tiistai 21. toukokuuta 2019

ANTEEKSIANNON SIUNAUS

Kuva


ANTEEKSIANNON SIUNAUS


Äsken nousi vielä tuohon eiliseen anteeksiantoon asiaa. Koin että Herra halusi sitä nostaa. Joten jatkan hieman anteeksiannon siunauksella, joka sydämelleni nousi.
Kun ihminen on pitkään antteksiantamaton, siitä seuraa valtavaa mielentuskaa ja jopa vuosien kuluessa sairautta. Se myös kietoutuu kaikkiin niihin ihmisiin, joita tämä anteeksi antamaton asia koskee ja se aiheuttaa niin monelle pahaa oloa ja tuskaa sydämeen, jota ei osaa selittää, mutta tietää sen olemassa olon. Se on valtava taakka ja kahle ihmisessä.
Silloin on syytä miettiä, onko jotain, mikä on jäänyt antamatta anteeksi? Saatana pitää mielellään ihmistä tuollaisessa tilassa ja tietää, että mitä pitemmälle se pääsee, sitä mustemmaksi möykyksi tuo kasvaa sisällämme. Ei siis anneta sille periksi, kun tämän ymmärrämme.
Hoidetaan asia pois päiväjärjestyksestä, annetaan anteeksi ja otetaan vastaan anteeksi pyyntö/ anto.
Kun tämä tapahtuu, alkaa heti tapahtumaan tuo siunaus, joka anteeksi annosta seuraa. Olo kevenee ja mieli vapautuu. Se tulee vaikuttamaan ja kietoutumaan moneen ihmiseen, jotka ovat joutuneet seuraamaan vierestä tuollaista tilannetta, ja kun antaa anteeksi, se siunaa monia ihmisiä, siitä alkulähteestä alkaen.
Lopulta anteeksianto vapautaa tuosta taakasta ja kahleista, joka on muodostunut kavalaksi saatanan verkoksi ihmisten ympärille. Saatana menettää näin otteensa ja verkko alkaa revetä.
Se lopulta muodostuu ihanaksi siunaukseksi.
 Minä annoin tuolle entiselle naapurille anteeksi ja heti alkoi siunaus toimia, itselle tuli vapaampi olo ja sain tämän jaettuani nähdä, kuinka sen vastaanottaneet alkoivat myös antaa anteeksi omassa elämässään painaneita asioita, jotka olivat jääneet anteeksiantamatta. Se alkoi purkautua/ vapautua kuin ketjureaktio, vaikuttaen moneen ihmiseen, siunauksena.


Kristityt, antakaamme anteeksi toinen toisellemme ja eläkäämme anteeksiantamuksessa. "Antakaa toisillenne anteeksi niin kuin Herrakin on antanut teille anteeksi." (Kol. 3:13)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti