torstai 21. toukokuuta 2020

KILVOITTELU SYNTIÄ VASTAAN

Kuva


Rauhaa.

Aamuisessa rukous hetkessä Herrani kanssa, sain nähdä kuvan, jossa oli iso pystykori, jonka sisässä oli pystyssä sinilapaisia sählymailoja ja niiden kanssa siinä oli punaharjainen katuharja/ rappuharja.
Nousin ylös ja mietin tuota kuvaa, jonka olin jo aikonut hylätä, mutta se alkoi minua puhuttamaan.
Elämämme on usein yhtä " sählyä tai sähläilyä ". Siksi juuri tuo peli on hyvin vertauskuvallinen siihen.
Ymmärsin, että tässä taas puhutaan meille kilvoituksesta ja monikossa, sillä olihan siinä monta mailaa.
Mailojen sininen lapa kertoi minulle kilvoittelusta taivasten valtakuntaa varten ja tuo punaharjainen katuharja, oli Jeesus itse, joka teki työtään meitä puhdistaen ja antaen meille siihen voimaansa. Kaiken tämän Hän teki jo puolestamme ristintyöllään, vuodattaessa verensä meidän vuoksemme.
Näin tämä näky minulle kertoi, näin sen tulkitsin.


Löysin tähän hyvän tekstin, jonka tässä teillekkin jaan, LUE LINKISTÄ ENEMMÄN: https://ajankohtainen.wordpress.com/201 ... lvoittelu/
Kilvoitteluun kuuluu taistelu syntiä vastaan omassa elämässämme. Gal. 5:19-21 kuvaa niitä lihan tekoja, jotka ovat meille luontaisia, ja joista meidän tulee tehdä parannusta: ”Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.”

Siunattua Helatorstai päivää teille kaikille, olette rakkaat!


Kuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.