perjantai 17. toukokuuta 2019

JUMALA RAKENSI SILLAN KUILUN YLLE

Kuva


Shalomia teille.
Viime yönä heräsin aivan pieneksi hetkeksi ja siinä hetkessä näin kuvan:
Näin mieheni pakettiauton keskellä siltaa ja auton alla, keskellä, oli aivan valtava repeämä sillassa ja toiselta reunalta puuttui jo pieni palakin. Silta oli romahtamaisillaan. Auton etupää oli tuon halkeaman toisella puolella ja takapää toisella puolella. Se näytti siltä, että sillan romahtaminen saattoi tapahtua koska tahansa.
Sitten nukahdin ja näin vielä unessakin auton sillalla, mutta nyt silta oli ehjä.
Aamulla kun mieheni teki lähtöä työhön, kerron hänelle yöllisen näkyni ja hän vastasi siihen:
- No nyt en tiedä mitä kautta menen töihin, kun tuollaisella pelottelit. Menin mitä kautta tahansa, on siltoja vastassa?"
Lohdutin häntä, ettei näky varmaankaan tuollaista tarkoittanut ja olihan minun kerrottava, sillä niin monesti hän oli sanonut, että voi noihin uskoa, on näky kerrottava ennen tapahtuvaa ja niin nyt tein:
- Uskon, että näky on vertauskuvallinen, silta on yleensä sovituksensilta, jota pitkin kuljemme tässä hengellisessä elämässä ja tuo autosi edusti näyssä sinun hengellistä ajoneuvoasi, josta näyssä sinut tunnistin. Koen että olet nyt siirtymävaiheessa. Etupääsi on jo siellä uudessa tulevassa, mutta takapää on vielä pahasti siellä menneisyydessä .."
Mieheni itse myös sanoi ääneen, että sitten hänen täytyi olla siirtymävaiheessa. Ja sitä minäkin toivon, kunhan tekee tuon pian, sillä halkeama oli paha. Mieheni lähdettyä, rukoilin vielä asian puolesta, jos tuo kaikki nähty oli Herralta?

 Silta yli synkän virran: https://www.youtube.com/watch?v=rzN6Ms0Th8U

.. nyt vierii kyynel.

– Meidän ei pidä tehdä käännynnäisiä, vaan Jumala on se, joka lopulta lahjoittaa uskon, kun ihminen kuulee sanoman Jeesuksesta Kristuksesta.

– Siinä vaiheessa, kun ihminen tekee uskonratkaisun, niin jonkinlainen usko on syntynyt ihmisen sydämessä, jonka hän voi ratkaisullaan toiselle näyttää. Usein se on enemmän sydämessä syntyneen uskon ilmaisua, kun ihminen rukoilee Jeesusta omaan elämäänsä.


"Kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta." (Kirje roomalaisille 3:23)

"Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." (Kirje roomalaisille 6:23)

"Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan. Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua. Ne, jotka elävät turmeltuneen luontonsa mukaisesti, eivät voi olla Jumalalle mieleen." (Kirje roomalaisille 8:6-8)

Synti erottaa kuilun tavoin ihmisen Jumalasta. Ihminen kaipaa kuitenkin tietoisesti tai tietämättään Jumalan rakkautta ja yhteyttä häneen. Jokainen etsii elämälleen tarkoitusta esimerkiksi työstä, ihmissuhteita, rahasta, uskonnoista, aatteista tai moitteettomasta elämästä.

Synnin ongelmaan on vain yksi ratkaisu...
3. Jeesus Kristus on Jumalan ainoa ratkaisu ihmisen syntiin. Hänen kauttaan voit päästä Jumalan yhteyteen, löytää elämääsi tarkoituksen ja Jumalan rakkauden.

"Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä." (Kirje roomalaisille 5:8)

"Kristus kuoli meidän syntiemme vuoksi., hänet haudattiin, hänet herätettiin kuolleista kolmantena päivänä, niin kuin oli kirjoitettu, ja hän ilmestyi Keefakselle ja sitten niille kahdelletoista. Sen jälkeen hän ilmestyi samalla kertaa yli viidellesadalle veljelle..." (1. kirje korinttilaisille 15:3-6)

"Jeesus vastasi: Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani." (Johanneksen evankeliumi 14:6)

Jumala rakensi sillan erottavan kuilun yli lähettämällä Jeesuksen Kristuksen kuolemaan ristillä meidän edestämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti