perjantai 21. joulukuuta 2018

KAIKKI ON JO TÄYTETTY ...


 

Herran rauhaa teille toivotan! 


Eilen minua vastaan tuli taas hauska yllätys ja sydämeni pompahti ilosta!
Kävin erään uskovan veljeni blogissa ja siellä minua odotti hauska yllätys.
Tämä veli on käynyt Rukousyhteys Hetki kokouksissamme ja viimeksi käydessään jaoin hänelle ja muille; SE ON TÄYTETTY ristejä.
Nyt hän oli tehnyt blogi sivulleen siitä hauskan kuvan; Jonka Sanoma on edelleen; SE ON TÄYTETTY, mutta näin myös kuvassa Kristuksen kirkkauden. Hänen kirkkautensa loistaa kuvan oikealla puolella, niin kuin asiaan kuuluu.
Kiitos Jeesus tästä hauskasta yllätyksestä.

47 Se on täytetty, se on täytetty

1. Se on täytetty, se on täytetty! / Golgatan raadeltu mies / niin huusi jo kuolevin huulin. / Se on täytetty! Poikki on orjuuden ies, / sen riemun mä ristiltä kuulin. / :,:On voittanut sankari Juudan.:,:
2. Se on täytetty, se on täytetty! / Kaikki jo täytetty on, / sen Raamattu ennusti ennen. / Jo on täytetty kirjoitus rikkomaton, / hän täytti sen ristille mennen. / :,:Sen niin sana selvästi kertoo.:,:
3. Se on täytetty, se on täytetty! / Maailman synnit on hän / pois ottanut ristillä kerran. / Siten siis koko maailma sai elämän, / kun vuotanut on veri Herran. / :,:Se riemuni aihe on aina.:,:
4. Se on täytetty, se on täytetty! / Rikki on käärmeeltä pää / ja siunatut maan sukukunnat. / Jo nyt kuolema väistänyt on elämää, / kun täysin on maksettu lunnaat. / :,:On koittanut autuuden aamu.:,:
5. Se on täytetty, se on täytetty! / Soi sana riemullinen, / ja sen sydän sykkien kuulee. / ”Minä syntinen saisinko uskoa sen? / Tuo valhetta lienee”, se luulee. / :,:Vaan totta on, totta on kaikki.:,:
Melodia:
Rikhard Mäkinen 1913
Teksti:
Kauko Veikko Tamminen 1911
Uudistaja:
Lauri Thurén
Siionin kanteleeseen tulovuosi:
1923
Tekijänoikeudet
Melodian ja tekstin © Sley

Myös tästä kuvasta löytyy tuo ; SE ON TÄYTETTY RISTI, se nojaa tuota kynttelikköä vasten, hekin saivat tuossa samassa kokouksessa nuo ristit. Hauskaa että nämä tuli heti näin näkyvästi käyttöön.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti