lauantai 11. toukokuuta 2019

OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN

Kuva


Rauhaa ja yhtä aikaa myös iloa, Herrassamme, Jeesuksessa Kristuksessa!

Tänään kun heräsin ja aloin rukoukseen ja Herran läsnäoloon. Näin kuvan lintusesta joka oli puun oksalla.
Kysyin Herralta oliko tämä Häneltä?
Tuota kysellessä, laskeutui sydämelleni laulu; Oi katsohan lintua oksalla puun.
https://www.youtube.com/watch?v=jqDWs8bUHyI

Herra halusi antaa tämän meille, Hänen omilleen, lohdutukseksi, vaelluksessa väsyneille.
Ottakaa tämä voimavarana vastaan, tallettaen se rakkaudella sydämiinne.311 Oi katsohan lintua oksalla puun

1. Oi katsohan lintua oksalla puun, / se laulaa niin kauniisti aina. / Se Korkeimman kiitokseen aukaisee suun, / kun huolet sen mieltä ei paina. / Se laulaen Luojaansa kiittää.

2. Ei kylvä, ei niitä, ei aittaansa tuo / se seuraavan päivänkään ruokaa. / Ei murheiden painaa se mieltänsä suo, / ei huomisen huolia huokaa, / vaan silti ei puutetta kärsi.

3. Jo aamulla alkaa se laulaen työt / ja päättää ne laululla illoin. / Niin rauhassa oksalla nukkuu se yöt, / kuin vuode ois peitetty villoin, / ja kattona sillä on taivas.

4. Oi jospa kuin lintunen laulaen vain / myös lähteä päivääni voisin. / Kun eilenkin Herralta hoitoa sain, / niin nytkö hän toimisi toisin? / Ei lapsensa tarvitse surra.

5. Hän autuudellansa on vaatettanut / ja lapseksi ottanut kerran. / Hän kasteessa on minut armahtanut / ja vieläkin antaa sen verran / kuin tarvitsen päivästä päivään.

6. Kai kaikilla päivillä murheensa on, / vaan Herra ei liiaksi anna. / Kun vain Isän armo on muuttumaton, / en huomisen huolia kanna – / mä kalliimpi lintuja taivaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti