maanantai 17. joulukuuta 2018

TODISTUS KRISTUKSESSA ON TEISSÄ VAHVISTETTU


                                                             


  

Shalom! Rauhaa teille, te rakkaani ...
Tänään kun heräsin, jäin miettimään yöllistä untani. Välillä heräilin ja kun nukahdin uudestaan, sama teema unessa jatkui. Sitä toistettiin pitkin yötä.
Unessa oli jokin kone, oliko tietokone vai mikä, en tiedä. Mutta siinä oli ohjelma, jossa oli perustana Raamatun/ Jumalan Sana. Jokainen sai kirjoittaa oman uskon elämänsä matkan ja nuo sulautuivat keskenään, Jumalan Sana ja oma uskon elämä.
Niistä tuli aivan kauniita kertomuksia, jokaiselle oma, henkilökohtanen kertomus. Näin että unessa oli myös veljemme, Jarmo ja katso7 ja hekin olivat kirjoittaneet oman tarinansa ja ihastelimme niitä kuinka ne olivat sulautuneet hyvin kauniisti Jumalan Sanan kanssa. Olin myös itse kirjoittanut oman kauniin kertomukseni.
Tätä näin, kunnes heräsin lopullisesti ja olin rukouksessa. Kyselin Herralta, oliko tuolla merkitystä, olihan sitä toistettu läpi yön? Lopulta näin sen kauneuden ja minun oli tämä aivan pakko jakaa.
Tätähän me teemme täällä, todistamme omalla uskon elämällämme, miten se on elämässämme vaikuttanut ja kuinka se on toteutunut ja sulautunut Sanan mukaisesti. Nämä on hyvin tärkeitä omakohtaisia kokemuksia ja todistuksia joista etsivä saa voimaa omaan kulkuunsa.
Eikä meidän tule katsella vain mitä toisille tapahtuu, vaan alkaa todistamaan omasta uskon tiestä, eikä verrata itseämme toisiin, sillä olemme jokainen, oma ainutlaatuinen ja kaunis kertomus. Ja tuo kertomus on tosi, niin kuin Sana. Ja mitä vahvemmin elämme Sanan kautta, sitä vahvemmin Sana vahvistaa meitä kertomuksinemme ja kaunistaa sitä.
Olkaa siis rohkeat ja alkakaa tuomaan omia uskon kokemuksianne, kera Sanan. Vaikka elämäsi olisi ollut kuinka karu, sitä kauniimmaksi se muuttuu, mitä enemmän sulaudut Sanaan ja alat tuoda sen näkyväksi ja muille jaettavaksi. Olen huomannut, että mitä karumpi ihmisen elämä on ollut, sitä kauniinpi kertomus siitä tulee. Älä siis pelkää. Ei ole tarkoitus, että pidämme kaiken itsellämme, vaan meidän tulee astua TODISTAJIEN saappaisiin. Jeesus kulkee vahvasti tuossa TODISTUS matkassa mukanamme. Moni on miettinyt, pitäisikö minunkin alkaa kertoa? Kyllä, kyllä pitäisi! Olet kaunis sellaisena kuin olet ja Jumala tulee Sanassaan vielä kaunistamaan sinua.
Olkoon tämä elämäsi ensimmäinen TODISTUS päivä.
Amen.

 "Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne. Sillä jos joku on sanan kuulija eikä sen tekijä, niin hän on miehen kaltainen, joka katselee kuvastimessa luonnollisia kasvojaan; hän katselee itseään, lähtee pois ja unhottaa heti, millainen hän oli." Jaak.1:22-24.

Minä Uskon : https://www.youtube.com/watch?v=4iEMDcGo_AU


Ensimmäinen kirje korinttilaisille 1
1. Paavali, Kristuksen Jeesuksen kutsuttu apostoli Jumalan tahdosta, ja veli Soostenes
2. Korintossa olevalle Jumalan seurakunnalle, Kristuksessa Jeesuksessa pyhitetyille, jotka ovat kutsutut ja pyhät, ynnä kaikille, jotka avuksi huutavat meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimeä kaikissa paikkakunnissa, niin omissaan kuin meidänkin.
3. Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
4. Minä kiitän Jumalaani aina teidän tähtenne siitä Jumalan armosta, joka on annettu teille Kristuksessa Jeesuksessa,
5. että kaikessa olette rikastuneet hänessä, kaikessa puheessa ja kaikessa tiedossa,
6. sen mukaan kuin todistus Kristuksesta on teissä vahvistettu,
7. niin ettei teiltä mitään puutu missään armolahjassa, teidän odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestystä.
8. Hän on myös vahvistava teitä loppuun asti, niin että te olette nuhteettomat meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen päivänä.
9. Jumala on uskollinen, hän, jonka kautta te olette kutsutut hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, yhteyteen.
10. Mutta minä kehoitan teitä, veljet, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimeen, että kaikki olisitte puheessa yksimieliset ettekä suvaitsisi riitaisuuksia keskuudessanne, vaan pysyisitte sovinnossa ja teillä olisi sama mieli ja sama ajatus.
11. Sillä Kloen perheväeltä olen saanut teistä kuulla, veljeni, että teillä on riitoja keskuudessanne.
12. Tarkoitan sitä, että yksi teistä sanoo: "Minä olen Paavalin puolta", toinen: "Minä Apolloksen", joku taas: "Minä Keefaan", joku vielä: "Minä Kristuksen".
13. Onko Kristus jaettu? Ei kaiketi Paavali ole ristiinnaulittu teidän edestänne? Vai oletteko te kastetut Paavalin nimeen?
14. Minä kiitän Jumalaa, etten ole kastanut teistä ketään muita kuin Krispuksen ja Gaiuksen,
15. niin ettei kukaan saata sanoa, että te olette minun nimeeni kastetut.
16. Kastoinhan tosin Stefanaankin perhekunnan; sitten en tiedä, olenko ketään muuta kastanut.
17. Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan - ei puheen viisaudella, ettei Kristuksen risti menisi mitättömäksi.
18. Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
19. Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi".
20. Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?
21. Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,
22. koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta,
23. me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,
24. mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.
25. Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset.
26. Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista,
27. vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään,
28. ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on,
29. ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.
30. Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi,
31. että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: "Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.