perjantai 30. marraskuuta 2018

JUMALA ON TURVAMME JA LINNAMME

Kuva

Shalom. Kiitos Jumalalle teistä, rakkaat siskot ja veljet.
Tänään kun heräsin ja olin rukouksessa, näin ihmisen joka oli makuulla, aivan kuin minä siinä hetkessä. Näin valtavat kädet tuon ihmisen molemmilla sivuilla, turvaamassa tuota levossa olevaa. Noista käsistä loisti valoa. Kuva oli melko pimeä ja nuo kädet antoi valoa kuvaan ja siihen hetkeen. Ja todella siinä rukoillessani, oli vielä ulkona pimeää ... Näin Herra näytti, kuinka Hän meitä suojaa levon hetkelläkin. Saamme olla Jumalan kämmenellä.
Monasti, kun keskellä yötä olen hereillä, koen tuon hyvän olon tunteen, kuin enkelit olisi siinä vierelläni. Tunnen sen suojeluksen siinä ympärilläni ja suuni ja sydämeni hymyilee, siinä yön pimeydessä.

Herra kädelläsi: https://youtu.be/L7fRnfaJhDQ


499Jumalan kämmenellä

Pirkko Halonen 1968

1.
Jumalan kämmenellä
ei pelkää lintunen,
Jumalan kämmenellä
ei pelkää ihminen.
Kaikille tilaa riittää,
kaikille paikkoja on.
Jumalan kämmenellä
ei kukaan ole turvaton.

2.
Jumala meitä kutsuu
nyt suojaan turvaisaan.
Jumala meitä kutsuu
ja kantaa voimallaan.
Milloinkaan ei hän hylkää,
lastensa kanssa hän on.
Jumalan kämmenellä
ei kukaan ole turvaton.


Pirkko Halonen 1968 (säk. 1), 1984 (säk. 2). Virsikirjaan 1986.

'Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä. Sen tähden emme pelkää, vaikka maa järkkyy, vaikka vuoret vaipuvat merten syvyyksiin. Meret pauhaavat ja kuohuvat, vuoret vapisevat Jumalan suuruuden edessä. (sela)

Virta ja kaikki sen haarat ilahduttavat Jumalan kaupunkia, Korkeimman pyhiä asuinsijoja. Jumala on kaupunkinsa keskellä, kaupunki ei järky. Hän auttaa sitä, kun aamu valkenee. Kansojen meri kuohuu, valtakunnat horjuvat, maa järkkyy hänen äänestään. Herra Sebaot on kanssamme, Jaakobin Jumala on turvamme. (sela)

Tulkaa ja katsokaa Herran tekoja, hänen voimansa herättää pelkoa kaikkialla. Koko maailmasta hän hävittää sodat, hän särkee jousen ja taittaa keihään, hän tuhoaa kilvet tulessa. "Lakatkaa te huolehtimasta! Tietäkää, että minä olen Jumala, kaikkia kansoja mahtavampi, korkein koko maailmassa." Herra Sebaot on kanssamme, Jaakobin Jumala on turvamme.(sela)'

Ps. 46 [kr92] [kr38]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.