lauantai 11. joulukuuta 2021

VIRRAN VEDET, VALTAVAT JA SUURETHerra olkoon meidän kanssamme....

Tänään, kun heräsin aamuiseen rukoukseen, Sain nähdä kuvan, jossa meren pinta alkoi kuohuamaan ja kohta nousi korkea hyökyaalto. Se kohosi korkeana ja uhmakkaana ja sen kulkusuunta kuvassa oli oikealta vasempaan. Löysin unisymboliikkaa hyökyaallosta. Tosin se minkä näin ei ollut uni, vaan kuva/ näky. Uskon tämän olevan varoitukseksi. Kansat jo kuohuu kuin tuo meri ja kohta on nouseva tuo hyökyaalto, koska kansoina olemme unohtaneet Jumalan ja kaikki muu on tullut meille tärkeäksi. On vain pieni osa meistä, jotka vielä uskomme elävään Jumalaan, Jeesukseen Kristukseen.

" Korkea hyökyaalto on luonnonvoima, jolla voi unissa olla potentiaali jopa odottamattomaankin turvallisuuden tunteen poispyyhkäisemiseen. Hyökyaallon näkeminen unessa voi siten kuvata valtaisaa tunnetta tai mahdollista tuntematonta uhkaa, joka kaipaa välitöntä huomiota unennäkijän alitajunnassa. Hyökyaalto voi myös viedä mennessään vanhoja ja toimimattomia uskomuksia, itsetuhoisia tapoja sekä kielteisiä tuntemuksia – uudet alut saattavat odottaa unennäkijää uusissa paikoissa."

PROFETIA; 14.10.2021:  https://www.youtube.com/watch?v=wPH7zucwoRE

 

Jesaja 8.

Assurin hyökyaalto Juudaan

5. Herra puhui minulle jälleen ja sanoi näin:6. "Koska tämä kansa halveksii Siiloahin hiljaa virtaavia vesiä ja iloitsee Resinin ja Remaljan pojan kanssa,7. niin katso, Herra antaa vyöryä heidän ylitseen virran vedet, valtavat ja suuret: Assurin kuninkaan ja kaiken hänen mahtinsa. Virta nousee yli kaikkien uomiensa ja tulvii yli kaikkien äyräittensä.8. Se tunkeutuu Juudaan, peittää tulvallaan maan, ulottuu kaulaan saakka. Se levittää siipensä, se täyttää sinun maasi, Immanuel, laidasta laitaan."9. Nostakaa sotahuuto, kansat, kuitenkin kukistutte. Kuulkaa, kaikki maan ääret: varustautukaa, kuitenkin kukistutte, varustautukaa, kuitenkin kukistutte.10. Tehkää yhdessä suunnitelma: se raukeaa, solmikaa sopimus, ei se menesty, sillä Jumala on meidän kanssamme.  Joh.5:24. Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.   Amen!  Kääntykää Herran puoleen, kun vielä voitte!   Jesaja 55:  6. Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on.    

3 kommenttia:

 1. Myrsky nousee Herran edellä?


  https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?ref=1.+Kun.+19%3A11&rnd=1639216314133

  Mooses halkaisi meren kulkea, mutta nyt halkaistaan kallio, josta kulkea.
  Halkaisijana, (josta pelastautuvien kulkea) on arvollinen, joka avaa tehtävässään mm. ilmestyskirjan sinetit?

  VastaaPoista
 2. Sain juuri postia eräältä rakkaalta, uskovalta siskolta. Oli käynyt lukemassa tämän päivän tekstini ja hänelle nousi tämä, joka kannattaa huomioida:

  "Tuli mieleeni myös Palman saaren tulivuoren purkaus, se on jo kestänyt
  yli kaksi kuukautta. Tutkijat ovat sitä mieltä että saari tuhoutuu.
  Ja nostattaa mega aallon. Joka huuhtelee koko Amerikan itä rannikkoa.
  Ja muita ranta valtioita. Olen rukoillut ihmisten puolesta keitä tämä
  tuho kohtaa.

  Tämä on niin järkyttävä asia monelle kun se tapahtuu. Kun ihmiset ovat
  kääntäneet selkänsä Jumalalle."

  VastaaPoista
 3. 1. Kuninkaiden kirja 19
  5 Ja hän paneutui maata ja nukkui kinsteripensaan juurelle. Mutta katso, enkeli kosketti häntä ja sanoi hänelle: "Nouse ja syö".
  6 Ja kun hän katsahti, niin katso, hänen päänsä pohjissa oli kuumennetuilla kivillä paistettu kaltiainen ja vesiastia. Niin hän söi ja joi ja paneutui jälleen maata.
  7 Mutta Herran enkeli kosketti häntä vielä toisen kerran ja sanoi: "Nouse ja syö, sillä muutoin käy matka sinulle liian pitkäksi".
  8 Niin hän nousi ja söi ja joi. Ja hän kulki sen ruuan voimalla neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä Jumalan vuorelle, Hoorebille, asti.
  9 Siellä hän meni luolaan ja oli siinä yötä. Ja katso, Herran sana tuli hänelle; hän kysyi häneltä: "Mitä sinä täällä teet, Elia?"
  10 Hän vastasi: "Minä olen kiivailemalla kiivaillut Herran, Jumalan Sebaotin, puolesta. Sillä israelilaiset ovat hyljänneet sinun liittosi, hajottaneet sinun alttarisi ja tappaneet miekalla sinun profeettasi. Minä yksin olen jäänyt jäljelle, mutta minunkin henkeäni he väijyvät, ottaaksensa sen."
  11 Hän sanoi: "Mene ulos ja asetu vuorelle Herran eteen".
  Ja katso, Herra kulki ohitse,
  ja suuri ja raju myrsky,
  joka halkoi vuoret ja särki kalliot,
  kävi Herran edellä;
  mutta ei Herra ollut myrskyssä. Myrskyn jälkeen tuli maanjäristys; mutta ei Herra ollut maanjäristyksessä.
  12 Maanjäristyksen jälkeen tuli tulta; mutta ei Herra ollut tulessa. Tulen jälkeen tuli hiljainen tuulen hyminä.


  https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Kun.+19%3A1&rnd=1639245221289

  --------------------
  Jae 12 "tulen jälkeisellä hiljaisella tuulen hyminällä" viitataan luomiskertomuksen alkutilaan, jossa sen mainitaan olevan Jumalan henki?

  1. Mooseksen kirja 1
  1 Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
  2 Ja maa oli autio ja tyhjä,
  ja pimeys oli syvyyden päällä,
  ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.

  VastaaPoista