 1.5.2022 - kestäen 7-vuotta, kuitenkin vuosi kerrallaan, koska kyse on vertauksellisesta kaupungin piirityksestä jota kaupunkia kierretään 7 kertaa, yhden kierroksen kestäessä yhden vuoden?
  Jos siis haluat olla siionilainen eli pelastuva, tulee totuus tavoittaa, koska synnytystuskat ovat vertausta siitä, että et ole vielä pelastuvan asemassa?


  Jes.66:
  7 Ennenkuin
  Siion kipuja tuntee,
  hän synnyttää;
  ennenkuin
  hänelle tuskat tulevat,
  hän saa poikalapsen.

  8 Kuka on sellaista kuullut, kuka senkaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa? Siionhan tunsi kipuja ja samalla jo synnytti lapsensa.
  9 Minäkö avaisin kohdun sallimatta synnyttää, sanoo Herra, tahi minäkö, joka saatan synnyttämään, sulkisin kohdun?
  10 Iloitkaa Jerusalemin kanssa ja riemuitkaa hänestä kaikki, jotka häntä rakastatte; iloitsemalla iloitkaa hänen kanssaan, te, jotka olette hänen tähtensä surreet,
  11 että imisitte ja tulisitte ravituiksi hänen lohdutuksensa rinnoista, että joisitte ja virkistyisitte hänen kunniansa runsaudesta.
  12 Sillä näin sanoo Herra: Minä ohjaan hänen tykönsä rauhan niinkuin virran ja kansojen kunnian niinkuin tulvajoen. Ja te saatte imeä, kainalossa teitä kannetaan, ja polvilla pitäen teitä hyväillään.
  13 Niinkuin äiti lohduttaa lastansa, niin minä lohdutan teitä, ja Jerusalemissa te saatte lohdutuksen.
  14 Te näette sen, ja teidän sydämenne iloitsee, ja teidän luunne virkistyvät kuin vihanta ruoho; ja Herran käsi tulee tunnetuksi hänen palvelijoissansa, mutta vihollistensa hän antaa tuntea vihansa.
  15 Sillä katso, Herra tulee tulessa, ja hänen vaununsa ovat kuin myrskytuuli; ja hän antaa vihansa purkautua hehkussa ja nuhtelunsa tulenliekeissä.
  16 Herra käy tuomiolle kaiken lihan kanssa tulella ja miekallaan; ja Herran surmaamia on oleva paljon.
  17 Jotka pyhittäytyvät ja puhdistautuvat puutarha-menoja varten, seuraten miestä, joka on heidän keskellänsä, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhottavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu, sanoo Herra.
  18 Minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa. Aika tulee, että minä kokoan kaikki kansat ja kielet, ja he tulevat ja näkevät minun kunniani.

  VastaaPoista
 7. Varoitus lopunajan lopun eksyneille, jotka itseään pelastuvina pitävät.

  Valit. 4:3
  Aavikkosudetkin taritsevat nisiänsä, imettävät pentujansa;
  mutta
  tytär, minun kansani,
  on tullut tylyksi
  kuin
  kamelikurki erämaassa.

  VastaaPoista
 8. Kun leijona on tehnyt työnsä.

  Jes.35:
  1 Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin lilja.
  2 Se kauniisti kukoistaa ja iloitsee ilolla ja riemulla. Sille annetaan Libanonin kunnia, Karmelin ja Saaronin ihanuus. He saavat nähdä Herran kunnian, meidän Jumalamme ihanuuden.
  3 Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet.
  4 Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät."
  5 Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.
  6 Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa; sillä vedet puhkeavat erämaahan ja aromaahan purot.
  7 Hehkuva hiekka tulee lammikoiksi ja kuiva maa vesilähteiksi. Aavikkosutten asunnossa, missä ne makasivat, kasvaa ruoho ynnä ruoko ja kaisla.
  8 Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy-eivät hullutkaan.
  9 Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.
  10 Niin Herran vapahdetut palajavat ja tulevat Siioniin riemuiten, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.

  VastaaPoista
 9. Asfaltilla päällystetty tie jota reunustaa syntisen kaupungin muurit on nykyihmisen keinotekoinen elinpiiri, joka on syntiin nyt uponnut ja se tie vie ymmärtämättömät eksyksiin ja odottavalle tuomiolle.

  Ymmärtämättömyyttään eksyneen on tarkoitus kääntyä katumuksessa totuudentielle ja kun totuuden alku on tavoitettu, voi alkaa lähentymään koko totuutta tarkoituksena tavoittaa koko totuus.

  Tämä totuuden tie on Jesaja 35:8 mainittu "Pyhä tie".

  Lopunajan lopussa tästä Pyhästä tiestä muistutetaan eksyneitä, jotka kuljeksivat muita teitään
  ja Pyhälle tielle on tulijoita niin, että se on jatkossakin arvoisensa valtatie.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.