lauantai 24. marraskuuta 2018

LAHJAKSI OLETTE SAANEET, LAHJAKSI ANTAKAA ...

Kuva

Shalom. Rauhaa.
Tänään herättyäni ja alkaessani rukoukseen, minulle näytettiin kuvaa, jossa oli 2 samanlaista lahjapakettia ja ne oli kääritty kellertävään lahjapakettiin, lahjanarut ympärillään. Kiitos Jeesus noista lahjoistasi, mitä ne sisältävätkään? Armolahjoja kentie. ..mutta ne olivat täysin samanlaiset. Olemme jo pitkään katso7 veljen kanssa rukoilleet sopimusrukousta eräiden asioiden puolesta iltaisin, josko nuo lahjat liittyy siihen?
...jää nähtäväksi, mutta pitää olla avoimin mielin josko jotain uutta alkaa tapahtumaan.

 Äsken nousi mieleeni uni niistä syntyvistä kaksosista ... liittyisikö nuo kaksi samanlaista lahjaa noihin kaksosiin? Jotain uutta .. 2 uutta asiaa.

Rakkaus on lahja Jumalan : https://www.youtube.com/watch?v=I6fYhB1N65c

Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa ... : http://www.kotisatama.net/fi/raamattuja ... 2006-04-12

"Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle'. Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa."
Matt. 10:7-8 [kr92] [kr38]


"Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä häneltä anovat!", Matt. 7:11.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.

Mutta pelastuksen lahja on meille se kaikista kallein, sitä ei pidä minkään ohittaa.


PELASTUS ON LAHJA
Joh 4:10. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos sinä tietäisit Jumalan lahjan, ja kuka se on, joka sinulle sanoo: 'Anna minulle juoda', niin sinä pyytäisit häneltä, ja hän antaisi sinulle elävää vettä."
11. Nainen sanoi hänelle: "Herra, eipä sinulla ole ammennusastiaa, ja kaivo on syvä; mistä sinulla sitten on se elävä vesi?
12. Et kai sinä ole suurempi kuin meidän isämme Jaakob, joka antoi meille tämän kaivon ja joi siitä, hän itse sekä hänen poikansa ja karjansa?"
13. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen,
14. mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään".

Rm 3:24. ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa,

6:23. Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Ef 2:8. Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja
9. ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.

Ilm 21:6. Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.

22:17. Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.

Jes 55:1. Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa.
2. Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvää, ja teidän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä.
3. Kallistakaa korvanne ja tulkaa minun tyköni; kuulkaa, niin teidän sielunne saa elää. Ja minä teen teidän kanssanne iankaikkisen liiton, annan lujat Daavidin armot.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.