tiistai 11. joulukuuta 2018

JEESUS VAPAUTTAA MYÖS HOMOUDESTA: VAHVA TODISTUS!

Eilen kirjoitin Sunnuntain Rukousyhteys Hetkestämme, jossa meillä oli vieraina Jarmo ja Markku. Markku todisti meille sunnuntaina pelastumisestaan ja vapautumisestaan homoudesta, alkoholista ja skitsofreniasta. He kertoivat, että ovat tekemässä aiheesta videon; TODISTUKSEN.

Lupasin sen myös täällä heti teille jakaa ja tässä sen nyt teille tuon: 

08 Pelastussanoma homoudesta vapaaksi: https://www.youtube.com/watch?v=QvLh2l3PrRk

Tämä on aivan valtava TODISTUS! Ja kuinka hyvin ja selkeästi Markku tuon asian tuokaan. Mutta onhan hänen tukenaan kaikkeen tähän Jeesus Kristus! Halleluja!
Amen. 

Näin Raamattu sanoo homoudesta, nostan tässä erään paikan, jossa se tuodaan vahvasti esiin, mutta muitakin kohtia asiasta löytyy Sanasta, eikä ne jätä asiaa epäselväksi:

Roomalaiskirje:
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, HYLJÄNNYT saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
1:25 nuo, jotka ovat VAIHTANEET Jumalan totuuden VALHEESEEN ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin HIMOIHIN; sillä heidän NAISPUOLENSA ovat VAIHTANEET luonnollisen yhteyden LUONNONVASTAISEEN;
1:27 SAMOIN MIESPUOLETKIN, luopuen luonnollisesta yhteydestä NAISPUOLEN kanssa, ovat KIIMOISSAAN syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, RIETTAUTTA ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.


Mitä Raamattu opettaa homoseksuaalisuudesta? Onko homoseksuaalisuus synti?


Kysymys: Mitä Raamattu opettaa homoseksuaalisuudesta? Onko homoseksuaalisuus synti?

Vastaus:
Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22; Room. 1:26-27; 1. Kor. 6:9). Room. 1:26-27 opettaa nimenomaan, että homoseksuaalisuus on seurausta Jumalan kieltämisestä ja tottelemattomuudesta Häntä kohtaan. Kun ihminen jatkaa elämistä synnissä ja epäuskossa, Raamattu kertoo meille, että Jumala ”luovuttaa” hänet vielä kamalampaan ja paheellisempaan syntiin näyttääkseen hänelle, miten turhaa ja toivotonta on elämä erossa Jumalasta. 1. Kor. 6:9 sanoo, että homoseksuaaliset vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa.

Jumala ei luo homoseksuaalisia ihmisiä. Raamattu sanoo, että ihmisestä tulee homoseksuaali synnin vuoksi (Room. 1:24-27) ja pohjimmiltaan omasta tahdostaan. Ihmisellä saattaa olla synnynnäisesti suurempi taipumus homoseksuaalisuuteen, aivan kuten joillakin on taipumusta väkivaltaisuuteen tai joihinkin muihin synteihin. Tämä ei anna ihmiselle lupaa tehdä syntiä antamalla periksi syntisille mielihaluilleen. Jos jollakulla on taipumusta vihaan tai raivoon, saako hän silloin antaa periksi noille taipumuksille? Eipä tietenkään! Sama pätee homoseksuaalisuuteen.

Raamattu ei kuitenkaan kuvaa homoseksuaalisuutta sen suurempana syntinä kuin mitään muutakaan. Kaikki synti loukkaa Jumalaa. Homoseksuaalisuus on vain yksi niistä asioista, jotka 1. Kor. 6:9-10 luettelee asioina, jotka pitävät ihmisen poissa Jumalan valtakunnasta. Raamatun mukaan Jumalan anteeksianto on tarjolla yhtä lailla homoseksuaalille kuin avionrikkojalle, epäjumalanpalvelijalle, murhaajalle, varkaalle jne. Jumala myös lupaa kaikille Jeesukseen Kristukseen turvautuville voiman voittaa synnin, myös homoseksuaalisuuden (1. Kor. 6:11; 2. Kor. 5:17; Fil. 4:13). https://www.gotquestions.org/Suomi/homoseksuaalisuus-synti.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.