tiistai 25. joulukuuta 2018

HÄN NUHTELI TUULTA JA AALTOJA

 
 
 

 
 
Tänään
kun heräsin ja käännyin sängyllä, näin saman aikaisesti hyökyaallon .. joka paiskautui rantaan. Tuon aallon reuna oli kuin avautuvan kirjan sivu. Kun se laskeutui oli uuden kirjan sivu avoinna ...

Jokin uusi sivu elämän kirjassamme, avatuu kuin hyökyaalto.


Kristus työskentelee seurakunnassaan myrskynkin keskellä; hän uudistaa ja voimistaa sitä niin, ettei sen tarvitse tyytyä pelkkään selviämiseen. Se voi kukoistaa, tulevinakin aikoina.
PYHÄN HENGEN ELÄMÄÄ TUOVAA VOIMAA EI MIKÄÄN VOI NUJERTAA!


Jeesus kertoo pienen vertauksen, jossa hän vertaa ihmiselämää rannalla seisovaan taloon. Viisas on se, joka varautuu myrskyyn ja tulvaan, tyhmä on se, joka ei sitä tee.
Minä kerron teille, millainen on se, joka tulee minun luokseni, kuulee minun sanani ja tekee niiden mukaan. Hän on kuin mies, joka taloa rakentaessaan kaivoi syvään ja laski perustuksen kalliolle. Kun sitten vedet tulvivat ja syöksyivät taloa vasten, ne eivät saaneet sitä horjumaan, koska se oli hyvin rakennettu. Se taas, joka kuulee mutta ei tee, on kuin mies, joka rakensi talon maan pinnalle, ilman perustusta. Kun tulvavedet syöksyivät taloa vasten, se sortui heti maan tasalle (Lk.6:46-49).


 Jeesus astui veneeseen, ja opetuslapset seurasivat häntä. Järvellä nousi äkkiä ankara myrsky. Aallot löivät yli veneen, mutta Jeesus nukkui.  Silloin opetuslapset herättivät hänet ja sanoivat: "Herra, pelasta meidät! Me hukumme." "Miksi te noin pelkäätte, vähäuskoiset?" Jeesus sanoi. Sitten hän nousi ja nuhteli tuulta ja aaltoja, ja tuli aivan tyven. Ihmiset hämmästyivät ja sanoivat: "Mikä tämä mies on? Häntähän tottelevat tuulet ja aallotkin" (Matt.8: 23-27)..
http://www.ilosanomapiiri.fi/mailis/opet/tsunami.htm 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti