torstai 23. toukokuuta 2019

KUOLEMA ON NIELTY JA VOITTO SAATU

Kuva

Sain kysymyksen eilen illalla eräältä uskovalta veljeltäni:

- "Sinulle tulee puhelu" , 11.7.2018
Sinetti, joko tuo puhelu on tullut?


Nuo olivat tuolloin saadut tiedonsanat.
Hyvä muistutus. Mietin, onko se tullut? Itse asiassa on tullut montakin puhelua, joka olisi ehkä voinut olla tuo puhelu? Tiedän, että henkimaailmassa tuo tiedetään ja olen mielestäni reagoinut niihin tarvituilla tavoilla. Ne ovat koskeneet monesti juuri näitä uskon asioita.
Mutta kun muistelin tuonne viimevuoteen, tuohon kesään, eräs puhelu nousee ykkösenä, liittyen tuohon samana aamuna saamani kuvaan, jossa nuori kuusi, kaatui latva minuun/ katsojaan päin.
Kun olen nähnyt näitä puita sukulaisista, olen nähnyt myös juuret, jotka kertovat minulle siitä sukulais suhteesta, jonkun sukulaisen kuolemasta. Tässä niitä ei näytetty.
Olin tyttärelläni kyläilemässä, kun eräs rukous ryhmästä soitti. Hän kertoi, että hänen tyttärensä on vakavasti sairas, hänellä oli syöpä. Hän oli tyttären äiti ja pyysi rukousta tämän puolesta. Tuona syksynä rukoilimme tuon jo aikuisen tyttären puolesta ja yhdessä vaiheessa näytti, että alkaa tapahtumaan muutosta parempaan, mutta se oli väliaikaista.
Tilanne paheni ja tytär joutui saattohoitoon. Eräs rukous ryhmäläinen oli mukana valvomassa noina viimeisinä öinä. Se oli minusta suuri teko ja tuki tuolle äidille. Mutta kaikista tärkeintä oli, että ennen kuolemaansa, tytär oli antanut itsensä Jeesukselle.
Kiitos siitä Jeesus Kristus! Nyt tytär siellä odottaa äitiänsä ja he saavat vielä nähdä toisensa.
Liekkö tämä juuri se puhelu, kun näin jälki käteen tuota mietin? Voisin sanoa - KYLLÄ! Ajan kohta sopisi täydellisesti ja tuo nuori kaatunut kuusipuu, joka ei ollut minulle sukua, koska en nähnyt sen juuria.


15:51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
15:52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
15:53 Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
15:54 Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu."
15:55 "Kuolema, missä on sinun voittosi? Kuolema, missä on sinun otasi?"
15:56 Mutta kuoleman ota on synti, ja synnin voima on laki.
15:57 Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!
15:58 Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa.
1.Korint.15.

 Kuva

Tänään, herättyäni näin kuvia linnuista, jotka lensivät taivaalla kuin muuttolinnut, en nähnyt mitä lintuja ne olivat, sillä olivat niin korkealla, että näyttivät vain mustilta linnuilta.
Voi kuinka odotankaan tuota, että Jeesus tulee pian hakemaan omansa ja saamme muuttaa hänen kanssaan taivaan kotiin, kuin nuo muuttolinnut. Se niistä nousi minulle mieleen.
Ja sitten näin vielä kuvan jossa ihminen oli aivan kuin rannalla levossa. Näin hänestä vain keskivartalon, joka oli puettu, kuin lomavaatteisiin.
Jatkoin ajatusta tuonne taivaan kotiin pääsystä jossa saamme elää rauhassa ja levossa ja ikiaikaisessa ilossa Herramme, ja toistemme kanssa.
Sitä odotellessa ..

Olkaat Siunatut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti