maanantai 5. marraskuuta 2018

HÄN EROTTAA TOISET TOISISTA, KUIN PAIMEN LAMPAAT VUOHISTA

Shalom! Rauhaa teille ...

Lauantaina, 3.11. vietimme taas uskovien siskojen ja veljien kanssa ihanaa Rukousyhteys Hetkeämme. Se oli ihana iltapäivä ja ilta ja Herran Rakkaus ja Henki oli yllämme.
Olimme saaneet joukkoomme 3 uutta ryhmäläistä, jotka kaikki olivat antaneet itsensä Jeesukselle. Kiitos Jeesus heistä, Sinun uusista morsiammista.


Morsian, sä, ihana : https://www.youtube.com/watch?v=2krNgFCuUe8

Ja tämä vanha evankelista, 90 v. Jorma Tapanainen, ilahdutti meitä taas läsnäolollaan. Häneltä olemme saaneet paljon hyvää oppia ja uskonkin, että siinäkin, että hän on joukossamme, on Jumalalla sormensa mukana ja niinhän se on että mikään ei ole sattumaa ...
Lauloimme ja puhuimme Jumalan Sanaa ja olimme rukouksessa, kaikille jotka rukousta tarvitsivat. Eräs sisko rukoili puolestani ja näki näkynä minulle suuren kauniin vadin, joka oli hyvin värikäs ja siinä oli kauniita kukkia ja paljon erilaisia hedelmiä ja vihanneksia, pilkottuna sopiviksi annospaloiksi. Jumalalla on jotain todella hyvää ja kaunista minulle tarjolla. Tuo suuri vati, jonka tämä sisko näki minulle, oli todella valtava ja Jumala itsekkin sitä ojensi kädet ja syli suuresti levällään .. ja niin minäkin tein, levitin käteni hengellisesti, ottamaan sitä vastaan, mitä se sitten onkaan.
Kiitin tätä siskoa ja kerroin, että joku aika sitten, eräs toinen sisko profetoi minulle samaa, mutta ei näin tarkkaan .. nyt nämä vahvistavat toinen toistaan. Ennenkaikkea kiitos Jeesus!!!
Nyt on suunnitteilla jo Joulukuun Rukous hetki ja jo nyt on tullut siihen liittyviä mukavia yllätyksiä, eli uutta väkeä kuulema sinne pukkaa. Rukoilin heti, että Herra anna meille pian se Ilmestysmaja, johon me kaikki mahdumme, kun väki lisääntyy .. kodit ei kohta enää riitä tilaisuuksiimme.
Mutta uskon että Herra tietää ja johdattaa. Hänellä on meille kaikille ja kaikkeen hyvät suunnitelmat, kunhan kuljemme vain Hänen tahdossaan ja johdatuksessaan. Olkaa minun Rukous tukena tuossa asiassa ja uskon että Herra kyllä tietää ja ohjaa, kunhan oikea hetki koittaa.
Minä iloitsen kaikista uusista, joita Herra tuohon Rukousyhteys Hetkeemme johtaa.

Tänään, herättyäni, näin kuvan, jossa taivaalle nousi valkoinen kaari, aivan kuin noista lentokoneista jää se valkoinen jälki taivaalle, mutta tämä noustessaan, levisi kahteen osaan, toinen vana kääntyi oikealle ja toinen vasemmalle, mutta molempien alku oli samassa valkoisessa jälkivanassa... valmistettuna maailman perustamisesta asti, mutta ketkä meistä haluaa ottaa vastaan, tämän kaiken hyvän?

Koen tämän Raamatun tekstiin, jossa lampaat eroteltiin oikealle ja vuohet vasemmalle, Matt,25.


 31Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. 
 32Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista.
 33Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. 
 34Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.