maanantai 4. toukokuuta 2020

RUKOILE ISÄÄSI, JOKA ON SALASSAHerran Rauhaa.

Tänään, aamulla, kun olin rukouksessa ja ajattelin kohta nousevani vuoteeltani, näin kuvan jostakin kallioluolasta.
Näin valkopukuisen seisovan tuon oviaukolla, jossa oli kallioiset seinät ja siinä kohotettu kivikieleke seinässä. Sen kivikielekkeen päällä tuo valkopukuinen seisoi kädet kohotettuina.
Hänen kanssaan oli ihminen siinä edessään, lattialla, levossa istuen, jotain allaan, ehkä vuode ...
Kuva oli kaunis, mutta aika pieni ja siksi on vaikeaa kuvata sen yksityiskohtia.
Mietin mitä Sana tällaisesta kertoo? Minulle nousi mieleen Johannes Patmos saarella, jossa sai enkeliltä tuon Ilmestyskirjan Sanoman. Sitä katsoin ja tutkin, mutta sitten koin että Matteuksen 6 luku kertoo tästä jakeissaan paremmin.
Siinä kehoitetaan meitä rukoilemaan kammioissamme, muilta salassa ja siihen on nyt mitä otollisimmat hetket.

6. Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
7. Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
8. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
9. Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
10. tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;
11. anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
12. ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
13. äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta,
14. Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
15. mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.
Matt.6.

Herra Siunatkoon meitä ja olkoon meille armollinen!
Uskovan veljen saama Sanoma rakkaalle, samaiseen aamuun:


160.💝4.5.2020. Minä annan sinulle voiman kullekin päivälle. Saat iloita minun voimasta , sen puen päällesi. Kaiken sinä voit hänessä joka sinua vahvistaa. Vaikka tummat pilvet peittävät taivaan, niiden läpi loistaa luojan aurinko. Aina on sinulle rakkaani avoin taivas. Saat iloita minun läheisydestäni, sillä minä olen voimallinen Jumala, mikään ei ole minulle mahdotonta. Rakkaani, minä laitan sanat sinun suuhusi ja saat uskolla puhua minusta ja todistaa siitä kuinka uskollinen olen. Sanani saa itää sinussa ja se tuottaa uskon hedelmää. Vaikka et näe huomiseen, luota minuun, sillä saat joka päivä iloita minun edessäni. Ei kukaan joka laskee kätensä auraan ja katsoo taakseen ole sovelis taivasten valtakuntaan. Älä mieti menneitä, muista vain ne armoteot Jeesuksessa , joka olen pelastanut sinut syvästä synnin suosta. Rakkaani, eikö olekin ihana seisoa Kristus kalliolla. Se ei koskaan murru. Saat seisoa vakaana ja lujana. Muista kukaan ei voi murtaa sinua kun sydämesi kuuluu Jeesukselle. Sinä saat juurtua syvälle Kristukseen ja olla todistuksena monille. Iloitse aina saat avun ylhäältä. Juo sitä elävää vettä joka virtailee armon istuimesta sinun hyväksesi. Kun juot elävää vettä sinun ei koskaan enää tule jano. Lähde parhain kumpuilee sinun hyväksesi tartu kiinni elämän lähteeseen.

3 kommenttia:

 1. Kysyisin sinulta Sinettisormus että oletko täytetty Pyhällä Hengellä ja onko sinulla armolahjoja?

  VastaaPoista
 2. Kyllä, Kristuksen Pyhä Henki on minussa. Itse en ole mitään, mutta Hän Hengensä kautta vahvasti ohjaa ja johdattaa.
  Minulla on ainakin profetaalinen armonlahja ja myös henkien erottamislahja jossain määrin. Puhun ja laulan myös kielillä.
  Monasti minulta on pyydetty että ennustaisin ihmisille tulevaisuutta, mutta joudun vastaamaan, että en ole ennustajaeukko, vaan sen minkä saan, jos kulloinkin saan, se tulee Herralta.

  6. Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä,
  7. juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen.
  8. Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen.
  9. Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti,
  10. ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää,
  11. ja hänessä te myös olette ympärileikatut, ette käsintehdyllä ympärileikkauksella, vaan lihan ruumiin poisriisumisella, Kristuksen ympärileikkauksella:
  12. ollen haudattuina hänen kanssaan kasteessa, jossa te myös hänen kanssaan olette herätetyt uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala, joka herätti hänet kuolleista.
  Kirje Koloss.2.

  VastaaPoista
 3. Pyhä Henki tuo Jumalan hyvyyden ja Kristuksen rakkauden meidän keskellemme. Ilman eläväksi tekevää Henkeä emme voi uskoa emmekä lähestyä Kristusta. Pakenemme Jumalaa ja käännymme hänestä pois. Pyhä Henki kutsuu meitä ja synnyttää meissä uskon ja uuden elämän. Hän antaa meille Kristuksen kaikkine lahjoineen ja varjelee meidät oikeassa uskossa.

  VastaaPoista