sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

" JA HÄN PARANSI HEIDÄT "

Kuva


Rauhaa teille!

Tänään saan TODISTAA henkilökohtaisesta paranemisesta, Kristuksessa.
Eilen olin kotikokouksessa jossa opetusta piti Seppo Välimäki, Pyhästä Hengestä meissä. Se on opetusta, jota saisi saada kaikki Herran omat. Opetus oli todella hyvää ja Seppo vetää niitä kurssi muotoisesti. Kiitän Herraa että viimein pääsin kuulemaan häntä, kaikkien vaikeuksien kautta.
Lopussa oli rukous mahdollisuus kaikille ja rukoilimme toistemme puolesta.
Vuoroni tultua kerroin sairauteni ja asiani, joiden vuoksi halusin rukoiltavan. Selkäni oli ollut jo vuosia kipeä ja etenkin 2015 alk. oikean lapani alla oli päivittäin kipu, enempi ja vähempi, mutta aina se siellä oli. Lääkäreitä liioin ei valitteluni kiinnostanut.
Rukouksen jälkeen huomasin, että kipu alkoi hävitä ja tänään se on ollut kokonaan poissa!
Eräs sisko TODISTI MYÖS parantuneesta munuais syövästään.
Kiitos Jeesus, että sain ottaa uskossa heti vastaan, Sinun parantavan voimasi" KIITOS!Kuva


Raamattu kertoo, miten sairaat kerääntyivät Jeesuksen ympärille: "Hänen luokseen tuotiin kaikki erilaisista taudeista kärsivät... - ja hän paransi heidät" (Matt 4:24).

Jeesuksen toimintaa kuvattaessa sanat ”paransi kaikki” ja ”paransi hänet” toistuvat tuon tuosta evankeliumeissa, eniten Matteuksella ja Luukkaalla.


Jeesus lähetti seuraajansa harjoittamaan parantavaa rukousta: ”Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. .” (Matt.10:8, Luuk.10:9)

Jeesuksen antama tehtävä ei koskenut vain 12 opetuslasta vaan kaikkia Häneen uskovia: "Joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen" (Joh 14:12).

Jeesuksen parantavaa, pelastavaa ja vapauttavaa voimaa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.