maanantai 3. joulukuuta 2018

KIRJEET TESSALONIKALAISILLE ...Shalom! Rauhaa teille, te rakkaat ...

Aamuyöstä näin unen jossa olin sukulaisillani pohjoisessa. Menimme johonkin pakettiautoon, bussi malliseen, odottamaan lähtöä jonnekkin, markkinoille tai jotain ...
Kuski ei ollut tullut vielä autoon, eikä meistä tainnut kukaan osata ajaa tuota autoa ja minä sen kaikille autossa oleville ilmoitinkin.
Kohta, jostain syystä, auto pääsi "vapaalle" ja lähti likkumaan itsestään rinteisellä pihalla. Pelästyimme kaikki aivan valtavasti. Ensin se liikkui eteenpäin, kohti lievää alamäkeä ja pelkäsimme että se putoaa lähellä olevaan ojan tapaiseen. Onneksemme se kuitenkin liikkui sen ohi, tai näin ajattelimme ja huokailimme. Mutta piha oli joka suuntaan kovin mäkinen ja auto lähti liikkumaan kohti pihan toista reunaa, joka päättyi suureen soramonttuun.
Nyt kauhistuimme toden teolla. Montun reuna lähestyi uhkaavasti ja kun kukaan ei pystynyt tekemään mitään, aloin rukoilemaan jo paljon ennen reunaa, että säästyisimme tuolta täydeltä tuholta.
Auto putosi kuitenkin ja minä jatkoin rukousta ilmalennon aikanakin, niin kauan kun vain pystyin ja tajuissa pysyisin. En päästänyt Rukouksesta irti, vaan tein sen loppuun asti.
Sitten tuli kova törmäys montun pohjaan.
Hetken hiljaisuuden jälkeen, huomasimme, että olimme kaikki elossa eikä kenellekkään käynyt mitään. Kiitin Jumalaa että säästyimme, eikä kukaan saanut naarmuakaan.
Kohta sain mieleeni, että pitää lukea Kirje Tessalonikalaisille ja sitä julistin kaikille paikalla oleville.
Koin sen Jumalalta saaduksi viestiksi, että siinä oli meille tärkeää Sanomaa ...
Sitten uni loppui.

Joten koen että tuo kirje Tessalonikalaisille on myös meillekkin, jotka täällä maailmassa valveilla olemme. Sen lukuja eikä jakeita annettu, joten koen että se tulee lukea kokonaisuudessaan.
Tänään Herra, Jeesus Kristus puhukoon meille tuon Sanansa kautta.
Amen.

SIIS KUUNNELLAAN VAIKKA TÄSTÄ; MITÄ HERRA MEILLE HALUAA KERTOA; NÄIDEN KIRJEIDEN KAUTTA :

Kirje Tessalonikalaisille 1
https://www.youtube.com/watch?v=4rubf579pYw

Kirja Tessalonikalaisille 2
https://www.youtube.com/watch?v=5bZX9ObuCJQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.