sunnuntai 12. helmikuuta 2023

PUHDISTA SYNNIT VALKEAKSI KUIN PUHDAS LUMI

 


Herran Vanhurskautta yllemme !

 Tänä aamuna rukouksessa sain nähdä ihmeellisen kuvan? Sitä olen miettinyt Aamulla rukouksessa näin kuvan jonka yläkulma oli valkoinen ja alakulma täysin musta. Tuossa valkoisen ja mustan rajalla, mustan puolella oli kuin muutama iso lumihiutale, siltä ne minusta näytti. Pitkin päivää ja minulle nousee siitä koko ajan tämä Raamatun jae:  Jeesus sanoo Matt. 24:20: ”Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.”

 Tänään on satanut lunta. Tuo kuvan yläosa näyttää lumipilveltä?

Ala osa on täysin musta. Ilta/ yö? Elämme ilta hetkessä. Mutta se voi tarkoittaa yhtä aikaa maailman synkkyyttä. Sitähän tämä on ja yhä synkemmäksi käy.

Mutta miten tuota muuten voi tulkita? Vanhursaus/ Synti ?

Saanko kerran lunta valkoisemmaksi: https://youtu.be/fHVGvd5kmbU

Hakusanalla lumi löytyy Raamattu-sovelluksen kautta runsaasti Sanan paikkoja, tässä yksi;

"Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän,   niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän."

Kävin keskustelua kahden uskovan siskon kanssa ja tässä otetta aiheeseen joka alkoi muodostua hyvin tärkeäksi:

 Minä: "Amen🙏"Hän vuodattaa vanhurskauttaan tänne maailman pimeyteen. Siinä on kuin Vanhurskaus vs. synti."

Rosa: "Minulle myös noussut se kuinka Jeesuksen omat voi olla valona pimeydessä ja levittää sitä valoa minne ikinä menevät. Näin pimeyteen tulee valkeus kuten tuosta "lumipilvestä" voi sataa lumi joka valkaisee maan. Ajatelkaa kuinka pimeää on ennen lumen tuloa, mutta jo pienikin lumikerros maan pinnalla moninkertaistaa valon".

Minä: "Amen.🙏" Meinasin tuo jo heivata pois mutta se palasi koko ajan uudelleen ja uudelleen. Ja tuota olen miettinyt."

Sanna: "Älä peitä Minulta kasvojasi. Minä iloitsen kyyneleistäsi, surustasi. Minä iloitsen kanssasi. Minä herätän sinut ja vahvistan. Kun te suljette silmänne, te näette Minun kirkkauden. Minä olen teissä. Ilman Minua, te ette mitään ole. Tulkaa ja menkää ja tehkää. Maailma on teidän. Poika on annettu ohjenuoraksi ja pelastukseksi. Ikiaikainen Jumala on hänessä. Minä Herra Sebaot, minä olen Hänessä. Olkaa siunatut, menkää ja olkaa väkeviä. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa. Mikä on Minun, on sinun. Veljesi ja siskosi tarvitsevat sinua. Kukaan ei ole ulkopuolinen. Kaikki ovat minun. Te olette tekijöitä.  Älkää jääkä puhujiksi. Teissä on voima. Se on teille annettu. Menkää. Olette Minun.  Kaiken minä voin tehdä kauttanne. Älkää siis pelätkö. Teidän on kutsuttu parantamaan, auttamaan ja lääkitsemään. Jokainen teistä on sopiva. Minä en kysy kelpaavuutta, Minä kysyn rohkeutta. Minussa te olette ja Minun te olette. Rohkaistukaa, jokainen teistä. 

 Koetteluun. Tämä tuli tänään. Todella merkillinen aamu. Tämä aamu taitaa olla vanhan elämän viimeinen päivä 🙏"

Rosa: Wau! Jumalan Sana saakoon valaista meidän sielut ja sydämet tänäänkin, menestyköön kaikki Jumalan Sanan julistus  täällä Suomessa ja tavoittakoon mahdollisimman monia.  Ja jos joku kokee, että haluaisi olla jakamassa konkreettisesti myös Jumalan Sanaa muille, kertoa evankeliumia uskosta osattomille, niin olisi kiva yhdessä lähteä sitä toteuttamaan!

Minä: "Tuosta kuvasta tuli paljon vanhurskauden sadetta yllemme ja kohta olisi tuo musta osa valkeutta täynnä .

Löysin todella osuvan tekstin tähän tärkeään asiaan.

Valkeaksi kuin puhdas lumi:

https://www.paivamies.fi/matkaevaaksi/valkeaksi-kuin--puhdas-lumi-6.42.2213.eb26592158

Kiitos Jeesus mitä avasitkaan tänään, niin tärkeää tähän aikaan joka vain pimenee. Nyt alkaa olla viimeiset hetket miettiä mitä haluaa tulevaisuudelta? Valkeus vai pimeys joka on mustaakin mustempi. Mutta Jeesus voi sen kirkastaa. Hän on maailman valo. Vanhurskauden Herra!

Halleluja Amen! 


2 kommenttia:

 1. Kiitos tekstistä! Mahtavaa kun olemme molemmat nyt samalla alustalla kirjoittelemassa. Hienosti koostit tekstit!

  VastaaPoista
 2. Tarkennus työn tekemiseen Jeesuksen ja Jumalan osalta.


  Joh.9:
  1 Ja ohi kulkiessaan hän näki miehen, joka syntymästään saakka oli ollut sokea.
  2 Ja hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä sanoen: "Rabbi, kuka teki syntiä, tämäkö vai hänen vanhempansa, että hänen piti sokeana syntymän?"
  3 Jeesus vastasi: "Ei tämä tehnyt syntiä eivätkä hänen vanhempansa, vaan Jumalan tekojen piti tuleman hänessä julki.
  4 Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; t u l e e y ö, jolloin e i k u k a a n v o i t y ö t ä t e h d ä.
  5 Niin kauan kuin minä maailmassa olen, olen minä maailman valkeus."

  Matt. 24:43
  Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä y ö v a r t i o l l a varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.

  Luuk. 13:25
  Sen jälkeen kuin perheenisäntä on noussut ja s u l k e n u t o v e n ja te rupeatte seisomaan ulkona ja kolkuttamaan ovea sanoen: 'Herra, avaa meille', vastaa hän ja sanoo teille: 'En minä tunne teitä enkä tiedä, mistä te olette'.

  Jes.22:
  20 Mutta sinä päivänä minä kutsun palvelijani Eljakimin, Hilkian pojan,
  21 ja puetan hänen yllensä sinun ihokkaasi, vyötän hänet sinun vyölläsi ja panen s i n u n v a l t a s i h ä n e n käteensä, niin että hän on oleva i s ä n ä Jerusalemin asukkaille ja Juudan suvulle.
  22 Ja minä panen Daavidin huoneen a v a i m e n hänen olallensa;
  ja
  hän avaa, eikä kukaan sulje,
  ja
  hän sulkee, eikä kukaan avaa.
  23 Minä lyön hänet vaarnaksi vahvaan paikkaan,
  ja
  hän tulee kunniaistuimeksi isänsä suvulle.
  24 Hänen varaansa ripustautuu hänen isänsä suvun k a i k k i paljous, vesat ja versot, ka i k k i pienet astiat, maljat ja ruukut k a i k k i.
  25 Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, pettää vahvaan paikkaan lyöty vaarna, se katkeaa ja putoaa, ja kuorma, joka oli sen varassa , särkyy. Sillä Herra on puhunut.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.