torstai 23. helmikuuta 2023

NÄEN KIEHUVAN PADAN; JEREMIA 1

 


 Käykäämme uskalluksella armon istuimen eteen .....

Tänään näin rukous hetkellä kuvan tulivuoresta joka oli sortunut. Sen sisin oli ammottava aukko ...
https://www.koivuniemi.com/raamattu?til ... &kirjat=kr

Tuohon aamuiseen näky kuvaani, jos se Herralta oli, koin ensin ylösnoustessa josko jossain tapahtuu tuollaista? Sitä Herralta kyselin ja rukoilin asian puolesta.
Kun lähdimme kaupalle, siinä matkalla minulle nousi sydämelle tämä Jeremia 1, josta Herra on jo aiemmin puhunut mantelipuun kautta ja nyt tuolla Israelissa kukkii jo mantelipuu.
Nyt koin tuohon kuvaan jakeet 13 ja 14.
 
 13. Minulle tuli toistamiseen Herran sana, näin kuuluva: "Mitä sinä näet?" Minä vastasin: "Minä näen kiehuvan padan; se näkyy pohjoisen puolelta".
14. Ja Herra sanoi minulle: "Pohjoisesta on onnettomuus purkautuva kaikkien maan asukasten yli. 
 
Kuvastiko tuo tuota kiehuvaa pataa? Oliko se vertauskuvallinen? Herra näyttä tuota kuin palapeliä.
Keskustelimme tästä minun watsapp sinetti ryhmässä ja se oli hyvin vahvistavaa:

Sanna:
Kiehuvan kattilan vertaus:

HESEKIEL 24
 
3 Lausu uppiniskaiselle suvulle vertaus ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Pane pata liedelle, pane. Kaada myös siihen vettä. 4 Kokoile siihen lihakappaleet — kaikki hyvät kappaleet, reittä ja lapaa — ja täytä se valituilla luilla. 5 Ota valiolampaita, lado myös halkoja sen alle. Anna sen kiehumistaan kiehua, niin että siinä luutkin tulevat keitetyiksi. 6 Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Voi verivelkojen kaupunkia, pataa, joka on ruostunut ja josta ei lähde sen ruoste! Tyhjennä se kappale kappaleelta: sille ei ole langennut arpaosaa. 7 Sillä sen vuodattama veri on sen keskellä, paljaalle kalliolle se on sen koonnut, ei ole vuodattanut sitä maahan, tomun peitettäväksi. 8 Nostattaakseni kiivauden, tuottaakseni koston minä olen pannut sen veren paljaalle kalliolle, ettei se peittyisi. 9 Sentähden, näin sanoo Herra, Herra:Voi verivelkojen kaupunkia! Minäkin suurennan liettä.10 Lisää halkoja, viritä tulta, keitä liha loppuun, kiehuta liemi kuiviin, polta luut karreksi.11 Anna sen sitten olla tyhjänä hiiltensä päällä,
niin että se kuumenee, sen vaski hehkuu ja sen saastat siitä sulavat,sen ruosteesta tulee loppu.12 Siitä on ollut vaivaa väsymykseen asti,mutta ei ole lähtenyt siitä sen ruosteen paljous.Tuleen sen ruoste!13 Sinun iljettävän saastaisuutesi takia — koska minä tahdoin puhdistaa sinut, mutta sinä et puhdistunut saastaisuudestasi — sinä et enää puhdistu, ennenkuin minä olen tyydyttänyt kiivauteni sinussa. 14 Minä, Herra, olen puhunut. Se tapahtuu, ja minä teen sen. Minä en hellitä, en säästä enkä kadu: teittesi ja tekojesi mukaan sinut tuomitaan, sanoo Herra, Herra."
15 Ja minulle tuli tämä Herran sana: 16 "Ihmislapsi, katso, minä otan sinulta äkkikuolemalla pois silmiesi ihastuksen, mutta älä valita, älä itke, älköönkä tulko sinulta kyyneltä. 17 Huokaile hiljaa, mutta älä pane toimeen kuolleenvalittajaisia. Sido juhlapäähine päähäsi, pane kengät jalkaasi, älä peitä partaasi äläkä syö suruleipää." 18 Ja minä puhuin kansalle aamulla, mutta illalla kuoli minun vaimoni; sitten aamulla minä tein, niinkuin minun oli käsketty tehdä. 19 Niin kansa sanoi minulle: "Etkö meille ilmoita, mitä se tietää meille, kun sinä noin teet?" 20 Minä sanoin heille: "Minulle tuli tämä Herran sana: Sano Israelin heimolle: 21 Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä häpäisen pyhäkköni, joka on teidän varustuksenne ja ylpeytenne, teidän silmienne ihastus ja sielujenne ikävä; ja teidän poikanne ja tyttärenne, jotka teidän on ollut jätettävä, kaatuvat miekkaan. 22 Sitten te teette, niinkuin minä olen tehnyt: ette peitä partaanne ettekä syö suruleipää, 23 juhlapäähineen pidätte päässänne ja kengät jalassanne, ette valita ettekä itke, mutta te riudutte syntivelkanne tähden ja huokailette toinen toisellenne. 24 Hesekiel on oleva teille ennusmerkki: aivan niin, kuin hän on tehnyt, niin tekin teette. Kun tämä tapahtuu, te tulette tietämään, että minä olen Herra, Herra.
25 Ja sinä, ihmislapsi! Sinä päivänä, jona minä otan heiltä heidän varustuksensa, ihanan ilonsa, silmiensä ihastuksen, sielujensa halajamisen, heidän poikansa ja tyttärensä, 26 sinä päivänä tulee pakolainen sinun luoksesi ilmoittamaan tätä korvaisi kuullen. 27 Sinä päivänä avautuu sinun suusi yhtaikaa kuin pakolaisen, ja sinä puhut etkä enää ole mykkänä. Sinä olet oleva heille ennusmerkki, ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."

