maanantai 1. huhtikuuta 2019

" PALOAUTO = PELASTUS "

Kuva
Tämän aamun näkyni, jaoin Pelastussanomaan, johon se oli tarkoitettu, mutta haluan kertoa sen myös täällä, mitä sitten tuleekaan tarkoittamaan. Laitan tähän vielä tuon alotus ketjuni linkin Pelastussanoman keskusteluista, jos haluat seurata tilannetta, jos siellä keskustelua aiheesta käydään: http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=4&t=1461


"Shalom!

Aamulla aikaisin, heräilin hetkeksi ja näin siinä samassa kuvan.
Näin sen tästä Pelstussanoman sivusta. Tuolla aivan sivun alhaalla, jossa näkyy uuden tulijan/ uusin käyttäjä nimimerkki palstallemme, näkyi nyt siinä kohtaa punaisen paloauton kuva.
Olen ennenkin nähnyt paloautosta näyn, suomi 24 profetiat, aikana, kun siellä harjoittelin tätä kirjoittamista. Kerroin tuolloin tuosta paloautostani, jonka näin. Eräs palstalainen kertoi, että hänen juuri synytynyt lapsen lapsensa oli vaarassa kuolla.
Sitten hän huomasi tuon minun paloauton ja sen että kerroin sen tarkoittavan jollekkin pelastusta. Hän otti tuon vastaan ja lapsen lapsi jäi henkiin.
Lasta ei olisi täällä Suomessa voitu pelastaa, lääkärit nostivat kädet ylös. Tämän asian puolesta rukoiltiin valtavalla joukolla, taisi olla rukoilijoita ulkomaita myöten.
Ihmeen kaupalla lapsi pääsi Ruotsiin hoitoon, sieltä oli tullut yllättäin kutsu, että he varmaankin pystyy auttamaan. Niin tapahtui, lapsi jäi henkiin.
Mitä tämä tänään meille tarkoittaa? Onko jollekkin henkilökohtainen ilmoitus, että apu tulee ylhäältä, vaiko ilmoitus meille kaikille, että Herramme tulee meidät kaikki pelastamaan tästä maailmasta.

Kuva

Sitten kun heräsin kunnolla myöhemmin, näin vielä jonkin lauseen, josta en pystynyt lukemaan kuin kaksi sanaa:
- " .. saada kaste ..."
Tälläkin on tärkeä merkityksensä, ottakaa se uskossa vastaan.
 Lähetyskäskyn mukaisesti kasteessa tullaan Kristuksen opetuslapseksi. Kasteessa Jumala kutsuu jokaisen nimeltä omakseen. Jumalan toiminta kasteessa tuo ihmiset Hänen yhteyteen ja tekee heistä Jumalan lapsia.
Olkaa siunatut, te kaikki niin rakkaat siskot ja veljet. Rukoillaan toistemme puolesta, sillä Rukous voi! Se on meidän vahvin armolahjamme.

 Niin, unohdinpa tämän kertoa, tai ehkä katsoin sen ensin merkityksettömäksi, mutta ennen kuin herättyäni luin noita saamia sanoja, näin oudon kuvan.
Näin kuvan jonka ala osa oli pitkälle ylös aivan musta ja ylä osa oli vain vähän valkoinen.
Äsken tuon muistin ja ajattelin että kertoiko se sittenkin esim. maailman pimeydestä ja tuo pieni osa ylhäällä oli sitä taivaallista valoa, jota täällä on?
Se oli kuin paperi arkki tai tv ruutu, josta vain muutama sentti oli ylhäältä valkoisena loput mustaa, alaspäin.
Tuo musta kohosi ylös, sitten kuin jumittui, eikä voinut kokonaan kuvaa muuttaa mustaksi vaan jätti vain tuon kapean valkoisen kaistan ylhäälle.

 4:4 niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.
4:6 Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa.
2.Kor.

 "Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus. Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt." Joh. 1:1-5


Kiitos Jeesus, Sinä olet meidän Vapahtajamme ja Pelastajamme!
Minä tuon nyt Sinun eteesi, Rakas Jumalani, niin tämän uuden veljemme, Kalevi1960, kuin myös kaikki Pelastussanomalaiset.
Mikä lie tuo asia, josta halusit kertoa ja ilmoittaa, että sinun kauttasi on apu tuleva, tulkoon tuo apu sinne, mihin se on tarkoitettu!
Anna pelastuksesi, Jeesuksen Kristuksen nimessä ja sovinto veresi kautta. Sinä tiedät kenestä tai keistä on kyse ja me tuomme heidät Sinun eteesi ja tulemme Sinun eteesi.
Ja kiitos siitä Pelastus työstä, jonka tässä teet, oli se sitten jollekkin henkilökohtaista tai sitten ilmoitus meille kaikille, että tulet pian noutamaan meidät kaikki, yhtä kaikki, olen KIITOLLINEN Sinulle, että Sinä ilmaisit apusi ja me saamme rukoilla tämän asian vuoksi.
Kiitos että Sinä Pelastat ja Vapautat, Jeesus Kristus!
Amen."

 " Kääntykää ja ottakaa itse kukin kaste Jeesuksen Kristuksen nimeen, jotta syntinne annettaisiin anteeksi. Silloin saatte lahjaksi Pyhän Hengen. Apt.2:38"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.