torstai 23. toukokuuta 2019

PYHITYTÄÄN JEESUKSELLE KRISTUKSELLE!!!Tämä oli pakko teillekkin jakaa, niin vahvaa Profetiaa tuli nyt katso7 Veljemme kautta, Kristukselta. Samaan aikaan sain valtavan tarpeen KIITTÄÄ HERRAA!!! Pyhä Henki PUHUU :

"Kutsun kansaani pyhittymään minulle ja eroamaan maailman hengestä . Jos minun kansani nöyrtyy ja he etsivät minun kasvojani niin minä teen heidän maansa jälleen terveeksi. Tahdon kansani tekevän täyttä totta tällä ristintiellä. Tahdon antaa tälle maalle väkevän herätyksen, mutta se riippu teistä seurakunnastani. Laittakaa pois kaikki erimielisyydet ja tulkaa yhdessä. Minun kansakseni luopukaa oikeassa olemisesta ja liittykää yhteen niin osoitan kirkkauteni tälle kansalle. Jeesukselle Krisukselle ei mikään ole mahdotonta. Olette rukoilleet herätystä annan sen kun suostutte minun kuuliaisuuteeni ja pyhittäydytte laittaen pois maailman hengen. Olkaa rohkealla mielellä minä vastaan kansani rukouksiin. Niin monet ovat rukoilleet pitkän aikaa ja minä olen valmis sen toteuttamaan. Tulkaa iloalla minun eteeni ja näyttäkää tälle känsalle tilo Herrassa on teidän väkevyytenne. Tarvitsen jokaista omaani, siis liittyykää yhteen seurakuntana, laittaa pois erimielisyydet ja olkaa yksimielisiä. Kun perusta on Golgatan risti, mikään vihollisen valta ei kestä edessänne. Minä tulen pian, tahdotteko tehdä minun tahtoni kun on kysymyksessä koko teidän maanne kohtalo? Olkaa aina valmiit vastaamaan uskonne perustusta jokaiselle joka sitä kysyy. Minä todella teen kansallenne hyvää kun käännytte minun puoleeni. Tahdothan seurakuntani valmistautua suureen hääjuhlaan ja viedä sinne suuren määrän tätä kansaa."
Kommenttini katso7 veljelle:
"Amen. Tahdon.
Juuri äsken, varmasti samaan aikaan, kun katso7 veljeni laitoit tämän Sanoman, minulle nousi sydämelleni valtava tarve kiittää Jumalaa, kaikesta siitä, mitä Hän on koko elämäni aikana antanut ja sitä mitä olen saanut edelleen jakaa teille. Se KIITOS on valtava, sillä Jeesus Kristus on täyttänyt elämäni jo lapsuudestani asti. Olen saanut juurtua Häneen. Pidin Kiitos rukouksen, samaan aikaan kun tämä Sanoma tuli Pelastussanomaan.
KIITOS JEESUS!!!

Nyt on Pyhä Henki vahvasti ylläni ... kiitos."
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.