tiistai 19. toukokuuta 2020

OTTAKAAMME KETUT KIINNI, PIENET KETUT

Kuva


Kork.V. 2:15 Ottakaamme ketut kiinni, pienet ketut, jotka viinitarhoja turmelevat, sillä viinitarhamme ovat kukassa.

Tämän tärkeän ilmoituksen sai eräs uskova sisar viikonloppuna.
Todella, ottakaa nyt kiinni nuo ketut, joita tänään jaloissamme juoksee.
Ne on maailman kettuja, jotka suloisuudessaan yrittää eksyttää meitä olemasta Herramme kasvojen edessä, olemasta Hänen Sanansa ääressä, tekemästä työtä Hänelle.
Nuo ketut on omia himoja ja halujamme, jotka tuhoavat uskon hedelmämme, viinitarhassa, uskon elämässämme.
Ne ketut, haluaa lamauttaa meidät ... SIIS OTTAKAA KIINNI NUO KETUT! JOTKA ESTÄVÄT HENGELLISTÄ ELÄMÄÄMME JA USKOAMME!
Amen.


https://malm.vuodatus.net/lue/2014/09/pienet-ketut
Siksi olkaamme tarkkoja valheketun suhteen, että nitistämme sen heti, kun se tulee lähellekin. Ettei se saa viedä meiltä Elämän kruunua. Jumala haluaa totuutta salatuimpaan saakka.
Niin ottakaamme pienet ketut kiinni, ennen kuin ne kasvavat suuriksi, jolloin niitä on vaikea saada pois. Heti, kun huomaamme, että joku kettu yrittää tehdä pesää sydämeemme, ottakaamme se kiinni, ettei se saa turmella viinitarhaamme.


Uskovan veljen Sanoma tänään:

163.💝 19.5.2020.  Kuninkaasi Kristus katselee sinua. Annathan hänen katseensa tutkia sinut läpikotasin. Hän tietää sinusta kaiken, hän tietää kaiken sinusta. Antaudu siis hänelle koko sydämestäsi, sillä hän HALAJAA henkeä jonka on sinuun laittanut. Tahdothan että kuninkaasi saa mielisuosion sinun elämästäsi. Kaikki mitä tarvitset on hänessä, hän rakastaa sinua ja tahtoo sinun parastasi. Tarvitset joskun ojennustakin, älä silloin pakene vaikka sattuukin, sillä Kuninkaasi tietää sinua paremmin ja hänen tiensä on niin paljon korkeampi kuin ihmisten tiet. Jeesus, tämä rakas nimi on talletettu sydämeesi, älä päästä hänestä koskaan irti, sillä siinä on elämän lupaus sekä tämän ajan, että iankaikkisuuden. Antaudu minulle, sinun rakkaalle Yljällesi Jeesukselle. Voi jos voisit käsittää hänen suuren rakkautensa, hän joka rukoilee alati sinun puolestasi. Tunnusta minut ihmisten edessä, niin sinutkin tunnistetaan taivaan edessä. Et sinä saa pelätä mitään, sillä Herrasi on voittanut kaiken pelon. Iloitse rakkaani, saat tulla pian minun luokseni, sillä aikaa on totisesti vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.