Minä:
.. tuo voisi kertoa samaa. Joskus vuosia sitten Herra antoi minulle näkyjä juuri Hesekielistä. HESEKIEL oli kirjoitettu suurin ja vahvistetuin kirjaimin, niin kuin tuossa jakeessa 24 mainitaan. HESEKIEL on oleva ennusmerkki.

Hep.4:16. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.
Sanna jakoi aiheeseen sopivan näyn:

Näky:

En tiedä oletko koskaan lukenut viestiäni foorumilla "keittimestä", mutta haluan kertoa sinulle nyt, että olen täysin varma, että sain ilmestyksen Isältämme.

Näin unta keväällä/kesällä 1985. Olin kuusivuotias. Tässä on unelma:
Katsoin pohjoiselle taivaalle ja koko horisontti oli verenpunainen - hullu väri, jota en ollut koskaan ennen nähnyt horisontissa. Siellä oli myös savua ja tulta. Taivaalla oli kelluva musta pata, jonka sisällä huusi ihmisiä. Koko maa oli peitetty ihmisillä, jotka huusivat pelosta kuivalla maalla ja rukoilivat, ettei kattilan sisältö joutuisi maan päälle. Kun näin tämän unen 6-vuotiaana, heräsin kauniiseen aurinkoiseen päivään. Kun mietin tätä, se tuntuu nyt oudolta, koska yleensä kun näkee painajaista, herää pimeään huoneeseen keskellä yötä. Tiedän, että tämä oli merkittävää, koska muistan kuutena ajatelleeni, kuinka outoa oli olla kaunis päivä ja silti olla niin peloissani! Muistan itkeväni, koska tiesin tuolloin, että unessa oli enemmän kuin osasin selittää 6-vuotiaana. Juoksin isäni luo hakemaan lohtua, mutta hän vain sanoi minulle tietysti, että ei ole mitään pelättävää... mutta unelma on vaivannut minua koko elämäni. En ole koskaan nähnyt sellaista unta sen jälkeen.
Synnyin uudelleen vasta noin 2 vuotta sitten. Olen ollut tulessa Herran tähden ja tunnen, että Jumala on antanut minulle profeetallisen lahjan. Sanon sen (kuten sanoit) suurella pelolla ja vapinalla, koska se on niin valtava vastuu. Yritän olla hämmentämättä ihmisiä ja olemaan liian innokas ja henkinen. En halua pettää Jeesusta.

Joka tapauksessa, vietin iltaisen omistautumiseni kylpyammeessa eräänä iltana. Herra käski minun mennä Jeremian lukuun. Luin luvun ensimmäisen ensimmäistä kertaa elämässäni, ja siellä pyhien kirjoitusten sivuilla oli kuva kiehuvasta kattilasta ja unestani - alkaen luvun 1 jakeesta 8.
Tässä Jeremian luvun 1 jae jakeesta 7 alkaen jakeesta 7 loppuun asti, jos luultavasti muistat:

7Mutta HERRA sanoi minulle: "Älä sano: 'Minä olen vasta lapsi'. Mene jokaisen luo, jolle lähetän sinut, ja sano, mitä minä käsken sinun. 8 Älä pelkää heitä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut", sanoo Herra
https://www.bible-codes.org/letters-dru ... ng_pot.htm

Sanna: Se selittäisi noi tuli näyt ja kehotukset ihmisille valita puolensa jos Jumalan tuomiot alkavat nyt

Minä: Amen. Tuo on vahvistavaa. En tiedä koska tuo on julkaistu mutta jos vasta äskettäin tullut uskoon eli syntynyt uudelleen, voisi ajatella että tämä on se aika johon tuo näky viittaa.
Itselle Jeremia 1 on puhunut myös vuosia vahvasti. Alussa Herra vahvisti tuon luvun 1 alun kautta. Nyt tuo luku jatkaa matkaansa kohti tuota loppu osaa .. 
 
Uskova veli löysi vielä näky kuvaan sopivat jakeet:
 
 
Vie vuorille tää viesti:  https://www.youtube.com/watch?v=cKaJaHNmRnw
 
Se jolla on korvat, kuulkoon!
 
AMEN!
 
 
 

1 kommentti:

 1. Jer. 1:
  12 Herra sanoi minulle:
  "Sinä olet nähnyt oikein;
  sillä
  minä valvon sanaani toteuttaakseni sen".

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.