torstai 25. huhtikuuta 2019

SANOMA, RAKKAALLENI - KIRJA


Kirjan kansi

  Herran Rauhaa kaikille!

 

Toin jokin aika sitten teille jaettavaksi, katso7, veljeni Sanomat, joita hän on alkanut saada Herralta.  Koin vahvasti, että nämä täytyisi saada jaettavaksi kirjan muodossa, kaikille halukkaille, jos tämä on Herran tahto.

 Laitoin rukous pyyntöjä asiasta, että tämä tavalla tai toisella alkaisi toteutua ja nyt tämä asia on muuttumassa todeksi ja olen saanut kokea, että tämä todellakin on Herran tahto ja Hänen johdattavat ja ohjaavat askeleet tässä asiassa, ovat olleet hyvin näkyvät.

 Eräs rakas veli sai sydämelleen, ilman mitään kyselyitä, että hänen täytyy alkaa tehdä tuohon mahdolliseen kirjaan kansikuvaa ja kaunis siitä tulikin. Nyt tämä veli on ollut ehdottoman tärkeä ja pyyteetön tuki tässä kirja asiassa. Hänestäkin saamme kiittää Herraa.

 

Tässä tuo silloinen kirjotukseni tänne blogiini asiasta:              

 

lauantai 30. maaliskuuta 2019


"LUKEKAA, KEHOITTAKAA JA OPETTAKAA, KUNNES HERRAMME TULEE"!

https://sinettisormus.blogspot.com/2019/03/lukekaa-kehoittakaa-ja-opettakaa-kunnes.html

                                                           ******************

Uskon vahvasti myös, että katso7:n tullaan ottamaan yhteyttä myös tv7 puolelta. Minulle ilmoitettiin siltä taholta että yhteyden otto on 99% varmaa ja tulevat olemaan kiinnostuneita myös tästä Todistuksesta Katso7 elämässä.

Kun kävin Pääsiäisenä ystäväni kanssa Myrskylän kotikirkossa ja siellä oli Pääsiäisateria ja ehtoollinen.
Ehtoollisen jälkeen sai rukoilla tai sanoa ajatuksiaan, ennen kahvitusta.
Minulle nousi vahvasti sydämelle tämä katso7 viimeisin Sanoma ja päätin lukea se heille ääneen ja se otettiin Rakkaudella vastaan. Se oli täydellinen Sanoma ehtoollisen jälkeen.
Eräs mies koko sen iltapäivän vitsaili ja oli kovin iloinen. Hän kommentoi kaikkeen hauskoilla vitseillä. Mutta kun sitten luin tuon Sanoman, ennen kahvitusta, miehen ilme ja olemus muuttui. Hän oli loppu illan naama punaisena ja silmät vuotavana kyynelistä. Mietin ystäväni kanssa, mitä tapahtui, koskettiko tuo Sanoma häntä, laittoiko se puhuttelemaan? Ehtoollisen ja kahvin välissä ei tapahtunut muuta, mikä olisi noin kovin häntä voinut koskettaa. Ehkä meille haluttiin näyttää, noiden Sanomien koskettava tärkeys.
Pari päivää sitten vahvistui asia, että kirja todellakin nyt tulee tekoon, vihdoin se muuttuu näkyväksi ja lohdutukseksi, monen yöpöydälle ja ehkä lahjaksi vietäväksi.
Kiitos Jeesus Kristus!
 Halleluja! Kiitos, Ylistys ja Kunnia Jeesuksen Kristuksen, nyt Katso7 veljen Sanomat ovat muuttumassa näkyväksi kirjaksi, Jumalan tahdossa.
Hänen johdatuksensa askeleet kirjassa ovat hyvin näkyvissä.
kiitos Jeesus!!!

Pelastussanoman sivulla oleva keskustelu ketju kirja asiasta, josta löytyy nyt ennakko tilaus sähköposti kiinnostuneille:

http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=19&p=24318#p24318

Olemme tekemässä kirjaa nimimerkki Katso7:n saamista sanomista, jotka löytyvät täällä palstalla Profetiat-osiosta, ketjusta "Sanoma sinulle. Rakkaani!".

Kirjan on tarkoitus valmistua nyt kevään 2019 aikana ja keräämme siitä ennakkotilauksia jo nyt. Voit tilata kirjan itsellesi lähettämällä postiosoitteesi sähköpostiin:

sanoma.rakkaalleni@gmail.com


Kirja toimitetaan postiennakolla ja siitä peritään noudon yhteydessä kustannusten kattamiseksi noin 10 euroa. Kirja itsessään on siis ilmainen, eikä sillä tavoitella rahallista voittoa.Linkki palstalla oleviin Sanomiin:

viewtopic.php?f=4&t=1381

Nuo Sanomat ovat myös esillä täällä blogissani, omalla sivullaan: Sanoma sinulle, Rakkaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.