lauantai 13. huhtikuuta 2019

" POLTTOPAIKKA ON VALMISTETTU; KUNINKAALLEKIN SE ON VARATTU "

 

 
Rauhaa!
 
Tänään kun heräsin ja aloin rukous hetkeeni, näin oudon kuvan, jota tässä olen miettinyt ja sulatellut.
Näin kuvassa pihan reunalla olevan kallion. Se oli aivan samanlainen kuin meidän pihassa, metsänreunassa oleva kallio, jota leikkisästi veljeni ja uskovan ystäväni kanssa olemme nimittäneet armonkallioksi. Mieheni on käyttänyt sitä sellaisena polttopaikkana.
Nyt näin sen kallion kuvassa ja sen päältä vyöryi valtavana "purona" alas, puun klapeja, siis polttopuita, klapeina. Ne vyöryivät omassa voimassaan alas, kuin "puro" tai ehkä jopa "koski". Noita klapeja oli siis todella paljon. Noiden klapien tekijää en nähnyt, vain sen kun ne vyöryivät alas, lakkaamatta.


33.Sillä aikoja sitten on polttopaikka valmistettu; kuninkaallekin se on varattu. Syvä ja leveä on sen liesi, tulta ja polttopuita paljon. Herran henkäys kuin tulikivi-virta sytyttää sen.
Jesaja 30.

Eräs uskova sisko kommentoi kuvaani:
"Outo kuva. Mutta toisaalta tuo jae jonka siihen liitit on kyllä tullut minullekin viimeaikoina. Erityisesti tuo että erikseen mainitaan "kuninkaallekin se on varattu".
Kun nuo "kuninkaat" yleensä luulee etteivät joudu pahoista teoistaan vastuuseen vaikka ahdistavat alamaisiaan mielinmäärin. Mutta heillekin on paikkansa tuomiossa varattu."


Vastasin:
Todellakin nuo "kuninkaat", joutuvat ehkä vastuuseen niistä lukuisista pahoista töistään ja heidät syöstään alas, kuin nuo polttopuut, valtavana virtana, alas kalliolta.Me olemme, kuin nuo paljot polttopuut, jotka joudumme kärsimään  noiden "kuninkaiden teot.
               
                                                  ************
                                    
Huomenna on vaali päivä, josko tuo Suomelle isoja muutoksia?
Siunausta päiväänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti