keskiviikko 15. helmikuuta 2023

TÄMÄN MINÄ OLEN PUHUNUT TEILLE ... "Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi.

 

 Maailmassa tapahtuu nyt outoja .. ne todistaa Herran tulemista ja se on pian. Maailma itse siitä kertoo mutta se ei ymmärrä sitä, sillä se on eksynyt kauas pois Jumalasta. Se on tehnyt Jumalasta pilkkalaulun, niin kuin Jeesus opetuslapsille kertoi. Tuo laulu on nyt totta. Jumalaa ei kutsuta enää Isäksi, eikä Poika ole Poika, vaan hänetkin maailma näkee trans sukupuolisena. Raamattu muutetaan maailmalle sopivaksi valheeksi.  

Äsken minun valtasi aivan hirveä suru. Se on vieläkin sydämessä. Se pulppuaa kuin jostakin syvästä kaivosta. Se on tämä lopun ajan suru. Heistä, jotka eivät ole löytäneet Jeesusta ja heistä jotka ei edes halua löytää. Suru siitä maailman pilkka laulusta joka laulaa ihmisen turmioon. Voi kun tuon kaiken osaisi sanoittaa.  Tuli tunne että se täytyisi saada kirjoitettua sanoiksi. Sanoittaa tuo suru joka nostaa kyyneleet syvän kaivon sydämeen. Maailma on kääntynyt ylös alaisin ja kaikki synti nähdään hyväksi ja hyvyys koetaan pahaksi.

Tämä kaikki on jo pitkällä, tiedän että Jeesus tulee pian. Hän itse ilmoitti että Hän tulee hyvin ja voi jos tietäisitte kuinka pian, niin pelästyisitte! 

Silloin on myöhäistä kääntyä Hänen puoleen. Hän hakee omansa. Omat, jotka ovat saaneet Hänen Pyhässä Hengessä vaeltaa ja todistaa ja kirkastaa Hänen nimeään. Silloin ei ole enää maailmassa sitä joka pidättää. Pyhä Henki poistuu maailmasta omiensa mukana.

Sitten alkaa kauhea ahdistus. Pilkkalaulu kääntyy niitä vastaan jotka sitä oli laulanut.  Tämä kaikki löytyy Raamatusta, Jumalan Sanasta. Jumalan Sana on ainut Totuus! Vielä on pieni hetki pelastua mutta hyvin kiire on. On viimeinen hetki. Nyt on aika päättää kuuluko Jeesukselle vaiko saatanan joukkoihin! Tuon kauhean vihollisen ja valheen mestarin tuhot näkyy jo pahoin maailmassa.

TÄMÄ ON VAROITUS HUUTO! ETSI JUMALAA! ETSI JEESUSTA! VIELÄ ON HETKI SAADA SYNNIT ANTEEKSI! PILKKA NAURU MUUTTUU TUSKAN ITKUKSI, VOI HUUDOKSI! 

Herra auta! Anna sanat jotka koskettaa koko maailmaa! Herra antoi tämän niin vahvana että oli pakko alkaa kirjoitta. Toivottavasti joku tarttuu tähän pelastusrenkaaseen!  Tämän kun huusin, Herra antoi minulle eteeni tämän Raamatun Sanan. Ota se vastaan, ymmärryksellä lue:

 

Evankeliumi Johanneksen mukaan 16

1. "Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi.
2. He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle.
3. Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua.
4. Mutta tämän minä olen puhunut teille, että, kun se aika tulee, te muistaisitte minun sen teille sanoneen. Tätä minä en ole sanonut teille alusta, koska minä olin teidän kansanne.
5. Mutta nyt minä menen hänen tykönsä, joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: 'Mihin sinä menet?'
6. Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne.
7. Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
8. Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:
9. synnin, koska he eivät usko minuun;

10. vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
11. ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.
12. Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
13. Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
14. Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
15. Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
16. Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut."
17. Silloin muutamat hänen opetuslapsistansa sanoivat toisilleen: "Mitä se tarkoittaa, kun hän sanoo meille: 'Vähän aikaa, niin te ette minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut', ja: 'Minä menen Isän tykö'?"
18. Niin he sanoivat: "Mitä se tarkoittaa, kun hän sanoo: 'Vähän aikaa'? Emme ymmärrä, mitä hän puhuu."
19. Jeesus huomasi heidän tahtovan kysyä häneltä ja sanoi heille: "Sitäkö te kyselette keskenänne, että minä sanoin: 'Vähän aikaa, niin te ette minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut'?
20. Totisesti, totisesti minä sanon teille: te joudutte itkemään ja valittamaan, mutta maailma on iloitseva; te tulette murheellisiksi, mutta teidän murheenne on muuttuva iloksi.
21. Kun vaimo synnyttää, on hänellä murhe, koska hänen hetkensä on tullut; mutta kun hän on synnyttänyt lapsen, ei hän enää muista ahdistustaan sen ilon tähden, että ihminen on syntynyt maailmaan.
22. Niin on myös teillä nyt murhe; mutta minä olen taas näkevä teidät, ja teidän sydämenne on iloitseva, eikä kukaan ota teiltä pois teidän iloanne.
23. Ja sinä päivänä te ette minulta mitään kysy. Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos te anotte jotakin Isältä, on hän sen teille antava minun nimessäni.
24. Tähän asti te ette ole anoneet mitään minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen.
25. Tämän minä olen puhunut teille kuvauksilla; mutta tulee aika, jolloin minä en puhu teille enää kuvauksilla, vaan avonaisesti julistan teille sanomaa Isästä.
26. Sinä päivänä te anotte minun nimessäni; enkä minä sano teille, että minä olen rukoileva Isää teidän edestänne;
27. sillä Isä itse rakastaa teitä, sentähden että te olette minua rakastaneet ja uskoneet minun lähteneen Jumalan tyköä.
28. Minä olen lähtenyt Isästä ja tullut maailmaan; jälleen minä jätän maailman ja menen Isän tykö."
29. Hänen opetuslapsensa sanoivat: "Katso, nyt sinä puhut avonaisesti etkä käytä mitään kuvausta.
30. Nyt me tiedämme, että sinä tiedät kaikki, etkä tarvitse, että kukaan sinulta kysyy; sentähden me uskomme sinun Jumalan tyköä lähteneen."
31. Jeesus vastasi heille: "Nyt te uskotte.
32. Katso, tulee hetki ja on jo tullut, jona teidät hajotetaan kukin tahollensa ja te jätätte minut yksin; en minä kuitenkaan yksin ole, sillä Isä on minun kanssani.
33. Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman."

Amen. 🙏❣️❣️❣️❤‍🩹✝️

 

4 kommenttia:


 1. Luuk. 13:14
  Mutta synagoogan esimies, joka närkästyi siitä, että Jeesus paransi sapattina, rupesi puhumaan ja sanoi kansalle: "Kuusi päivää on, joina tulee työtä tehdä; tulkaa siis niinä päivinä parannuttamaan itseänne, älkääkä sapatinpäivänä".
  (Huom. luomiskertomuksen 6-päivää)

  Joh. 5:17
  Mutta Jeesus vastasi heille: "Minun Isäni tekee yhäti työtä, ja minä myös teen työtä".
  (Jumala teki työtä ja lähetti Jeesuksen, jolloin Jumala ja Jeesus tekivät työtä eksyneiden pelastumiseksi)

  Joh. 9:4
  Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä.
  (Päivän aikaa on kun on pelastumismahdollisuus, mutta tulee lopunajan lopussa yö, jolloin ei voi enään pelastautua ja se pelastumattomuuden aika päättyy kun tuomio laitetaan käytäntöön, jonka jälkeen alkaa Jumalalla lepo eli sapatti, joka sapatti ei lakkaa.)

  Luuk. 5:5
  Niin Simon vastasi ja sanoi hänelle: "Mestari, koko yön me olemme tehneet työtä emmekä ole mitään saaneet; mutta sinun käskystäsi minä heitän verkot".
  (Vaikka aikajakso kääntyy pian yönaikaan, jossa ei voi pelastautua, tulee Jumalaa palvella tuomiopäivään asti.)


  Joh. 9:4
  Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä.
  (Raamatun 7-vuoden loppusodan jaksolla ilmeisesti työnteko keskeytyy 3,0 sotavuoden jälkeen, jolloin on vielä yötä eli pimeyttä eli työtöntä aikaa jäljellä 4,0 vuotta.)
  (Niin ollen yömusta alkaisi arviossani 1.5.2025 ja päättyisi Herran päivään tuomion käytäntöönpanoon 1.5.2029.)
  (Joh. 11:39)

  Kun tuomiopäivä on mennyt Herran päivänä ja on myös Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivä ja yhteys Jumalaan palautuu, niin uusi temppelikin on jo valmistunut, johon Jumalan kunnia palaa idästä, eli Jumalan palvelustyön tulee jatkua senkin jälkeen, vaikka Jumala on saanut ihmisen synneistä tuomiolla levon.

  VastaaPoista
 2. Ilm. 12:12
  Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"

  Jer. 22:10
  Älkää kuollutta itkekö älkääkä häntä surkutelko, vaan i t k e k ä ä tuota p o i s k u l k e v a a, sillä hän ei enää palaja eikä saa nähdä synnyinmaatansa.
  (Eksynyt totuuteen kääntymätön kulkee pois - kohden tuomion käytäntöönpanoaan)

  Ilm. 18:20
  Riemuitse hänestä, taivas, ja te pyhät ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne.

  Joh.ilm. 19:
  1 Sen jälkeen minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden suuren äänen taivaassa sanovan: "Halleluja! Pelastus ja kunnia ja voima on Jumalan, meidän Jumalamme.
  2 Sillä totiset ja vanhurskaat ovat hänen tuomionsa; sillä hän on tuominnut sen suuren porton, joka turmeli maan haureudellaan, ja on kostanut ja on vaatinut hänen kädestänsä palvelijainsa veren."
  3 Ja he sanoivat toistamiseen: "Halleluja!" Ja hänen savunsa nousee aina ja iankaikkisesti.
  4 Ja ne kaksikymmentä neljä vanhinta ja neljä olentoa lankesivat maahan ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, joka valtaistuimella istuu, ja sanoivat: "Amen, halleluja!"
  5 Ja valtaistuimelta lähti ääni, joka sanoi: "Ylistäkää meidän Jumalaamme, kaikki hänen palvelijansa, te, jotka häntä pelkäätte, sekä pienet että suuret".
  6 Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen.
  7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Aamen Sinettisormus, Aamen! 💖
  Herätkää myös uskovat! Nyt ei ole enää aikaa pelätä ihmisiä!
  Ei Kristus halua itselleen nukkuvaa morsianta, laiskaa emäntää tai vaimoa, joka ei Miehensä sanaa puolusta. Puolisoa, joka ei huolehdi, että häävieraat ovat kutsutut.

  Menkää ja tehkää, etsikäämme jokainen, jotta kukaan ei jäisi pelastumatta!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.